VODIČ ZA KUPNJU – PERILICA-SUŠILICA

PRONAĐITE PERILICU-SUŠILICU RUBLJA KOJA VAM NAJVIŠE ODGOVARA UZ NAŠ VODIČ ZA KUPNJU

DIMENZIJE PERILICE-SUŠILICE

Ako nemate puno prostora, razmislite o 2-u-1 kombinaciji perilice-sušilice. Dobivate sve pogodnosti zasebnih uređaja bez žrtvovanja vrijednog prostora. Dvije su vrste perilica-sušilica: ugradbene i samostojeće. Integrirane ili ugradbene jedinice se nakon ugradnje prekrivaju drvenim frontama te se tako uklapaju u okružje, poput vaše kuhinje.

KAPACITET PERILICE-SUŠILICE

Perilice-sušilice imaju dva različita kapaciteta. Kapacitet sušenja nešto je manji od kapaciteta pranja jer za sušenje odjeće treba više prostora kako bi zrak mogao cirkulirati. Na što sve treba obratiti pozornost kada donosite odluku o kapacitetu:

Veličina kućanstva: velika obitelj ili jedna osoba?
Navike: koliko puta tjedno perete i sušite rublje?
Vrsta i veličina predmeta koje želite oprati: na primjer, veći bubanj bit će potreban za bolje rezultate pranja i sušenja posteljine, popluna ili zavjesa.

Sve AEG perilice-sušilice rublja opremljene su tehnologijom ProSense. ProSense koristi napredne senzore vlažnosti i temperature kako bi se potrošnja energije prilagodila malim i velikim količinama rublja. Na taj se način štedi vrijeme i novac te osigurava zaštita vaše odjeće.

PAMETNA PERILICA-SUŠILICA

Putem aplikacije My AEG Care, povežite perilicu i sušilicu rublja s mobilnim telefonom za pametniji i brži način njege rublja. Jednostavno otvorite aplikaciju i odaberite temperaturu, vrstu i boju tkanine. Aplikacija će prilagoditi program vašem odabiru. Za njegu prilagođenu vašim potrebama – sve pomoću vašeg mobilnog telefona.

2-U-1 PROGRAMI

Koristite programe za pranje i sušenje kako biste učinkovito brinuli o manjoj količini rublja te kako bi vam odjeća bila spremna za nošenje kada vi to poželite zahvaljujući samo jednom jednostavnom procesu.

PROGRAMI

Ne postoji rublje koje bi svima jednako odgovaralo. Različiti ljudi, kao i različite tkanine, imaju različite potrebe. Zbog toga naše perilice-sušilice imaju širok raspon programa:

 • Black delicates
  VUNA

  Sigurno perite i sušite osjetljivo rublje i vunu u jednom postupku.

 • White shirt
  PARA

  Smanjite nabore suhe odjeće ili osvježite odjeću i uklonite neugodne mirise.

 • Pile of clothes
  ANTIALERGIJSKI

  Posebno razvijen program za potrebe oboljelih od alergija.

 • Houdini jacket
  FUNKCIONALNA ODJEĆA ZA SLBODNO VRIJEME

  DualSense® u programu za funkcionalnu odjeću za slobodno vrijeme štiti tehničke tkanine kako bi dulje vremena zadržale svoja svojstva. Ciklus sušenja obnavlja vodoodbojnost.

CERTIFIKATI

Certifikat Woolmark potvrda je kvalitete društva Woolmark Company. To znači da su sve AEG perilice-sušilice dovoljno nježne za vunu i osjetljivo rublje – u ciklusu pranja i sušenja.

ČUVAR SVE VAŠE ODJEĆE

Ovo je perilica-sušilica koju ste čekali. Prva takva na svijetu. Jedino istinski uravnoteženo rješenje za vašu odjeću. Pionirska ÖKOKombi perilica-sušilica s tehnologijom SensiDry®, prva takve vrste na tržištu, može osušiti sve što operete odjednom, objedinjujući njegu sve vaše odjeće.

