Detalji uređaja

Izvrsne performanse u manje od sat vremena s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne favorite, temeljito pere mješovito rublje za 59 minuta. Naša jedinstvena tehnologija prethodnog miješanja omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama. Za izvanrednu njegu uz manju potrošnju energije.

Prednosti

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L8FEC69PS

Brža temeljita njega. S programom ÖKOPower

ÖKOPower je dnevni program pranja koji vam pruža sve što vam treba. Operite odjeću za samo 59 minuta s izvrsnim rezultatima i manjom potrošnjom energije. To je idealan program za svakodnevno korištenje, bez kompromisa u pogledu performansi ili održivosti. Temeljita njega postiže se brže.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L8FEC69PS

UniversalDose ladica – daje dodatnu snagu tijekom hladnog i brzog pranja*

UniversalDose jedinstvena je ladica dizajnirana za PODS® kapsule, opremljena prilagođenim mlaznicama vode za njihovo omekšavanje i probijanje u ladici, aktivirajući ih 60 % brže u usporedbi s postavljanjem u bubanj. To dodatno pojačava snagu uklanjanja mrlja tijekom hladnog i brzog jednosatnog pranja.*

*Interno testiranje na jednosatnom programu za pamuk na 30 °C; uspoređena je upotreba PODS® kapsula u UniversalDose ladici i bubnju.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L8FEC69PS

Sljedeća generacija pranja rublja. S aplikacijom My AEG Care

Iskusite prilagođenu njegu povezivanjem uređaja s aplikacijom My AEG Care. I iskoristite stručnost AEG-a gdje god se nalazili. Daljinski postavite prilagođene programe uz preporuke za cikluse za odjeću i obavijesti o tome kad je rublje spremno. Prilagođena njega rublja na dohvat ruke.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L8FEC69PS

Manje glačanja. Osvježena odjeća.

AEG perilice rublja rabe paru za brzo osvježavanje odjeće da bude spremna za nošenje. Kratki programi s parom osvježavaju i ravnaju suhe tkanine. Ciklus pranja završite parom i odjeća je gotovo izglačana.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L8FEC69PS

Uklanja više od 99,99% bakterija i virusa* s odjeće

Naš program Anti-Allergy Vapour s certifikatom Swissatest kombinira ciklus pranja i pare za uklanjanje više od 99,99% bakterija i virusa.* Pranje iznad 60°C smanjuje alergene i osigurava da odjeća postane higijenski čista.

* Testirano na Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa i MS2 Bacteriophage u vanjskom testu koji je provela tvrtka Swissatest Testmaterialien AG 2021. (Izvješće o ispitivanju br. 202120117)

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels