AEG Projekti dizajna kuhinjskog interijera

Kao vodeći dobavljač kućanskih uređaja, koji svakodnevicu mijenja nabolje već više od 100 godina, trudimo se stvarati primamljiva rješenja i sjajno korisničko iskustvo našim proizvodima i uslugama koji obogaćuju svakodnevni život naših korisnika i unaprjeđuju dobrobit našega planeta. Želimo biti pokretačka snaga u definiranju ugodnijeg i održivijeg života.

Služimo klijentima diljem svijeta. Posjedujemo opsežno znanje o osobitostima europskog tržišta, uključujući standarde gradnje i dizajna, kuhinjske trendove, potrošače i uvide u upotrebljivost uređaja.

Ostvarite svoju sljedeću viziju

Činimo više od pukog pružanja kućanskih uređaja izvanredne kvalitete za građevinske i dizajnerske projekte. Vjerujemo da su snažne globalne robne marke zajedno s posebnim lokalnim timovima, ključni razlozi činjenice da AEG Grupa ima ovako dugu tradiciju vodećeg dobavljača u djelatnosti vođenja projekata na brojnim tržištima. Od samih naših početaka u Berlinu 1883. godine, nikada se nismo zadovoljavali dovoljno dobrim, pa mislimo kako to ne biste trebali ni vi. Nikada ne pristajemo na kompromise kada je riječ o inovacijama, trendovima u kuhinji i potrebama korisnika, što nas čini najboljim partnerom za ostvarenje vaše vizije.

Cjelovita ugovorna rješenja za uređenje kuhinjskog interijera

Pružamo najpersonaliziranija i najcjelovitija rješenja za kuhinje u građevinskim, arhitektonskim i dizajnerskim projektima bilo koje vrste. Od izuzetno luksuznog i složenog, do najjednostavnijeg smještaja – imamo savršen odabir kuhinjskih uređaja koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Globalni projekti

Zahvaljujući prisustvu AEG Grupe u više od 150 zemalja, u stanju smo realizirati projekte nacionalnih razmjera, kao i one međunarodne. Naše nasljeđe, temeljito poznavanje dizajna i proizvodnje kućanskih uređaja, kao i naše dugogodišnje iskustvo vođenja projekata daju nam sve potrebne reference za isporuku najboljih rješenja za uređenje kuhinjskog interijera. 

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Novosti

Jedna jedinstvena platforma za sve novosti iz svijeta AEG dizajna kuhinjskog interijera. Ovdje možete saznati sve najnovije novosti o našim partnerstvima, napretku projekata, naporima vezanim za održivost, uslugama i inovacijama proizvoda.

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Cjelovita rješenja za uređenje kuhinjskog interijera

Tvrtka AEG već je više od 100 godina predvodnik u inovacijama kuhinjskih uređaja. Smisao je našega postojanja redefinirati vaša očekivanja od vaših kućanskih uređaja, i to je razlog zašto pomičemo granice svakodnevice, pri čemu smo stekli zavidnu količinu znanja o načinima korištenja kuhinjskih uređaja, od Tokija do Lime i od Stockholma do Johannesburga. Nudimo cjelovita rješenja za kuhinje u građevinskim i dizajnerskim projektima. Od izuzetno luksuznih prostora, do osnovno opremljenih klasika – imamo znanje i proizvode koji će vam savršeno odgovarati.

Širok asortiman uređaja

Od kuhinjskih do uređaja za njegu rublja i uređaja za vašu dobrobit, imamo cjelovitu i opsežnu ponudu. U tvrtki AEG stvaramo i dizajniramo vrhunske uređaje koji zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih projekata. Osim toga, posjedujemo temeljita znanja o kulinarskim trendovima i razumijemo raznolikost kulture kuhanja diljem Europe – što nas čini savršenim izborom kao partnera za vaš građevinski projekt.

BIMObjects

AEG donosi najsveobuhvatniju kolekciju kuhinjskih uređaja na platformi BIMObject. Ovime se omogućuje precizan i učinkovit dizajn kuhinje i proces gradnje za još višu razinu kvalitete u svakoj fazi, od nacrta dizajna do dovršene kuhinje.

Nenadmašna ugradnja

Predani smo pružanju iskustva nenadmašne ugradnje za naše korisnike. Neprestanim inovacijama, ugradnju naših ugradbenih kuhinjskih uređaja, poput pećnica, ploča za kuhanje, perilica posuđa i hladnjaka činimo najjednostavnijom mogućom. Primjer navedenoga naše je rješenje PerfectFit, u kojem tehničari za ugradnju dobivaju brz, jednostavan i precizan postupak, s do 25 % manje koraka ugradnje, uz upotrebu samo jednog Torx odvijača. 

Preuzmite aplikaciju AEG Installer

Kao aplikacija namijenjena isključivo za profesionalne tehničare za ugradnju, aplikacija Electrolux Installer omogućuje najbrži i najjednostavniji način ugradnje uređaja robnih marki Electrolux i AEG.

 

DOWNLOAD ON APP STORE >

DOWNLOAD ON PLAY STORE >

Globalni uspjeh – lokalna stručna znanja

Naša je misija biti preferirani izbor i partner za vaš projekt i pružati vam najbolja inovativna rješenja i usluge. U tome uspijevamo zahvaljujući našoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi kuhinjskih uređaja, kao i zahvaljujući našim posebnim timovima stručnjaka koji dobro poznaju lokalna tržišta. Naša dosadašnja postignuća pokazuju da je AEG Grupa već dugi niz godina vodeći dobavljač u području vođenja projekata na brojnim tržištima diljem svijeta.

17
Države
5
Kontinenti

ODABRANI PROJEKTI

STUDIJA SLUČAJA, BELGIJA

SKY Towers

Vastgoed Degroote & AEG

STUDIJA SLUČAJA, LISABON

Boulevard

AM48 & AEG

STUDIJA SLUČAJA, NIZOZEMSKA

De Beeld-Houwer Hoorn

Punt Beheer Heerhugowaard & AEG

STUDIJA SLUČAJA, LONDON

360° Barking

NU living & AEG

Spremni ste za svoj sljedeći projekt?

Naš će vam tim stručnjaka rado pomoći da svoju viziju pretvorite u izvanredna postignuća.

Spremni ste za početak?

Naš će tim stručnjaka vaše ambicije rado pretvoriti u izvanredna postignuća.

Naš će vam tim stručnjaka spremno pomoći.

Naši lokalni timovi za projektne usluge i suradnju među tvrtkama uvijek će vam rado pomoći gdje god da se u svijetu nalazite jer je i to sastavni dio našega poslovanja.