Otkrijte

Perilice rublja

SoftWater tehnologija

Boje zadržavaju intenzitet pranje za pranjem, a crna neće izblijedjeti u sivu

Perilice rublja serije AEG 9000 s tehnologijom SoftWater

Zaštitnik male crne haljine

Pionirska tehnologija SoftWater u seriji AEG 9000 perilica rublja uklanja iz vode nečistoće koje mogu biti grube prema tkaninama. Deterdženti se učinkovitije miješaju s vodom za temeljito čišćenje pri niskim temperaturama. Ova nježnija njega odjeće znači da crno ostaje crno, a jarke boje ostaju jasne kao i na dan kupnje.

Oprana odjeća visi u garderobi

Njega bez kompromisa

Kada se radi o njezi vaše omiljene odjeće, ne bi trebala postojati potreba za kompromisom. Naše perilice rublja serije 9000 dizajnirane su za postizanje temeljito čišćenje kao na 60 stupnjeva u pranju na samo 30 stupnjeva. To znači manje opterećenja na boje, tako da boje ostanu svijetle dulje.

Simbol programa perilice OKOPower

Vrhunsko čišćenje za manje od sat vremena

Naše perilice rublja serije 8000, uz brzodjelujuću tehnologiju ÖKOMix, dolaze s novim programom za pranje ÖKOPower. Traje samo 59 minuta i proizvodi vrhunske rezultate čišćenja uz minimalnu potrošnju energije tijekom ciklusa.

Tehnologija ÖKOMix

Jamči 100%-nu raspodjelu deterdženta, a zatim i omekšivača, za razliku od ostalih perilica rublja

AEG perilice rublja serije 8000

Zaštite svako vlakno

Tretirajte svoju odjeću dobro i ostat će jarka kao kada ste je kupili. AEG serija 8000 s tehnologijom ÖKOMix spaja deterdžent, a zatim i omekšivač s vodom prije nego uđu u bubanj. To je prva tehnologija strojeva za pranje koja ravnomjerno raspoređuje deterdžente i omekšivače. Ova ravnomjerna raspodjela omogućava temeljitije i izravno čišćenje, jer se deterdženti i omekšivači koji dolaze do vaše odjeće u potpunosti aktiviraju — jamčeći po prvi puta da se svako vlakno očisti i njeguje.

Plava vodootporna jakna
Animacija prikazuje savršeno slaganje AEG perilica i sušilica

Savršeni tim

Uparite sustave pranja za AEG 8000 kako biste uživali u punim prednostima ÖKOMix tehnologije i našeg revolucionarnog sustava AbsoluteCare®. Otkrijte njegu koja je tako nježna kao da odjeću perete na ruke i ravno sušite vašu najmekšu, najnježniju odjeću. Čak i prozračna tkanina vidi kako se obnavljaju membrane za odbijanje vode, uz inovativne programe za odjeću za boravak na otvorenom. Boje, teksture i vlakana zaštićeni su kao nikad prije.

Pogledajte perilice rublja serije 8000 i sušilice

Mogu li u perilici prati vunu?

Možda ste mislili da je to nemoguće, ali se Woolmark, vodeći svjetski autoritet za njegu vune s time ne slaže. Testirao je naše perilice i certificirao ih da su dovoljno nježne za pranje vunene odjeće. Stoga, kada vidite etiketu Woolmark Apparel Care, možete biti sigurni da je čak i vaš omiljeni vuneni džemper siguran za pranje u perilici.

Naša serija perilica rublja

Pronađite novu vjeru u pranje vaše najosjetljivije odjeće uz novi asortiman za pranje rublja AEG. Kombinirali smo uvide potrošača i znanost kako bismo ponudili iskustvo veće od čišćenja. Revolucionarni novi način za njegu odjeće kroz zaštitu vlakana, boja i tekstura.

Usporedni grafikon koji prikazuje različite značajke perilica rublja AEG

Razina njege za svaku potrebu

 • Simbol za tehnologiju ProSense®
  Štednja vode i energije

  Tehnologija ProSense® u našim perilicama rublja serije 6000 automatski mjeri svako punjenje kako bi ponudila prilagođeni, precizno odmjeren ciklus pranja za vašu odjeću.

  Prikaži AEG seriju 6000

 • Simbol za ProSteam® tehnologiju
  Bez nabora, bez neugodnog mirisa

  Naša serija 7000 s tehnologijom ProSteam® predstavlja novu opciju PlusSteam za dovršenje ciklusa pranja parom, za manje gužvanja i glačanja. Vaša je odjeća osvježena i bez neugodnih mirisa.

  Prikaži AEG seriju 7000

 • Simbol za ÖKOMix tehnologiju
  Najdublje čišćenje

  Tehnologija ÖKOMix u našoj seriji 8000 je prva tehnologija perilica koja raspoređuje deterdžent i omekšivač potpuno ravnomjerno, pa oni mogu doseći svako vlakno, čisteći ga i njegujući.

  Prikaži AEG seriju 8000

Uredno bez napora

Uredan izgled u odijelu zahtijeva vrijeme, no uz tehnologiju ProSteam® jednu stavku možete prekrižiti s popisa obaveza. Naši strojevi za pranje serije 7000 uključuju ciklus Steam Refresh. Ova vam značajka omogućava da brzo osvježite svoju osjetljivu odjeću i smanjite broj posjeta kemijskoj čistionici.

Klasici koje možete zadržati

Kvalitetna vlakna vaših omiljenih odjevnih klasika trebaju posebnu pozornost kako bi izdržala svakodnevno nošenje. Tehnologija ProSense® Technology u našoj seriji 6000 Series važe svako punjenje rublja i izračunava koliko vremena, vode i energije mu je potrebno. To smanjuje trošenje i kidanje osiguravajući temeljito čišćenje, bez podvrgavanja odjeće prekomjernom mehaničkom kretanju.

Prostrano i korisno postolje za rublje

Inteligentno rublje

Naše perilice i sušilice rublja su pune značajki koje su dizajnirane kako bi sve izgledalo savršeno dok koriste minimum energije, vode i truda. Ali naša stručnost u rublju ne prestaje s našim izvrsnim uređajima - također nudimo sve dodatke koje ćete trebati kako biste dobili savršene rezultate, svaki put. AEG postolje za rublje je samo jedan predmet koji uklanja muku iz pranja rublja, podiže vašu perilicu za jednostavno punjenje i pražnjenje za svako vaše pranje.