Otkrijte

Perilice sušilice

Tehnologija Sensidry®

Naša tehnologija SensiDry® pazi na cijelu vašu garderobu, koristeći naprednu tehnologiju toplinske pumpe za niže temperature i kontrolirano kretanje bubnja. Daje vam puno povjerenje da će vaša odjeća zadržati oblik i stanje, nošenje za nošenjem.

DOŽIVLJAJ SUHO-U-SUHO

Napunite stroj ujutro i ispraznite ga nakon posla - vaša najbolja odjeća čista, suha i spremna za izlazak. Svaki stroj ima gumb za način Pranje i sušenje za neprekidne programe, što vam omogućava pranje i sušenje odjeće u jednom ciklusu - bez kompromisa.

DualSense® tehnologija

Naša tehnologija DualSense® kreira programe stroja za vašu tkaninu - bilo da se radi o osjetljivom rublju, vuni ili odjeći za van. Tako se sve od teksturirane odjeće za van do mekanih džempera može pažljivo oprati, osušiti i njegovati u jednom potezu. Uživajte u jednostavnosti integriranog i potpunog tretmana.

ODJEĆA ZA AKTIVNOST ZAHTIJEVA DODATNU PAŽNJU

Bez odgovarajuće pažnje, odjeća za aktivnost može se istrošiti i izgubiti svoju funkcionalnost. Uz DualSense® funkcionalnost se može zadržati i vratiti - od otpornosti na vodu do prozračnosti. Upoznajte zaštitnika vaše odjeće za aktivnost

Tehnologija ÖKOMix

Inovativna ÖKOMix tehnologija od AEG-a prva je na tržištu - unaprijed odvojeno miješa deterdžent i omekšivač s vodom prije nego uđu u bubanj. To znači da se aktiviraju prije nego dođu do tkanine, pripremajući odjeću za najtemeljitije pranje pa čak i sušenje.

ZAŠTIĆENO SVAKO VLAKNO

Prethodno miješanje deterdženata i omekšivača rezultira boljom raspodjelom - osiguravajući dosezanje svakog vlakna. To znači da mogu doseći i njegovati svaki dio odjeće, osiguravajući temeljito čišćenje svakog vlakna, tako da je savršeno zaštićeno i spremno za ravnomjerno sušenje.

◦ Woolmark Blue certifikat
◦ DualSense® tehnologija
◦ Wash&Dry NonStop program (1 h/1 kg)