VODIČ ZA KUPNJU – SUŠILICE RUBLJA

PRONAĐITE SUŠILICU RUBLJA KOJA VAM NAJVIŠE ODGOVARA UZ NAŠ VODIČ ZA KUPNJU

ENERGETSKU UČINKOVITOST SUŠILICE RUBLJA

AEG ima veliku ponudu sušilica rublja od energetskog razreda B do A+++. (A+++ energetski je najučinkovitiji i imat će najveći utjecaj na trošak električne energije.) Upotrebom sofisticirane tehnologije toplinske pumpe možete uštedjeti do 40 % energije u odnosu na standardne kondenzatore, što ih čini ekološki prihvatljivim i ekonomičnim rješenjem.

Sušite pametnije uz pomoć tehnologije ProSense koja, brzim prilagođavanjem ciklusa sušenja količini rublja u bubnju, omogućuje optimalnu potrošnju energije. Odaberite uređaj s inverter motorom. Nježnije djeluju na bubanj i ventilator čime omogućuju dugotrajnost vaše sušilice. Rezultat: kraće vrijeme sušenja i ujednačeniji rezultati.

Savjet: Izbjegavajte sušenje prevelike količine rublja. Ako ostavite nešto mjesta kako bi odjeća mogla „disati“, brže će se osušiti.

DIMENZIJE SUŠILICE RUBLJA

Prvi je korak u odabiru sušilice rublja osigurati mjesto za sušilicu.
Širina: 60 cm – standardna sušilica stat će stati u vaš prostor.
Širina: < 60 cm – kompaktna sušilica savršeno je rješenje za manje prostore. Postavite ju na zid da biste uštedjeli prostor. Ako imate standardnu perilicu rublja s prednjim punjenjem, na nju možete postaviti standardnu sušilicu.

Savjet: Ponestaje vam prostora? Razmislite o kupnji uređaja 2-u-1 s kombinacijom perilice i sušilice.

KAPACITET SUŠILICE RUBLJA

Kapacitet sušilice podrazumijeva koliko kilograma rublja stane u uređaj. No trebate uzeti u obzir i sljedeće:
Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: koliko puta tjedno sušite rublje?
Vrsta i veličina predmeta koje želite osušiti: Vrsta i veličina predmeta koje želite osušiti: na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate sušenja posteljine, popluna ili zavjesa.

Sve AEG sušilice rublja opremljene su tehnologijom ProSense. Bez obzira na količinu rublja, naš sustav ProSense prilagođava vrijeme sušenja uz pomoć naprednih senzora vlage i temperature.

SUŠENJE OSJETLJIVOG RUBLJA I VUNE

Naše najnaprednije AEG sušilice pokrivaju 93 % vrsti tkanina uz programe namijenjene za vunu, svilu, perje, traper, pamuk, sintetiku, čipku, miješane tkanine, funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme i druge osjetljive tkanine uključujući programe za:

 • Black delicates
  OSJETLJIVO RUBLJE

  Uz program za vunu, odjeća se neće stisnuti, jednako kao da je sušite na ravnoj površini. Program za vunu je toliko učinkovit da brojne naše sušilice rublja imaju Woolmark certifikat.

  Sušenje svilene odjeće u našim sušilicama rezultira manjim brojem nabora u odnosu na sušenje na zraku.

 • Houdini Jacket
  FUNKCIONALNA ODJEĆA ZA SLOBODNO VRIJEME

  Vaša omiljena jakna za boravak na otvorenom izgleda kao nova svake sezone. Program za funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme obnavlja vodoodbojnost vaše odjeće bolje nego sušenje na zraku.

 • Orange down jacket
  ODJEĆA S PERJEM

  Pomoću ovog programa zaštitite izgled pernatih jakni i sačuvajte njihovu toplinsku izolaciju do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku.

 • Grey duvets
  POPLUNI

  Poplune je često teško osušiti. Zato smo osmislili program za sušenje većih predmeta poput popluna i plahti.

SPARIVANJE UREĐAJA

Ako želite da vaša sušilica bude jednakog dizajna kao i perilica, to je lako izvedivo. Naši AEG modeli perilica i sušilica jednakog su izgleda. Uređaje možete postaviti jedan na drugi ili ih postaviti jedan pokraj drugoga i tako bolje iskoristite prostor.


Two Machines

SUŠILICA RUBLJA UZ UPOTREBU PARE

ProSteam koristi paru za brzo i jednostavno osvježavanje zgužvane odjeće kako biste ju mogli ponovno nositi. Kratak i nježan program smanjuje nabore na suhim tkaninama.