Najnapredniji AEG sustav prilagođava program različitim tkaninama – svili, osjetljivom rublju, vunenoj odjeći ili funkcionalnoj odjeći za slobodno vrijeme i upotrebljava naprednu tehnologiju toplinske pumpe za niske temperature i kontrolirane pokrete bubnja. Osigurava da sva vaša odjeća bude ravnomjerno oprana i osušena, a svaki komad odjeće očuvan. Možete biti sigurni da će vaša odjeća zadržati svoj oblik i svojstva nakon svakog nošenja. To je zaštitnik vaše odjeće.

Saznajte više
 • Thermometer icon
  TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

  Nježno i energetski učinkovito sušenje odjeće na nižim temperaturama.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogućuje sigurno pranje i sušenje osjetljivog rublja i vunene odjeće koja se pere ručno.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatska prilagodba vremena, potrošnje vode i energije svakoj količini rublja.

TEHNOLOGIJA SENSIDRY®

Smanjuje temperaturu sušenja napola te se time čuva odjeća i štiti izgled tkanine.

UŠTEDITE DO 40 % VIŠE ENERGIJE I VODE

Naša perilica-sušilica s toplinskom pumpom, prva takve vrste na svijetu, sadrži tehnologiju SensiDry®.

ÖKOKombi upotrebljava nenadmašno znanje o tkanini za najučinkovitije i najekonomičnije programe. To znači uštedu do 40 % energije i vode u svakom ciklusu u usporedbi s drugim uređajima.

OSUŠITE SVE ŠTO OPERETE U JEDNOM POTEZU

OSUŠITE SVE ŠTO OPERETE U JEDNOM POTEZU

Stavite rublje u uređaj ujutro i ispraznite nakon posla – vaša je odjeća čista i spremna za večernji izlazak. Prilagođene temperature i pokreti bubnja znače da se sve, od osjetljivog rublja do funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme može pažljivo oprati i osušiti odjednom. Svaki uređaj ima gumb za uključivanje načina Wash & Dry za programe bez prekida koji omogućuje pranje i sušenje odjeće u jednom potezu – bez kompromisa.

OD SUHOG DO SUHOG U SAMO TRI SATA

Program NonStop 3 h/3 kg u samo tri sata pere i suši do 3 kg rublja. Rezultat je odjeća spremna za nošenje kad vi to poželite u jednom neprekinutom procesu. Najpraktičniji način brige o odjeći – bez kompromisa.

PREDSTAVLJAMO ZAŠTITNIKA KLASIČNE ODJEĆE

Klasici odolijevaju zubu vremena, nadživljavaju trendove i pružaju integrirano rješenje za elegantan izgled. Baš kao i nova kombinirana perilica-sušilica s tehnologijom ÖKOMix.

To je jedini uređaj na tržištu koji prethodno miješa deterdžent i omekšivač s vodom prije ulaska u bubanj. Deterdženti se aktiviraju prije nego što dođu do tkanine, pripremajući odjeću za temeljito pranje i ravnomjerno sušenje. Rezultat - svako je vlakno pokriveno. I svako vlakno dobiva cjelovitu zaštitu. Sve u jednom potezu. I sve to u manje vremena zahvaljujući programu ÖKOPower NonStop 4 h/5 kg koji opere i osuši 5 kg rublja u četiri sata. Dopustite nam da vam predstavimo zaštitnika vaše klasične odjeće.

Saznajte više
 • T-shirt icon
  TEHNOLOGIJA ÖKOMIX

  Jedinstveno prethodno miješanje deterdženta, omekšivača i vode tako da je svako vlakno pokriveno.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogućuje sigurno pranje i sušenje osjetljivog rublja i vunene odjeće koja se pere ručno.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatsko prilagođavanje vremena, potrošnje vode i energije količini rublja.

Blue and white shirt

SVAKO JE VLAKNO ZAŠTIĆENO

Miješanjem i aktivacijom deterdženta i omekšivača u dodiru s vodom prije ulaska u bubanj omogućava se njihovo učinkovito raspoređivanje – prekriva se svako vlakno. Na taj način deterdžent i omekšivač dopiru do svakog dijela vašeg odjevnog predmeta i temeljito peru i njeguju svako vlakno te ga štite i pripremaju za ravnomjerno sušenje.

