Saznajte više o našim ugradbenim hladnjacima sa zamrzivačem

Naša linija hladnjaka sa zamrzivačem optimizirana je kako bi zdrava prehrana postala jednostavna i održiva, kako biste mogli sačuvati ono što je važno – svoje namirnice, svoje zdravlje i planet. Kvalitetu namirnica štitimo ispunjavanjem triju najvažnijih uvjeta njihova duljeg roka trajanja. Stabilne temperature. Odgovarajuća vlažnost. Zatvoreno okružje.

Saznajte više

Inovacije koje se ističu već danas i pomažu nam izgraditi bolje sutra.

Razvijamo rješenja koja precizno štite kvalitetu namirnica, tako da se manje namirnica baca. Upoznajte se sa značajkama koje očuvanje namirnica podižu na sasvim novu razinu i koje vam pomažu da bacanje namirnica svedete na minimum, uz još više užitka.

 • Fresh veggies
  Do 20 % manje bacanja namirnica uz ColdSense

  Promjene temperature uzrokovane otvaranjem vrata i odlaganjem toplih namirnica u hladnjak negativno utječu na namirnice i oštećuju ih. Reaktivni senzori ColdSense brzo prilagođuju temperaturu nakon bilo kakvih oscilacija što omogućuje 40 % brže hlađenje nego kod standardnih hladnjaka, a namirnice su manje izložene negativnom utjecaju i oštećenju.

 • Apples
  Namirnice su 60 % sočnije i manje se isušuju uz TwinTech No Frost.​

  Zavaljujući naprednoj tehnologiji za dvojno hlađenje i neovisnom kruženju zraka, zaleđeni suhi zrak iz zamrzivača ne upotrebljava se za hlađenje hladnjaka kao u standardnim hladnjacima bez nakupljanja leda. Hladnjak s cjelovitom značajkom No Frost znači da ga više nikada nećete morati odmrzavati.

 • Vegetables drawer
  Zadržavanje do 95 % vitamina uz GreenZone​

  Ladica s brtvilom GreenZone aktivno održava potrebnu razinu vlage za voće i povrće. Brtvilo štiti namirnice od uvenuća i gubitka dragocjenih minerala.

 • Fruit and veggies in fridge
  Namirnice su zaštićene u svakom kutku uz Cooling 360​

  Iskusite slobodu pohrane namirnica u bilo kojem dijelu hladnjaka. Kvaliteta namirnica zaštićena je uz najstabilniju temperaturu i vlažnost u cijelom hladnjaku. Napredna tehnologija za kruženje zraka u stražnjem dijelu omogućuje aktivno širenje hladnog zraka do svakoga kutka hladnjaka. Distribucija temperature, bolja za 40 % u usporedbi sa standardnim hladnjacima bez ventilatora, omogućuje ispravno hlađenje svake namirnice, bez obzira na to gdje se nalazila.

 • Vacuum bins
  Vakuumske posude za manje bacanja namirnica

  Jaki vakuum u kombinaciji s hermetički zatvorenim posudama za namirnice omogućava dulje čuvanje namirnica i zadržavanje njihovih hranjivih tvari te na taj način pomaže pri smanjenju otpada od namirnica u vašem domu. Dobro za vaše zdravlje, dobro za okoliš. Manjak kisika može uzrokovati smeđu boju crvenog mesa, no to je prirodno i nije znak propadanja.

 • AEG eco program
  Korisničko sučelje programa ECO za više pametnih izbora

  Intuitivno upravljanje pokazuje razinu potrošnje električne energije u skladu s odabranim postavkama, suptilno vas usmjeravajući k štedljivijem i prema resursima odgovornijem izboru. Napravite bolji izbor za okoliš, bez narušavanja zaštite kvalitete vaših namirnica.​

Redefiniramo rješenja. Za bolje sutra.

 • Up to 20% less CO₂ emissions than previous products

  Ponosni smo što smo, zahvaljujući svojoj novoj liniji proizvoda za hlađenje, smanjili emisije CO₂ za do 20 % u usporedbi s prethodnim modelima.