SENZORI SUŠENJA

Svaka AEG sušilica u našoj seriji 6000, 7000 i 8000 sadržava tehnologiju ProSense. Napredni senzori vlažnosti i temperature otkrivaju kada je tkanina suha i zaustavljaju program. ProSense štedi vrijeme i energiju te osigurava da se rublje ne presuši. AEG 3D Scan tehnologija dostupna je na odabranim modelima serije 9000. Jedinstveni senzor detektira vlažnost na površini i u unutrašnjosti odjeće. Rezultat: tkanina – od vune do svile, pa čak i perje – tretira se precizno i pažljivo.

PAMETNE SUŠILICE RUBLJA

Pomoću aplikacije My AEG Care, povežite perilice i sušilice rublja s mobilnim telefonom za pametniji i brži način njege rublja. Jednostavno otvorite aplikaciju i odaberite temperaturu, vrstu i boju tkanine. Aplikacija će prilagoditi program vašem odabiru. Za njegu prilagođenu vašim potrebama – sve pomoću vašeg mobilnog telefona.

UŠTEDITE VRIJEME I PROSTOR

Sušenje na stalku za sušenje rublja zahtijeva više prostora nego sušenje u sušilici, a tkanina se nabora što znači i više glačanja. AEG sušilice rublja mnogo brže suše odjeću od sušenja na stalku. Umjesto da dragocjeno vrijeme provodite vješajući i skupljajući rublje, uživat ćete u 365 dana sušenja bez napora.

CERTIFIKATI

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. Budite sigurni da su naše AEG sušilice dovoljno nježne za sve, od vune do osjetljivog rublja.

UČINKOVITOST SUŠENJA. UZ NJEGU I PRECIZNOST

Predstavljamo AEG sušilicu rublja serije 9000 izrađenu za preciznu učinkovitost sušenja uz stručnu zaštitu. Jedinstvena tehnologija 3DScan očitava vlažnost rublja i prema tome prilagođava vrijeme sušenja – za očuvanje tkanine bez premca. Održava izgled i toplinsku izolaciju pernatih jakni do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku. Stoga možete biti sigurni da će vaši omiljeni komadi odjeće biti osušeni uz optimalnu njegu. Osudite se sušiti svoju odjeću uređajem stvorenim za izvrsnost.

 • Jacket icon
  TEHNOLOGIJA 3DSCAN

  Jedinstveni senzor očitava vlažnost duboko unutar odjeće za precizno sušenje.

 • Mix XL letters icon
  MJEŠOVITI XL-PROGRAM

  Jedinstveno miješanje deterdženta i omekšivača s vodom prije ulaska u bubanj za njegu svakog vlakna.

 • 2 hands in circle icon
  SUSTAV ABSOLUTECARE®

  Inteligentni pokreti bubnja i podešavanje temperature za vrhunsku njegu vaše odjeće.

USUDITE SE OSUŠITI SVOJU ODJEĆU

Održava izgled i sačuva toplinsku izolaciju pernatih jakni do 30 % više u odnosu na sušenje na zraku.

Pogledajte seriju sušilica rublja 9000

SPREMNO ZA NOŠENJE

Pamučna i sintetička odjeća osušena zajedno. Nema potrebe za odvajanjem različitih vrsta tkanina znajući da će svaki komad odjeće nakon sušenja imati 30 % manje nabora i biti manje krut u usporedbi sa sušenjem na zraku.

SVILA SE SUŠI BOLJE NEGO NA ZRAKU

Sa sustavom AbsoluteCare® možete s potpunim povjerenjem sušiti u sušilici svoju odjeću od stopostotne svile. Program je nježan poput prirodnog sušenja, a svila zadržava svoj oblik i ima manje nabora nego prilikom prirodnog sušenja na zraku.

ZAŠTITNIK VUNENIH VESTA

Nikad se niste usudili osušiti vunu, svilu ili funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme u sušilici? Sada u sušilici možete sušiti sve što operete. Od najmekših vunenih vesta do svakodnevne košulja za posao. Sušilice sa sustavom AbsoluteCare® imaju prilagođeno programiranje za preciznu kontrolu pokreta i temperature bubnja sušilice. Osjetljiva vlakna drže se u zraku kako bi odjeća od svile zadržala svoj oblik i kako bi se smanjili nabori.

 • Two hands in circle icon
  SUSTAV ABSOLUTECARE®

  Inteligentni pokreti bubnja i prilagođavanje temperature za vrhunsku njegu vaše odjeće.

 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nježno i energetski učinkovito sušenje odjeće na nižoj temperaturi.

 • 3 shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatsko prilagođavanje vremena, potrošnje vode i energije svakoj količini rublja.