NAJBOLJA ZAŠTITA. U KRAĆIM CIKLUSIMA. BEZ KOMPROMISA.

Naš program ÖKOPower NonStop 4 h/5 kg nudi najučinkovitije cikluse pranja i sušenja u najkraćemu mogućem vremenu. Ovaj program osmišljen je za svakodnevno pranje odjeće i može oprati i osušiti 5 kg rublja u četiri sata te predstavlja najekonomičniju izvedbu koja je trenutačno dostupna na tržištu uz istovremenu uštedu vremena i energije. Izvrsni rezultati očekuju se svaki put kada ga uključite.

UPOZNAJTE ZAŠTITNIKA SVOJE SPORTSKE ODJEĆE

Neke tkanine – vodootporne i vuna – zahtijevaju specijaliziranu njegu. Tu nastupa inteligentni sustav naše nove kombinirane perilice-sušilice.

Oslanjajući se na najbolju tehnologiju, DualSense prilagođava temperaturu i pokrete bubnja različitim materijalima. Za razliku od drugih uređaja, program se prilagođava određenom punjenju tako da u jednom ciklusu možete oprati, osušiti i zaštititi sve od jakni s teksturom do mekih vesta.

 • Holding butterfly icon
  TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

  Omogućuje sigurno pranje i sušenje osjetljivog rublja i vunene odjeće koja se pere ručno.

 • 3 t-shirts icon
  TEHNOLOGIJA PROSENSE®

  Automatska prilagodba vremena, potrošnje vode i energije količini rublja.

 • 1h/1kg circle icon
  60-MINUTNI PROGRAM

  Operite i osušite odjeću u samo 60 minuta.

TEHNOLOGIJA DUALSENSE®

Tehnologija DualSense® prilagođava program uređaja vašim tkaninama – bilo da su osjetljive i vunene ili je riječ o funkcionalnoj odjeći za slobodno vrijeme. U jednom ciklusu možete oprati, osušiti i zaštititi sve, od funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme do mekih vesta. Uživajte u praktičnosti integrirane i potpune njege.

Orange fabric

CJELOVITA NJEGA ZA FUNKCIONALNU ODJEĆU ZA SLOBODNO VRIJEME. U JEDNOM POTEZU.

Funkcionalna odjeća za slobodno vrijeme bez odgovarajuće njege može izgubiti svoju funkcionalnost. Uz tehnologiju DualSense® moguće je očuvati i obnoviti njezinu funkcionalnost – od vodoodbojnosti do prozračnosti. Upoznajte zaštitnika svoje sportske odjeće.

DVOSTRUKO UČINKOVITIJA NJEGA

Tehnologija ProSense® prilagođava trajanje, potrošnju vode i energije količini rublja, radilo se o samo jednoj košulji ili rublju koje se nakupilo u tjedan dana. To je moguće zahvaljujući posebnim senzorima koji na inteligentan način upravljaju postavkama ciklusa i brinu se o tome da se vaša odjeća pere samo onoliko vremena koliko je to potrebno. Time se osigurava da tkanina pretrpi manje oštećenja i dulje zadrži boju i teksturu.

* Testiranje je u prosincu 2015. godine proveo Ritex (br. 15CR00099).

OPERITE I OSUŠITE ČAK I VUNENO I OSJETLJIVO RUBLJE KOJE SE PERE RUČNO.

Ova perilica-sušilica jedini je uređaj na tržištu s certifikatom Woolmark Blue za pranje i sušenje. Može oprati i osušiti čak i najosjetljivije tkanine kao što je vunena odjeća koja se pere ručno. Na sličan način naši programi nježno peru i suše osjetljive tkanine poput viskoze i akrilne tkanine kako bi i one zadržale svoj oblik. Tkanine dobivaju posebnu njegu kakvu zahtijevaju.