  Učinak CO2 s obzirom na materijale, proces i upotrebu. Energetski učinak u usporedbi s početnim energetskim razredom F prema procjeni Università Politecnica delle Marche.

 • Jedinstven hladnjak izrađen od reciklirane plastike

  Stiglo je novo doba hlađenja. Predstavljamo naš hladnjak sa zamrzivačem čija je unutarnja obloga izrađena od 70 %* reciklirane plastike. Plastika od odbačenih hladnjaka upotrebljava se za izradu novih, a takva kružnost proizvodnog procesa pomaže u smanjenju otpada.

  * Reciklirani visokootporni polistiren (rHIPS) unutarnjih obloga izrađen je od 70 % reciklirane plastike, što predstavlja 13 % ukupne količine plastike u hladnjaku.

  U suradnji s tvrtkom Coolrec, vodećom tvrtkom za recikliranje OEEO otpada na tržištu EU-a, i tvrtkom EcolStudio.

 • 3
  Nulta stopa otpada u tvornici​

  Ponosni smo na certifikat o nultoj stopi otpada koji je dodijeljen našoj tvornici. To znači da stalno pronalazimo nove prilike za ponovnu upotrebu i recikliranje materijala, ograničavamo energetsku oporabu za otpad koji se ne može reciklirati i smanjujemo količinu odloženog otpada.​

Potražite oznaku RELENTLESSLY RESPONSIBLE na našim proizvodima

Ovdje nije riječ o uobičajenim hladnjacima. Ova oznaka ukazuje na ekološki svjesniji izbor s manjim utjecajem na okoliš. Proizvodi proizvedeni u tvornici s nultom stopom otpada i smanjenim emisijama CO2 omogućuju nam da bolje utječemo na svoju okolinu.

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim.

 • Veggies and waste
  Inovacije s minimalnim utjecajem na okoliš

  Kao brend koji inovacijama pristupa beskompromisno i neprestano si postavlja nove izazove u smislu standarda očekivanja u ovoj industriji, materijale i način završne obrade odabiremo vodeći računa o funkcionalnosti, kvaliteti i najmanjemu mogućemu štetnom utjecaju na okoliš. Proizvodi su izrađeni od materijala koji su sigurni za dodir s namirnicama te posjeduju izdržljive i visokokvalitetne grafičke elemente.

 • Inside of fridge
  Nepokolebljivo odgovorni

  Usredotočeni smo na poticanje održivosti uz tehničke inovacije, kvalitetu izrade koja traje i na resursno učinkovita rješenja. Pridržavamo se strogih regulatornih zahtjeva, a svi naši proizvodi prolaze ispitivanje u skladu s međunarodnim normama za izdržljivost.

Savjeti za bacanje manje namirnica koje dulje ostaju ukusnima

Kako možemo dulje čuvati namirnice?

Upotrebljavajte zamrzivač, bolju ambalažu, sušenje

Za korjenasto, gomoljasto povrće itd.: Otprilike 12 – 16 °C, tamno, i u idealnom slučaju ne previše vlažno mjesto.

Za lako kvarljivo i zeleno lisnato povrće: Visoka vlažnost i temperatura od otprilike 3 – 4 °C.

Za sušene proizvode: Niska razina vlage, u idealnom slučaju tamno i ne previše toplo mjesto.

Način čuvanja bobičastog i drugog voća te povrća: Može se odraditi na zraku, na suncu, u pećnici, u dehidratoru namirnica ili sušenjem namirnica u zamrznutom stanju.


Zamrzavanje u hermetički zatvorenoj vrećici bolje je nego zamrzavanje bez ikakve ambalaže, a još je bolje zamrzavanje u vakuumu. Vakuumsko pakiranje sprječava oštećivanje namirnica uzrokovano ledom.

Bacanje namirnica

Mnoge stvari na sljedećem popisu mogle bi se sačuvati korištenjem tehnika očuvanja namirnica na različite načine.

