Saznajte više o našim ugradbenim hladnjacima sa zamrzivačem

Naša linija hladnjaka sa zamrzivačem optimizirana je kako bi zdrava prehrana postala jednostavna i održiva, kako biste mogli sačuvati ono što je važno – svoje namirnice, svoje zdravlje i planet. Kvalitetu namirnica štitimo ispunjavanjem triju najvažnijih uvjeta njihova duljeg roka trajanja. Stabilne temperature. Odgovarajuća vlažnost. Zatvoreno okružje.

Saznajte više

Inovacije koje se ističu već danas i pomažu nam izgraditi bolje sutra.

Razvijamo rješenja koja precizno štite kvalitetu namirnica, tako da se manje namirnica baca. Upoznajte se sa značajkama koje očuvanje namirnica podižu na sasvim novu razinu i koje vam pomažu da bacanje namirnica svedete na minimum, uz još više užitka.

 • Fresh veggies
  Do 20 % manje bacanja namirnica uz ColdSense

  Promjene temperature uzrokovane otvaranjem vrata i odlaganjem toplih namirnica u hladnjak negativno utječu na namirnice i oštećuju ih. Reaktivni senzori ColdSense brzo prilagođuju temperaturu nakon bilo kakvih oscilacija što omogućuje 40 % brže hlađenje nego kod standardnih hladnjaka, a namirnice su manje izložene negativnom utjecaju i oštećenju.

 • Apples
  Namirnice su 60 % sočnije i manje se isušuju uz TwinTech No Frost.​

  Zavaljujući naprednoj tehnologiji za dvojno hlađenje i neovisnom kruženju zraka, zaleđeni suhi zrak iz zamrzivača ne upotrebljava se za hlađenje hladnjaka kao u standardnim hladnjacima bez nakupljanja leda. Hladnjak s cjelovitom značajkom No Frost znači da ga više nikada nećete morati odmrzavati.

 • Vegetables drawer
  Zadržavanje do 95 % vitamina uz GreenZone​

  Ladica s brtvilom GreenZone aktivno održava potrebnu razinu vlage za voće i povrće. Brtvilo štiti namirnice od uvenuća i gubitka dragocjenih minerala.

 • Fruit and veggies in fridge
  Namirnice su zaštićene u svakom kutku uz Cooling 360​

  Iskusite slobodu pohrane namirnica u bilo kojem dijelu hladnjaka. Kvaliteta namirnica zaštićena je uz najstabilniju temperaturu i vlažnost u cijelom hladnjaku. Napredna tehnologija za kruženje zraka u stražnjem dijelu omogućuje aktivno širenje hladnog zraka do svakoga kutka hladnjaka. Distribucija temperature, bolja za 40 % u usporedbi sa standardnim hladnjacima bez ventilatora, omogućuje ispravno hlađenje svake namirnice, bez obzira na to gdje se nalazila.

 • Vacuum bins
  Vakuumske posude za manje bacanja namirnica

  Jaki vakuum u kombinaciji s hermetički zatvorenim posudama za namirnice omogućava dulje čuvanje namirnica i zadržavanje njihovih hranjivih tvari te na taj način pomaže pri smanjenju otpada od namirnica u vašem domu. Dobro za vaše zdravlje, dobro za okoliš. Manjak kisika može uzrokovati smeđu boju crvenog mesa, no to je prirodno i nije znak propadanja.

 • AEG eco program
  Korisničko sučelje programa ECO za više pametnih izbora

  Intuitivno upravljanje pokazuje razinu potrošnje električne energije u skladu s odabranim postavkama, suptilno vas usmjeravajući k štedljivijem i prema resursima odgovornijem izboru. Napravite bolji izbor za okoliš, bez narušavanja zaštite kvalitete vaših namirnica.​

Redefiniramo rješenja. Za bolje sutra.

 • Up to 20% less CO₂ emissions than previous products

  Ponosni smo što smo, zahvaljujući svojoj novoj liniji proizvoda za hlađenje, smanjili emisije CO₂ za do 20 % u usporedbi s prethodnim modelima.