NEMA SKUPLJANJA ODJEĆE*

Uz sustav AbsoluteCare® osušite svoju omiljenu vunenu odjeću, čak i komade predviđene isključivo za ručno pranje, bez skupljanja – zajamčeno. Naš specijalizirani program za vunu jednako je nježan kao i sušenje na ravnoj površini.

* Usporedivo sa sušenjem vune na ravnoj površini

ODRŽAVA ZAŠTITU OD VODE BOLJE OD SUŠENJA NA ZRAKU

Naš novi program za sušenje funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme bolji je i od sušenja na zraku vodonepropusne prozračne tkanine. Upotrebljava optimalnu količinu topline potrebne za obnavljanje učinkovitosti vodoodbojne membrane kod vodonepropusne odjeće. Time se osigurava da tkanina na vašoj sportskoj odjeći i dalje bude učinkovita.

NJEŽNO KAO PRIRODNO SUŠENJE

Sustav AbsoluteCare®, dostupan u našoj seriji 8000, donosi revoluciju u sušenju rublja za sve vrste tkanina. Nježna vlakna drži u zraku te ih suši uz sporiju vrtnju tako da s potpunim povjerenjem možete sušiti odjeću od stopostotne svile, koja će zadržati svoj oblik i imati manje nabora nego prilikom prirodnog sušenja na zraku.

PREDSTAVLJAMO VAM ZAŠTITNIKA OSJETLJIVIH BLUZA

Sušilice su nekad podrazumijevale visoku temperaturu, a visoka temperatura nije nešto čemu bi vaša odjeća trebala biti izložena. Pletena odjeća, pamučne majice, košulje za posao – odjeća koju svakodnevno nosite – zahtijeva posebnu njegu kako bi zadržala svoj posebni osjećaj. AEG Tehnologija SensiDry® suši tkanine na dvostruko nižoj temperaturi od standardnih sušilica bez značajnog produljenja vremena sušenja. Time se osigurava da se tkanine nikada ne izlažu nepotrebnoj toplini. Čuva odjeću. Osigurava da odjeća koju često nosite zadrži izgled i osjećaj na dodir kao da je nova, svakoga dana.

 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nježno i energetski učinkovito sušenje na nižim temperaturama.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatsko prilagođavanje vremena, potrošnje vode i energije svakoj količini rublja.

 • Stopwatch icon
  KRAĆI CIKLUSI SUŠENJA

  Zahvaljujući poboljšanom dizajnu protoka zraka, odjeća je osušena brže i učinkovitije.

AEG TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

Tehnologija SensiDry® suši rublje na gotovo dvostruko nižoj temperaturi od standardnih sušilica te se time smanjuje oštećenje odjeće i štiti izgled tkanine.

SUSTAV FILTERA ÖKOFLOW

Uz novi dvoslojni filtar i brtvu, trebat ćete očistiti samo jedan filtar. Novi filtar osigurava nisku potrošnju energije pri sušenju.

UPOZNAJTE ZAŠTITNIKA SVAKODNEVNE KVALITETE

Odjeća izložena prekomjernoj toplini i kretanju jednostavno neće potrajati. Tehnologija ProSense® u AEG sušilicama upotrebljava senzore za temperaturu i vlažnost kako bi svaki put prilagodila ciklus sušenja i osigurala da se odjeća ne presuši. Bez obzira na to sušite li jednu košulju ili veliku količinu rublja, sušilica će prilagoditi ciklus sušenja odabirom najkraćeg mogućeg vremena. Manje oštećenja. Štiti se tkanina. Ušteda energije i vremena. Vaša svakodnevna odjeća učinkovito je osušena uz stalni nadzor i njegu, ciklus za ciklusom.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatsko prilagođavanje vremena, potrošnje vode i energije svakoj količini rublja.

 • Clock icon
  ODGODA POČETKA

  Automatsko pokretanje ciklusa sušenja u vrijeme koje vam odgovara.

 • Round arrow icon
  POTPUNO REVERZIBILNA VRATA

  Pojednostavljeno rukovanje uz mogućnost postavljanja položaja ručke na četiri načina.

UŠTEDA VREMENA, UŠTEDA ENERGIJE

Tehnologija ProSense® u sušilicama rublja iz serije 6000 koristi se naprednim senzorima za vlagu i temperaturu kako bi se vrijeme sušenja i potrošnja energije prilagodili svakoj količini rublja.

POTPUNO REVERZIBILNA VRATA

Pojednostavljeno rukovanje uz mogućnost postavljanja položaja ručke na četiri načina. Potpuno reverzibilna vrata omogućavaju vam potpuni pristup bez obzira kako odlučite postaviti svoj uređaj u odnosu na perilicu rublja.