• Voće i povrće lako se može zagubiti ili na njega možemo zaboraviti.

• Kruh možemo zamrznuti.

• Sir također možemo zamrznuti ili iskoristiti u kombinaciji s drugim namirnicama ili prilikom pečenja.

Česte pogreške koje dovode do bacanja namirnica:

• Kupovanje prevelike količine namirnica, od koje se dio ne pojede.

• Sklonost zaboravljanju na svježe namirnice ili ostatke.

• Pogrešan način pohrane (ambalaža, temperatura).

• Ne vjerujemo vlastitom osjećaju – bacanje svih namirnica (čak i ako su u dobrom stanju) kada se približi istek njihova roka trajanja.

Nula stupnjeva. Maksimalna zaštita namirnica.

Pretinci Longfresh linije 9000 u hladnjaku stvaraju prilagođeno okružje za osjetljive namirnice, čime se dobiva zona veće hladnoće od ostatka hladnjaka s temperaturom od 0 °C, savršena očuvanje kvalitete mesa, ribe ili bilo koje druge svježe namirnice.

9000 LongFresh

9000 LongFresh

 • Pretinac LongFresh štiti kvalitetu osjetljivih namirnica.
 • Tehnologija MultiFlow za savršeno očuvane namirnice.
 • Maksimalno smanjuje nakupljanje leda uz tehnologiju LowFrost.

Značajke linije 9000 LongFresh

 • Veggies and fish in fridge
  Longfresh icon
  Pretinac s brtvilom na 0 °C

  Pretinci LongFresh 0 °C, najbolje okružje za zaštitu stanja namirnica. Određeno područje hladnjaka ostaje hladnije od ostatka hladnjaka, gdje se temperatura održava na 0 °C, što ga čini zonom savršenom za ribu, meso ili sitnije namirnice. Opremljen je sustavom upravljanja vlažnošću kako bi se izbjeglo isušivanje. Za pažljivo odabrane namirnice, s očuvanom punoćom arome.

 • Veggies and airflow
  Multiflow icon
  MultiFlow

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

 • Frozen srawberries
  Lowfrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladnjak sa zamrzivačem s naprednom tehnologijom Low Frost koja olakšava i smanjuje učestalost potrebe za odleđivanjem, i to upotrebom skrivenih rashladnih krugova koji smanjuju nakupljanje leda.

 • Dessert in fridge
  Flexishelf icon
  FlexiShelf

  Doživite fleksibilnost pohrane u hladnjaku uz FlexiShelf. Prednji dio jednostavno klizne ispod preostalog dijela police kako biste mogli smjestiti više proizvode.

 • Man touching touch control
  TouchControl icon
  TouchControl

  Potpuno ovladajte svakom funkcijom svojega hladnjaka zahvaljujući elektroničkom upravljanju dvostrukim dodirom. Ploča i LED-zaslon omogućuju vam jednostavan pristup postavkama temperature i općim postavkama. Precizno namjestite sve što je potrebno za vrhunsku pohranu namirnica.

 • Soft closing door
  Vrata za uglađeno, tiho i mekano zatvaranje

  Precizno izrađeni okovi za mekano zatvaranje vrata koji sprječavaju nenamjerno otvaranje vrata hladnjaka sa zamrzivačem, što može dovesti do nepotrebnog trošenja energije i kvarenja namirnica. Okovi za vrata zaslužni su za njihovo dobro prianjanje, sigurnost i tiho zatvaranje.

8000 Cooling 360 Fridge Freezer

Jednako hladi u svakum kutu. Smanjena količina otpada*

Hladnjak sa zamrzivačem 8000 Cooling 360° ima višestruke zračne kanale za konzistentno hlađenje. Na taj način štiti namirnice na svakoj polici i pomaže smanjiti količinu otpada do 28%*. Nehrđajući čelik daje elegantan i premium izgled vašoj kuhinji.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Manje bacanja hrane zahvaljujući 30% boljoj raspodjeli temperature uz Cooling 360°. ¹
 • Do 95% očuvanja vitamina uz GreenZone. ²
 • TwinTech® No Frost pomaže hrani da ostane sočna i hidratizirana.