  Učinak CO2 s obzirom na materijale, proces i upotrebu. Energetski učinak u usporedbi s početnim energetskim razredom F prema procjeni Università Politecnica delle Marche.

 • Nulta stopa otpada u tvornici​

  Ponosni smo na certifikat o nultoj stopi otpada koji je dodijeljen našoj tvornici. To znači da stalno pronalazimo nove prilike za ponovnu upotrebu i recikliranje materijala, ograničavamo energetsku oporabu za otpad koji se ne može reciklirati i smanjujemo količinu odloženog otpada.​

Potražite oznaku RELENTLESSLY RESPONSIBLE na našim proizvodima

Ovdje nije riječ o uobičajenim hladnjacima. Ova oznaka ukazuje na ekološki svjesniji izbor s manjim utjecajem na okoliš. Proizvodi proizvedeni u tvornici s nultom stopom otpada i smanjenim emisijama CO2 omogućuju nam da bolje utječemo na svoju okolinu.

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim.

 • Veggies and waste
  Inovacije s minimalnim utjecajem na okoliš

  Kao brend koji inovacijama pristupa beskompromisno i neprestano si postavlja nove izazove u smislu standarda očekivanja u ovoj industriji, materijale i način završne obrade odabiremo vodeći računa o funkcionalnosti, kvaliteti i najmanjemu mogućemu štetnom utjecaju na okoliš. Proizvodi su izrađeni od materijala koji su sigurni za dodir s namirnicama te posjeduju izdržljive i visokokvalitetne grafičke elemente.

 • Inside of fridge
  Nepokolebljivo odgovorni

  Usredotočeni smo na poticanje održivosti uz tehničke inovacije, kvalitetu izrade koja traje i na resursno učinkovita rješenja. Pridržavamo se strogih regulatornih zahtjeva, a svi naši proizvodi prolaze ispitivanje u skladu s međunarodnim normama za izdržljivost.

Savjeti za bacanje manje namirnica koje dulje ostaju ukusnima

Kako možemo dulje čuvati namirnice?

Upotrebljavajte zamrzivač, bolju ambalažu, sušenje

Za korjenasto, gomoljasto povrće itd.: Otprilike 12 – 16 °C, tamno, i u idealnom slučaju ne previše vlažno mjesto.

Za lako kvarljivo i zeleno lisnato povrće: Visoka vlažnost i temperatura od otprilike 3 – 4 °C.

Za sušene proizvode: Niska razina vlage, u idealnom slučaju tamno i ne previše toplo mjesto.

Način čuvanja bobičastog i drugog voća te povrća: Može se odraditi na zraku, na suncu, u pećnici, u dehidratoru namirnica ili sušenjem namirnica u zamrznutom stanju.


Zamrzavanje u hermetički zatvorenoj vrećici bolje je nego zamrzavanje bez ikakve ambalaže, a još je bolje zamrzavanje u vakuumu. Vakuumsko pakiranje sprječava oštećivanje namirnica uzrokovano ledom.

Bacanje namirnica

Mnoge stvari na sljedećem popisu mogle bi se sačuvati korištenjem tehnika očuvanja namirnica na različite načine.

• Voće i povrće lako se može zagubiti ili na njega možemo zaboraviti.

• Kruh možemo zamrznuti.

• Sir također možemo zamrznuti ili iskoristiti u kombinaciji s drugim namirnicama ili prilikom pečenja.

Česte pogreške koje dovode do bacanja namirnica:

• Kupovanje prevelike količine namirnica, od koje se dio ne pojede.

• Sklonost zaboravljanju na svježe namirnice ili ostatke.

• Pogrešan način pohrane (ambalaža, temperatura).

• Ne vjerujemo vlastitom osjećaju – bacanje svih namirnica (čak i ako su u dobrom stanju) kada se približi istek njihova roka trajanja.

Nula stupnjeva. Maksimalna zaštita namirnica.

Pretinci Longfresh linije 9000 u hladnjaku stvaraju prilagođeno okružje za osjetljive namirnice, čime se dobiva zona veće hladnoće od ostatka hladnjaka s temperaturom od 0 °C, savršena očuvanje kvalitete mesa, ribe ili bilo koje druge svježe namirnice.

