Naši najučinkovitiji hladnjaci sa zamrzivačem

Hladnjaci linije ECOLINE naši su energetski najučinkovitiji modeli. Odlikuju se i jedinstvenom unutrašnjošću od reciklirane plastike i korisničkim sučeljem koje vas svojim savjetima vodi do odabira energetski učinkovitijih postavki, smanjujući pritom bacanje namirnica.*

Zašto pristati na svježe? Čuvajte namirnice s preciznošću. Odgovorno.

Naši novi ugradbeni hladnjaci optimizirani su za zaštitu onoga što je važno – vaše hrane, vašeg zdravlja i planeta – nudeći inteligentno upravljanje temperaturom i vlagom, a imaju i posebne okoline za različitu hranu u odvojenim pretincima.

 • Održiva rješenja za bolji život

  Smanjujemo negativan utjecaj na okoliš smanjivanjem emisija CO2 do 20 %* u usporedbi s prethodnim modelima, povećavamo upotrebu ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu reciklirati te proizvodimo hladnjake u tvornici bez odlaganja otpada.

  Saznajte više

  * Učinak CO2 s obzirom na materijale, proces i upotrebu. Energetski učinak u usporedbi s početnom energetskom klasom F prema procjeni Università Politecnica delle Marche.

 • Dizajn koji se živi. Dizajn koji traje.

  Mi smo AEG. Naša je svrha iz temelja promijeniti vaša očekivanja od kućanskih uređaja, zbog čega propitujemo granice svakodnevice. Od samih početaka 1887. godine u Berlinu, nikada se nismo zadovoljili tek dovoljno dobrim. Vjerujemo u odgovorne inovacije koje će se istaknuti danas i pomoći izgraditi bolje sutra.

 • 3
  Podizanje ljestvice u izvedbi

  Vrhunska kvaliteta i učinkovitost pružanjem do 45 %* većeg kapaciteta uz MaxiSpace, tihi proizvodi, energetska učinkovitost uz naprednu tehnologiju paralelnog hlađenja i najbržu ugradnju na tržištu. 

  Saznajte više

  * U usporedbi s vlastitim hladnjacima sa zamrzivačem standardne veličine.

Što je novo?

8000 Cooling 360°

Hladan zrak kruži u 360°, čime se osigurava hlađenje svake namirnice, uz bolju distribuciju temperature u usporedbi s hladnjacima bez značajke Cooling 360°. Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika odiše vrhunskom kvalitetom, ostavljajući dojam ekskluzivnosti.​

Najbolje u ponudi

9000 LongFresh

Pretinci LongFresh linije 9000 u hladnjaku stvaraju prilagođeno okružje za osjetljive namirnice, čime se dobiva zona veće hladnoće od ostatka hladnjaka s temperaturom od 0°C, savršeno za očuvanje kvalitete mesa, ribe ili bilo koje druge svježe namirnice.

Naš najpopularniji proizvod

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost čuva namirnice od isušivanja i štiti kvalitetu namirnica. Napredni dvostruki sustav hlađenja, odvojen za hladnjak i zamrzivač čini ga boljim od standardnih sustava protiv nakupljanja leda. Bez nakupljanja leda u zamrzivaču.

Vaša glavna namirnica i dalje je bogata okusima zbog čuvanja u odvojenim pretincima koji stvaraju posebne uvjete čak i za najosjetljivije namirnice.​
 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Zatvorena ladica s upravljanim okruženjem
 • Stabilna temperatura​
Zaštitite kvalitetu namirnica pohranom na stabinoj temperaturi i idealnom vlažnosti zraka u svakom kutku hladnjaka. Stražnji panel od nehrđajućeg čelika naglašava premium izgled. Učinkoviti otvori za hlađenje stabiliziraju temperaturu brzo i učinkovito nakon svakog otvaranja vrata, što pomaže pri redukciji bačene hrane do 28%*.
 • Odgovarajuća razina vlažnosti
 • Ladica s brtvilom za prilagođene uvjete
 • Stabilna temperatura
Jedite kvalitetnije namirnice tako da sačuvate do 95 % vitamina i zdravih sastojaka u voću i povrću u ladici s brtvilom Green Zone.
 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Zatvorena ladica s upravljanim okruženjem
 • Stabilna temperatura​
Namirnice ostaju 60 % sočnije, vlažnije i zaštićene od isušivanja zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji bez stvaranja leda sa sustavom dvostrukog hlađenja.
 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Stabilna temperatura​
Namirnice čuvaju svoju kvalitetu tijekom vremena zbog reaktivnih hladnih senzora koji održavaju točnu temperaturu. Kvarenje namirnica i smanjenje otpada smanjuje se do 20 %.
 • Stabilna temperatura​

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačima

Pronađite hladnjak sa zamrzivačem koji pristaje vašim navikama kuhanja i kupovanja. Odaberite između većeg prostora za zamrzavanje i prostranijeg hladnjaka.