Značajke hladnjaka 8000 Cooling 360°

 • Opened fridge door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Hladnjak sa zamrzivačem Cooling 360 pomaže smanjiti količinu prehrambenog otpada zahvaljujući sustavu za kruženje zraka koji dopire do svakog kutka i 30% boljoj distribuciji temperature na svakoj polici te unutrašnjosti od nehrđajućega čelika koji izgled uređaja podiže na višu razinu.¹ 

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone*

  Ladica GreenZone uklanja višak vlage dok istovremeno održava razinu vlage potrebnu za vaše povrće. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95% vitamina nakon 11 dana.²

 • Two apples
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60% sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • Strawberry cake
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  Usporite sazrijevanje omiljenih sireva i narezaka tako da ih spremite u Extra Chill ladicu. Zona održava nižu temperaturu od ostatka hladnjaka.

 • Strawberries and chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Držanje svih vaših svježih sastojaka pri ruci ključno je za stvaranje svježih, ukusnih jela. Uz CustomFlex® možete organizirati svoje skladište u hladnjaku baš onako kako želite. Prerasporedite spremnike brzo i jednostavno kako biste povećali prostor za pohranu. Hladnjak koji se prilagođava vašem ukusu.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  MultiSpace*

  MultiSpace je viši od standardnih dizajna, pružajući više prostora za organiziranje i pohranu sastojaka.

*U usporedbi s 5000 ColdSense hladnjakom. Zasnovano na eksternim ispitivanjima o trajanju ispravnosti mladog sira i kuhane šunke pohranjenih na policama. Rezultati mogu odstupati ovisno o tipu namirnice. Procjena smanjenja bacanja hrane zasnovana isključivo na performansama uređaja ne uzimajući u obzir ponašanje i rukovanje korisnika.

¹ U usporedbi s vlastitim proizvodom s kontrolom ciklusa na temelju internog testa.
² Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone.
*Dostupno na odabranim modelima.

Čuva hranjive tvari dulje, svaki zalogaj čini zdravim.

Hladnjak sa zamrzivačem iz linije 7000 GreenZone ima posebnu ladicu s brtvilom koja vlažnost održava na idealnoj razini, čime se upravlja viškom kondenzata i pomaže u zaštiti namirnica od kvarenja. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95 % vitamina.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Zadržavanje do 95 % vitamina uz tehnologiju GreenZone.*
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.
 • TwinTech® No Frost pomaže da namirnice ostanu sočne i vlažne.

Značajke linije 7000 – GreenZone

 • Sealed enviroment icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone

  Ladica GreenZone uklanja višak vlage dok istovremeno održava razinu vlage potrebnu za vaše povrće. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95 % vitamina nakon 11 dana.*

 • TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njezin dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60 % sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • DynamicAir

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

 • Veggies in fridge
  Extrazone icon
  ExtraZone drawer

  Uvijek besprijekorna organizacija hladnjaka uz izbjegavanje miješanja vrsta pohranjenih namirnica zahvaljujući ladici ExtraZone. Idealna je za poboljšanje pristupačnosti različitih vrsta namirnica, a istodobno čuva svježinu namirnica koje su vam jasno vidljive i nadohvat ruke u svakom trenutku.

 • Fridge with maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujući značajki MaxiSpace, dobivate 45 % veći kapacitet nego kod standardnih hladnjaka sa zamrzivačem. * Viši je i širi od standardnih hladnjaka te nudi dodatan prostor za pohranu još više namirnica.

  * U usporedbi s vlastitim hladnjacima sa zamrzivačem standardne veličine

 • Salad in fridge with multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

* Stopa očuvanja vitamina temelji se na vanjskom ispitivanju zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u pretincu GreenZone. ** Dostupno na odabranim modelima.

6000 TwinTech NoFrost

Namirnice ostaju sočne i ne gube vodu.