9000 LongFresh

9000 LongFresh

 • Pretinac LongFresh štiti kvalitetu osjetljivih namirnica.
 • Tehnologija MultiFlow za savršeno očuvane namirnice.
 • Maksimalno smanjuje nakupljanje leda uz tehnologiju LowFrost.

Značajke linije 9000 LongFresh

 • Veggies and fish in fridge
  Longfresh icon
  Pretinac s brtvilom na 0 °C

  Pretinci LongFresh 0 °C, najbolje okružje za zaštitu stanja namirnica. Određeno područje hladnjaka ostaje hladnije od ostatka hladnjaka, gdje se temperatura održava na 0 °C, što ga čini zonom savršenom za ribu, meso ili sitnije namirnice. Opremljen je sustavom upravljanja vlažnošću kako bi se izbjeglo isušivanje. Za pažljivo odabrane namirnice, s očuvanom punoćom arome.

 • Veggies and airflow
  Multiflow icon
  MultiFlow

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

 • Frozen srawberries
  Lowfrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladnjak sa zamrzivačem s naprednom tehnologijom Low Frost koja olakšava i smanjuje učestalost potrebe za odleđivanjem, i to upotrebom skrivenih rashladnih krugova koji smanjuju nakupljanje leda.

 • Dessert in fridge
  Flexishelf icon
  FlexiShelf

  Doživite fleksibilnost pohrane u hladnjaku uz FlexiShelf. Prednji dio jednostavno klizne ispod preostalog dijela police kako biste mogli smjestiti više proizvode.

 • Man touching touch control
  TouchControl icon
  TouchControl

  Potpuno ovladajte svakom funkcijom svojega hladnjaka zahvaljujući elektroničkom upravljanju dvostrukim dodirom. Ploča i LED-zaslon omogućuju vam jednostavan pristup postavkama temperature i općim postavkama. Precizno namjestite sve što je potrebno za vrhunsku pohranu namirnica.

 • Soft closing door
  Vrata za uglađeno, tiho i mekano zatvaranje

  Precizno izrađeni okovi za mekano zatvaranje vrata koji sprječavaju nenamjerno otvaranje vrata hladnjaka sa zamrzivačem, što može dovesti do nepotrebnog trošenja energije i kvarenja namirnica. Okovi za vrata zaslužni su za njihovo dobro prianjanje, sigurnost i tiho zatvaranje.

8000 Cooling 360 Fridge Freezer

Zaštićene namirnice, smanjena količina otpada

Hladnjak sa zamrzivačem 8000 Cooling 360° štiti namirnice zahvaljujući 30% boljoj distribuciji temperature na svakoj polici. Više zračnih kanala omogućavaju ravnomjerno hlađenje, a nehrđajući čelik vašoj kuhinji daje elegantan i sofisticiran izgled.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Manje bacanja hrane zahvaljujući 30% boljoj raspodjeli temperature uz Cooling 360°. ¹
 • Do 95% očuvanja vitamina uz GreenZone. ²
 • TwinTech® No Frost pomaže hrani da ostane sočna i hidratizirana.

Značajke hladnjaka 8000 Cooling 360°

 • Opened fridge door
  Cooling 360 icon
  Cooling 360°

  Hladnjak sa zamrzivačem Cooling 360 pomaže smanjiti količinu prehrambenog otpada zahvaljujući sustavu za kruženje zraka koji dopire do svakog kutka i 30% boljoj distribuciji temperature na svakoj polici te unutrašnjosti od nehrđajućega čelika koji izgled uređaja podiže na višu razinu.¹ 

 • Green vegetables in sealed drawer
  GreenZone icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone*

  Ladica GreenZone uklanja višak vlage dok istovremeno održava razinu vlage potrebnu za vaše povrće. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95% vitamina nakon 11 dana.²

 • Two apples
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60% sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • Strawberry cake
  ExtraChill icon
  ExtraChill*

  Usporite sazrijevanje omiljenih sireva i narezaka tako da ih spremite u Extra Chill ladicu. Zona održava nižu temperaturu od ostatka hladnjaka.

