Otkrijte

Sušilice rublja

Serija 8000

Naše sušilice serije 8000 imaju najveći kapacitet u AEG asortimanu, do 9 kg s lakoćom

Sušilica rublja serije 8000 iz AEG-a

Čuvar vunenog džempera

Usudite se sušiti odjeću za koju nikad niste mislili da možete sa sušilicama serije 8000 - čak i vaš najmekši vuneni džemper. Naše sušilice kojima je dodijeljen Woolmark znak dolaze s našim jedinstvenim sustavom AbsoluteCare®, prilagođenim programom koji prezicno kontrolira pomicanje i temperaturu bubnja. Delikatna vuna s naljepnicama „samo za ručno pranje“ drže se ravno na bubnju tijekom rotacije bubnja kako bi se repliciralo ravno sušenje. Vaši džemperi zadržavaju oblik i teksturu, garantirano bez skupljanja.

Osvježite i pojačajte

Pripremite svoju odjeći za van za sve izazove uz AEG sustav AbsoluteCare®. Sušilice rublja često znače katastrofu za skupe, tehnološki napredne tkanine, no naš je pristup drugačiji. Serija 8000 uključuje inovativni program za odjeću za van, s preciznim vremenom i kontrolom temperature, koji će vratiti zaštitu od vode vodootporne membrane na tkaninama za vani bolje od sušenja na zraku - za funkcionalnost na koju se doista možete osloniti.

Nježno kao prirodno sušenje

Redefiniranje sušenja u sušilici za svaku tkaninu iz vaše garderobe s našom serijom 8000 sa sustavom AbsoluteCare®. Čuva delikatna vlakna i suši ih pri niskoj brzini, tako da možete biti sigurni kako će i odjeća od 100%-ne svile zadržati oblik i izaći s manje nabora nego kod prirodnog sušenja.

Usporedna slika tradicionalne sušilice i tehnologije SensiDry. SensiDry ima hladnjak i bolji protok zraka koji štiti vašu odjeću.
Tehnologija SensiDry®

Zaštitite teksture i smanjite trošenje, uz sigurne niske temperature koje štede energiju.

Kao novo

Neke sušilice mogu oštetiti vašu odjeću. No ne i naše. Sušilice serije AEG 7000 koriste energetski učinkovitu tehnologiju SensiDry® za sušenje odjeće na gotovo upola nižoj temperaturi u odnosu na konvencionalne sušilice. Precizni senzori prate ciklus sušenja kako bi osigurali da vaša odjeća nikad nije izložena previsokoj temperaturi. To znači da će vaša će odjeća dulje zadržati teksture, kao kada ste je kupili.

Pregledajte sušilice rublja serije 7000

Ugrađena zaštita

Za nas je zaštita odjeće više od značajke. Ona je ugrađena u dizajn naših sušilica. Serija AEG 6000 dolazi s bubnjem ProTex soft, čiji prepoznatljivi uzorak poboljšava dotok zraka do vaše odjeće. Time se osigurava da ona iz bubnja izađe manje zapetljana i izgužvana. To je vaš svakodnevni zaštitnik kvalitete.

Naša serija sušilica

Pronađite novu vjeru u sušilice, čak i za svoju najosjetljiviju odjeću uz novi asortiman za rublje AEG. Kombinirali smo uvide potrošača i znanost kako bismo ponudili iskustvo veće od čišćenja. Revolucionarni novi način za njegu odjeće kroz zaštitu vlakana, boja i tekstura.

Dijagram koji prikazuje razlike serija AEG

Razina njege za svaku potrebu

 • Ikona za ProSense® tehnologiju
  Ušteda vremena i energije

  ProSense® tehnologija u sušilicama serija 6000 koristi napredne senzore vlage i temperature kako bi prilagodila vremena sušenja i potrošnja energije za svaku veličinu punjenja.

  Prikaži AEG seriju 6000

 • Ikona za SensiDry® tehnologiju
  Sigurne, niske temperature sušenja

  Serija 7000 kombinira sve prednosti u vremenu i energiji koje ima tehnologija ProSense® sa SensiDry® tehnologijom, intuitivni program koristeći određene postavke grijanja.

  Prikaži AEG seriju 7000

 • Ikona za AbsoluteCare® sustav
  Besprijekorno očuvanje

  Serija 8000 ima sve značajke tehnologije serija 6000 i 7000, plus naš jedinstveni sustav AbsoluteCare®. Potpuna njega, čak i za svilu, vunu i odjeću za boravak na otvorenom.

  Prikaži AEG seriju 8000

Muškarac nosi čvrstu i opranu košulju

Upoznajte svakodnevni zaštitnik kvalitete

Višekratno pranje i sušenje može oštetiti vlakna u odjeći koju volite i nosite svakog dana. Naše sušilice serije 6000 odlikuje tehnologija ProSense® sa senzorima za vlažnost i temperaturu za prilagodbu vremena sušenja i uštedu energije za svako punjenje. Time se štedi vrijeme i energija, osiguravajući da se vaša omiljena odjeća nikad ne suši previše i zadrži svoj izgled ciklus za ciklusom.

Složivi komplet AEG

Stvorite dodatni prostor

Sigurno ugradite svoju sušilicu na perilicu rublja bez ikakvih dodataka i uživajte u dodatnom prostoru u svojoj prostoriji za rublje uz komplet za slaganje. Dolazi s kliznom policom za lakše punjenje, pražnjenje i slaganje svježe oprane i osušene odjeće.