Hladnjak sa zamrzivačem 6000 TwinTech® No Frost održava namirnice 60 % sočnijima u usporedbi s hladnjacima s jednim isparivačem. Dvojni sustav hlađenja omogućuje savršenu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica. Zahvaljujući tom sustavu više nema ni potrebe za odmrzavanjem zamrzivača.*

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost pomaže da namirnice ostanu sočne i vlažne.
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.
 • CustomFlex® vam omogućuje da organizirate prostor u hladnjaku onako kako želite.

Značajke linije 6000 s TwinTech® No Frost

 • Apples
  Twintech icon
  TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njezin dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60 % sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

 • Man opening fridge
  Customflex icon
  CustomFlex**

  Držanje svih vaših svježih namirnica ključno je za pripremu svježih i ukusnih jela. Uz značajku CustomFlex® možete organizirati prostor u hladnjaku onako kako želite. Razmještanjem posuda brzo i jednostavno kako biste maksimalno iskoristili prostor za pohranu. Zamrzivač koji se prilagođava vašem ukusu.

 • Veggies
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

 • Veggies in fridge
  ExtraZone drawer**

  Uvijek besprijekorna organizacija hladnjaka uz izbjegavanje miješanja vrsta pohranjenih namirnica zahvaljujući ladici ExtraZone. Idealna je za poboljšanje pristupačnosti različitih vrsta namirnica, a istodobno čuva svježinu namirnica koje su vam jasno vidljive i nadohvat ruke u svakom trenutku.

 • Pastries in fridge
  ExtraChill**

  Usporite zrenje svojih omiljenih sireva i hladnih narezaka tako što ćete ih pohraniti u ladicu Extra Chill. Ova zona održava nižu temperaturu od ostatka hladnjaka.

* Interno ispitivanje tehnologije TwinTech s pomoću vlastite metode za mjerenje razine hidratacije nakon devet dana čuvanja u usporedbi s vlastitim proizvodom s jednim isparivačem. ** Dostupno na odabranim modelima.

5000 ColdSense fridge-freezer

Zaštitite kvalitetu namirnica

ColdSense koristi precizne senzore temperature kako bi ju što prije stabilizirao na željenu vrijednost nakon otvaranja vrata. Na taj način postiže smanjenje temperaturnih šokova i time spriječava kvarenje pohranjenih namirnica.

500 ColdSense Integrated fridge-freezer

500 ColdSense Integrated fridge-freezer

 • ColdSense pomaže smanjiti bacanje namirnica za do 20 %.*
 • Maksimalno smanjuje nakupljanje leda uz tehnologiju LowFrost.
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.

Značajke serije 5000 s ColdSense

 • Fresh veggies
  TwinTech icon
  ColdSense

  Značajka ColdSense koristi precizne senzore temperature kako bi se hladnjak sa zamrzivačem brzo vratio na potrebnu temperaturu nakon otvaranja i zatvaranje vrata. To pomaže izbjeći pojavu temperaturnih šokova i kvarenja namirnica te pomaže smanjiti bacanje namirnica za do 20 %.*

 • Frozen strawberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladnjak sa zamrzivačem s naprednom tehnologijom Low Frost koja olakšava i smanjuje učestalost potrebe za odleđivanjem, i to upotrebom skrivenih rashladnih krugova koji smanjuju nakupljanje leda.

 • Strawberries and milk in kitchen
  DynamicAir
  DynamicAir**

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

* Temeljeno na internom ispitivanju metodom kojom se mjeri kvaliteta namirnica nakon 6 dana pohrane u usporedbi s konkurentskim proizvodom sa sličnim sustavom elektroničkog upravljanja. ** Dostupno na odabranim modelima.

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačem

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim. Pronađite pravi hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama s pomoću naših uputa za kupnju!

Vrsta

Kakav bi hladnjak sa zamrzivačem bio savršen za vašu kuhinju?

Side-by-side – hladnjak i zamrzivač velikog kapaciteta s automatom za led i vodu kod odabranih modela.