 • Strawberries and chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Držanje svih vaših svježih sastojaka pri ruci ključno je za stvaranje svježih, ukusnih jela. Uz CustomFlex® možete organizirati svoje skladište u hladnjaku baš onako kako želite. Prerasporedite spremnike brzo i jednostavno kako biste povećali prostor za pohranu. Hladnjak koji se prilagođava vašem ukusu.

 • Tall fridge freezer
  MultiSpace icon
  MultiSpace*

  MultiSpace je viši od standardnih dizajna, pružajući više prostora za organiziranje i pohranu sastojaka.

¹ U usporedbi s vlastitim proizvodom s kontrolom ciklusa na temelju internog testa.
² Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone.
*Dostupno na odabranim modelima.

Čuva hranjive tvari dulje, svaki zalogaj čini zdravim.

Hladnjak sa zamrzivačem iz linije 7000 GreenZone ima posebnu ladicu s brtvilom koja vlažnost održava na idealnoj razini, čime se upravlja viškom kondenzata i pomaže u zaštiti namirnica od kvarenja. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95 % vitamina.*

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • Zadržavanje do 95 % vitamina uz tehnologiju GreenZone.*
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.
 • TwinTech® No Frost pomaže da namirnice ostanu sočne i vlažne.

Značajke linije 7000 – GreenZone

 • Sealed enviroment icon
  Ladica s brtvilom – GreenZone

  Ladica GreenZone uklanja višak vlage dok istovremeno održava razinu vlage potrebnu za vaše povrće. Namirnice su zaštićene na potrebnoj razini vlage čime se očuva do 95 % vitamina nakon 11 dana.*

 • TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njezin dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60 % sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • DynamicAir

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

 • Veggies in fridge
  Extrazone icon
  ExtraZone drawer

  Uvijek besprijekorna organizacija hladnjaka uz izbjegavanje miješanja vrsta pohranjenih namirnica zahvaljujući ladici ExtraZone. Idealna je za poboljšanje pristupačnosti različitih vrsta namirnica, a istodobno čuva svježinu namirnica koje su vam jasno vidljive i nadohvat ruke u svakom trenutku.

 • Fridge with maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Zahvaljujući značajki MaxiSpace, dobivate 45 % veći kapacitet nego kod standardnih hladnjaka sa zamrzivačem. * Viši je i širi od standardnih hladnjaka te nudi dodatan prostor za pohranu još više namirnica.

  * U usporedbi s vlastitim hladnjacima sa zamrzivačem standardne veličine

 • Salad in fridge with multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

* Stopa očuvanja vitamina temelji se na vanjskom ispitivanju zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u pretincu GreenZone. ** Dostupno na odabranim modelima.

6000 TwinTech NoFrost

Namirnice ostaju sočne i ne gube vodu.

Hladnjak sa zamrzivačem 6000 TwinTech® No Frost održava namirnice 60 % sočnijima u usporedbi s hladnjacima s jednim isparivačem. Dvojni sustav hlađenja omogućuje savršenu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica. Zahvaljujući tom sustavu više nema ni potrebe za odmrzavanjem zamrzivača.*

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost pomaže da namirnice ostanu sočne i vlažne.
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.
 • CustomFlex® vam omogućuje da organizirate prostor u hladnjaku onako kako želite.

Značajke linije 6000 s TwinTech® No Frost

 • Apples
  Twintech icon
  TwinTech® No Frost

  Zahvaljujući tehnologiji TwinTech® No Frost, više nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njezin dvojni sustav hlađenja održava namirnice 60 % sočnijima nego hladnjaci s jednim isparivačem. Nekorištenjem suhoga zraka iz zamrzivača, održava idealnu razinu vlage čime se sprječava isušivanje namirnica.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

 • Man opening fridge
  Customflex icon
  CustomFlex**

  Držanje svih vaših svježih namirnica ključno je za pripremu svježih i ukusnih jela. Uz značajku CustomFlex® možete organizirati prostor u hladnjaku onako kako želite. Razmještanjem posuda brzo i jednostavno kako biste maksimalno iskoristili prostor za pohranu. Zamrzivač koji se prilagođava vašem ukusu.

