Novo doba u tehnologiji rublja i dizajnu

Novo doba u tehnologiji i dizajnu

Revolucionarni novi pristup njezi vaše omiljene odjeće je ovdje. AEG-ov inovativni spoj uvida potrošača i znanosti pretvara pranje rublja u iskustvo veće od čišćenja. U konačnici, možete se osloniti na njegu čak i najosjetljivije odjeće, uz tehnologiju koja istinski štiti vlakna, boje i teksture.

Žena nosi plavu svilenu bluzu oprana osjetljivim pranjem

Intuitivna inovacija, moderan dizajn

Čeka vas nenadmašno iskustvo, jer se nadmoćna kvaliteta i tehnički napredak spajaju s elegantnim njemačkim dizajnom kako bi vam donijeli nikad viđenu inovaciju. Naš novi asortiman za pranje rublja nije samo obnova naših proizvoda. To je obnova samog rublja. Jer smo u AEG-u uvijek jednu ideju ispred.

Prikaz modernog upravljačkog kola
 • Animacija koja pokazuje dodatne stilske značajke nove perilice rublja i sušilice
  1
  Savršeni parovi

  Uživajte u modernoj simetriji dizajna i komplementarnim tehnologijama njege kad spajate perilicu s odgovarajućom sušilicom.

 • Animacija koja pokazuje efekt turbine na vrata
  2
  Vrhunski stil

  Glatke linije susreću vrhunske, ergonomske značajke dizajna u dojmljivoj metalik izvedbi - jer tehnologija pranja rublja može biti i lijepa.

 • Animacija koja pokazuje simetriju digitalne upravljačke ploče
  3
  Inteligentne kontrole

  Preuzmite potpunu kontrolu uz atraktivno korisničko sučelje kojim se jednostavno kretati i koje brzo reagira.

Tehnologija jedinstvena za svaku seriju

Svaka serija perilica rublja i sušilica ima koristi od vlastite, jedinstvene tehnologije. Kako se krećete naviše po serijama, svaki stroj nudi iskorak u razini njege tkanine koju pruža. Za najbolje rezultate preporučamo kombiniranje perilice rublja s odgovarajućom sušilicom. Pobjedničko partnerstvo koje jamči transformaciju njege vaše odjeće kod kuće.

Naša serija perilica rublja

Otkrijte sve perilice rublja

Crna haljina prije i nakon 30 pranja i bez vidljivog izbljeđivanja boje

Zaštitnik male crne haljine

Pionirsko rješenje za njegu tkanine sad je vaše uz novu perilicu rublja AEG serije 9000. Prvi na svijetu s tehnologijom SoftWater, njezin inteligentni filtar za pročišćavanje vode razmjenom iona zamjenjuje grube minerale natrijevim ionima kako bi se dobila meka i čista voda. Deterdženti djeluju učinkovitije od trenutka ulaska u bubanj. Napokon možete postići rezultate čišćenja na 60 stupnjeva pranjem na samo 30 stupnjeva, bez izbljeđivanja.

Pogled izbliza na upravljački kotačić na perilici rublja serije 9000
 • Serija 6000 s tehnologijom ProSense®
  Serija 6000 s tehnologijom ProSense®

  Inteligentni senzori automatski detektiraju količinu punjenja, optimizirajući vrijeme vodu i energiju potrebnu za ciklus pranja. Bilo da se radi o cijelom punjenju ili jednoj košulji, odjeća se nikad neće previše oprati.

  Pregledajte perilice rublja serije 6000

 • Serija 7000 s tehnologijom ProSteam®
  Serija 7000 s tehnologijom ProSteam®

  Potrošite manje vremena na glačanje i uživajte u 30% manje nabora uz snažni novi PlusSteam, koji dovršava ciklus pranja parom kako bi se odjeća izgladila, osvježila i njegovala.

  Pregledajte perilice rublja serije 7000

 • Serija 8000 s tehnologijom ÖKOMix®
  Serija 8000 s tehnologijom ÖKOMix®

  Prva tehnologija perilice rublja do sada koja potpuno ujednačeno distribuira deterdžente i omekšivače rublja osiguravajući da oni dopru, očiste i omekšaju svako vlakno.

  Pregledajte perilice rublja serije 8000

Naša serija sušilica

Otkrijte sve sušilice

Usporedba dva vunena džempera koja prikazuje skupljanje u odnosu na nimalo skupljanja s AEG sustavom AbsoluteCare®.

Ona je čuvar vunenog džempera

Nikad se niste usudili u sušilici sušiti vunu, svilu i odjeću za vani? Sad možete sušiti sve što operete s prilagodljivim programima sušenja koji nude specijalnu njegu čak i za najosjetljivije tkanine. Uz sušilice serije 8000 sa sustavom AbsoluteCare®, naš specijalizirani program za vunu imitira nježni proces sušenja u položenom položaju – tako se vaš omiljeni džemper koji se pere isključivo ručno može sušiti, zajamčeno bez skupljanja.

Sušilica rublja serije 8000
 • Serija 6000 s tehnologijom ProSense®
  Serija 6000 s tehnologijom ProSense®

  Senzori za vlažnost i temperaturu automatski prilagođavaju vrijeme i potrošnju energije svakoj količini punjenja, kako bi se očuvala tekstura odjeće i izbjeglo pretjerano sušenje.

  Pregledajte sušilice rublja serije 6000

 • Serija 7000 s tehnologijom SensiDry®
  Serija 7000 s tehnologijom SensiDry®

  Vlaga se izvlači iz tkanine na upola nižoj temperaturi u odnosu na uobičajene sušilice, pa odjeća nikad nije izložena nepotrebnoj toplini - tako ostaje kao nova, svakog dana.

  Pregledajte sušilice rublja serije 7000

 • Serija 8000 s tehnologijom AbsoluteCare®
  Serija 8000 s tehnologijom AbsoluteCare®

  Usudite se sušiti osjetljivo rublje od vune i svile, kao i odjeću za vani uz jedinstvene programe koji prilagođavaju pokrete bubnja i temperature sušenja precizno za svaku vrstu tkanine.

  Pregledajte sušilice rublja serije 8000

Svilena bluza sa zlatnom ogrlicom

Izazov zastarjelim navikama pranja rublja

Učiniti da vaša odjeća izgleda kao nova pranje za pranjem zahtijeva novo povjerenje u sposobnosti vaših perilica rublja i sušilica. Konačno, uz AEG se možete pouzdati u pranje i sušenje čak i najosjetljivijih tkanina - svilenih bluza, vunenih džempera, vodootporne opreme za vani - bez straha od uništavanja.