Kombinirani – hladnjak sa zamrzivačem s odvojenim vratima za svaki dio. Birajte između modela sa zamrzivačem na vrhu ili dnu.

Ugradbeni – uređaj je sakriven iza vrata ormarića kako bi se uklopio u izgled vaše kuhinje.Odaberite između hladnjaka sa zamrzivačem ili odvojenog hladnjaka i zamrzivača. Dimenzije mogu varirati, stoga pogledajte cijelu liniju kako biste pronašli onaj uređaj koji vam najbolje odgovara po veličini i stilu.

Dimenzije i kapacitet

Ugradbeni hladnjaci sa zamrzivačima uobičajeno su dostupni u standardnoj veličini kako bi stali iza vrata kuhinjskih ormarića. Samostojeći modeli mogu varirati ovisno o visini i širini. Naša posebna linija uređaja širine od 60 cm do 75 cm i do 190 cm visine, poput naših hladnjaka sa zamrzivačem MaxiSpace, kojima dobivate 45 % veći kapacitet u odnosu na standardne modele hladnjaka sa zamrzivačem. Sve su dimenzije dostupne na stranicama naših proizvoda.

Najbrža ugradnja na tržištu

Brzo i besprijekorno ugradite svoj novi uređaj za hlađenje. Naša nova linija ugradbenih uređaja za hlađenje sadrži samo 73 koraka za ugradnju hladnjaka. Širina vrata smanjena je kako se ugrađeni hladnjak ne bi sudarao s namještajem uz koji ga smjestite. Nova platforma za ugradnju omogućuje vam preciznu ugradnju bez potrebe za ikakvim mjerenjima. Ovo je moguće zahvaljujući priloženim predlošcima koji dolaze s već određenim dimenzijama, koji olakšavaju precizno postavljanje uređaja, za njegovu ugradnju bez muke. Pogledajte videozapis

Razina buke

Za kuhinju u kojoj ćete kuhati s užitkom i u kojoj buka neće biti problem, odaberite uređaj za hlađenje s niskom vrijednošću iskazanom u decibelima (dB). Razina zvučne snage hladnjaka sa zamrzivačem ovisi o nekoliko čimbenika, kao što su veličina, težina, vibracije, cijevi i kompresor, koji se mogu razlikovati ovisno o modelu. AEG u ponudi ima tihe hladnjake sa zamrzivačem, čija se razina buke kreće između 33 i 35 dB (A).

Tiši proizvodi

Smanjite razinu buke za 1 dB (A) uz sve modele iz naše nove linije u odnosu na prethodne proizvode zahvaljujući sedam puta slabijim vibracijama u odnosu na uređaje ranijih linija. Sve to zahvaljujući novim metodologijama za poboljšanje razine buke koju možemo čuti.

Energetska učinkovitost

Visoka energetska učinkovitost znači manje novca potrošenog na račune za električnu energiju. Energetski razred svih hladnjaka sa zamrzivačem ima oznaku od A do G, s tim da je A oznaka najveće energetske učinkovitosti.

Savjet profesionalaca: Smanjite potrošnju energije tako da hladnjak sa zamrzivačem postavite daleko od radijatora i pećnice.

Koje ćete namirnice čuvati u hladnjaku?

Svježe voće i povrće – potrebni su vam hladnjaci s dubokim ladicama. Ako koristite puno svježih namirnica, odaberite uređaj koji ima odjeljak hladnjaka veći od odjeljka zamrzivača.

Meso i riba – zahvaljujući modelu s pretincem LongFresh, meso i riba ostat će svježi dulje vremena.

Pića – razmislite o modelima sa prilagodljivim policama i stalcima za boce vina ili ugradbenom rashlađivaču vina. Neki hladnjaci sa zamrzivačem imaju i ugrađeni dispenzer za led.

Zamrznuta hrana – za zamrzavanje velike količine namirnica odaberite hladnjak sa zamrzivačem čiji je kapacitet jednak kapacitetu hladnjaka.

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačem

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim. Pronađite pravi hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama s pomoću naših uputa za kupnju!