 • Veggies
  MultiFlow**

  MultiFlow čuva kvalitetu namirnica održavajući vlažnost i temperaturu stabilnima u cijelom hladnjaku. Zahvaljujući višestrukim zračnim kanalima, hladan zrak može aktivno kružiti i doprijeti do svakoga kutka hladnjaka.

 • Veggies in fridge
  ExtraZone drawer**

  Uvijek besprijekorna organizacija hladnjaka uz izbjegavanje miješanja vrsta pohranjenih namirnica zahvaljujući ladici ExtraZone. Idealna je za poboljšanje pristupačnosti različitih vrsta namirnica, a istodobno čuva svježinu namirnica koje su vam jasno vidljive i nadohvat ruke u svakom trenutku.

 • Pastries in fridge
  ExtraChill**

  Usporite zrenje svojih omiljenih sireva i hladnih narezaka tako što ćete ih pohraniti u ladicu Extra Chill. Ova zona održava nižu temperaturu od ostatka hladnjaka.

* Interno ispitivanje tehnologije TwinTech s pomoću vlastite metode za mjerenje razine hidratacije nakon devet dana čuvanja u usporedbi s vlastitim proizvodom s jednim isparivačem. ** Dostupno na odabranim modelima.

5000 ColdSense fridge-freezer

Prilagodljivo hlađenje. Manje otpada.

Hladnjak sa zamrzivačem linije 5000 ColdSense brzo se vraća na potrebnu temperaturu nakon otvaranja i zatvaranja vrata, zahvaljujući preciznim elektroničkim senzorima. To pomaže izbjeći pojavu temperaturnih šokova i kvarenja namirnica, smanjujući bacanje namirnica za do 20 %.*

500 ColdSense Integrated fridge-freezer

500 ColdSense Integrated fridge-freezer

 • ColdSense pomaže smanjiti bacanje namirnica za do 20 %.*
 • Maksimalno smanjuje nakupljanje leda uz tehnologiju LowFrost.
 • Stabilna temperatura i hladan zrak na svakoj polici, uz DynamicAir.

Značajke serije 5000 s ColdSense

 • Fresh veggies
  TwinTech icon
  ColdSense

  Značajka ColdSense koristi precizne senzore temperature kako bi se hladnjak sa zamrzivačem brzo vratio na potrebnu temperaturu nakon otvaranja i zatvaranje vrata. To pomaže izbjeći pojavu temperaturnih šokova i kvarenja namirnica te pomaže smanjiti bacanje namirnica za do 20 %.*

 • Frozen strawberries
  LowFrost icon
  LowFrost

  Učinkovit hladnjak sa zamrzivačem s naprednom tehnologijom Low Frost koja olakšava i smanjuje učestalost potrebe za odleđivanjem, i to upotrebom skrivenih rashladnih krugova koji smanjuju nakupljanje leda.

 • Strawberries and milk in kitchen
  DynamicAir
  DynamicAir**

  Tehnologija DynamicAir protok zraka održava stalnim, čime se jamči stabilnost temperature u cijelom hladnjaku. Svaka se polica hladi ravnomjerno kako bi se izbjeglo stvaranje toplijih zona. Zaustavlja rast bakterija. Čuva svježinu namirnica.

* Temeljeno na internom ispitivanju metodom kojom se mjeri kvaliteta namirnica nakon 6 dana pohrane u usporedbi s konkurentskim proizvodom sa sličnim sustavom elektroničkog upravljanja. ** Dostupno na odabranim modelima.

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačem

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim. Pronađite pravi hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama s pomoću naših uputa za kupnju!

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačem

Budući da nam je sjedište u Berlinu, nikada se nismo zadovoljavali tek dovoljno dobrim. Pronađite pravi hladnjak sa zamrzivačem koji savršeno odgovara vašim potrebama s pomoću naših uputa za kupnju!