Zašto pristati na svježe? Čuvajte namirnice s preciznošću. Odgovorno.

Naši novi ugradbeni hladnjaci optimizirani su za zaštitu onoga što je važno – vaše hrane, vašeg zdravlja i planeta – nudeći inteligentno upravljanje temperaturom i vlagom, a imaju i posebne okoline za različitu hranu u odvojenim pretincima.

Pogledajte integrirane hladnjake sa zamrzivačem
 • Održiva rješenja za bolji život

  Smanjujemo negativan utjecaj na okoliš smanjivanjem emisija CO2 do 20 % u usporedbi s prethodnim modelima, povećavamo upotrebu savjesnih materijala koji se mogu reciklirati te proizvodimo hladnjake u tvornici bez odlaganja otpada. Saznajte više

 • Podizanje razine učinkovitosti

  Vrhunska kvaliteta i učinkovitost pružanjem do 45 % većeg kapaciteta uz MaxiSpace, tihi proizvodi, energetska učinkovitost uz naprednu paralelnu tehnologiju hlađenja i najbržu ugradnju na tržištu. Saznajte više

Što je novo?

7000 GreenZone

Čuva hranjive tvari dulje, svaki zalogaj čini zdravim. Hladnjak sa zamrzivačem 7000 GreenZone ima posebnu ladicu s brtvilom i odvojenom klimom u kojoj se vlažnost održava na idealnoj razini. Tako se čuva do 95 % vitamina nakon 11 dana.*

Najbolje u ponudi

9000 LongFresh

Pretinci Longfresh linije 9000 u hladnjaku stvaraju prilagođeno okružje za osjetljive namirnice, čime se dobiva zona veće hladnoće od ostatka hladnjaka s temperaturom od 0 °C, savršeno za očuvanje kvalitete mesa, ribe ili bilo koje druge svježe namirnice.

Naš najpopularniji proizvod

6000 TwinTech® No Frost

6000 TwinTech® No Frost čuva namirnice od isušivanja i štiti kvalitetu namirnica. Napredni dvostruki sustav hlađenja, odvojen za hladnjak i zamrzivač čini ga boljim od standardnih sustava protiv nakupljanja leda. Bez nakupljanja leda u zamrzivaču.

Zaštitite kvalitetu hrane našom linijom integriranih hladnjaka sa zamrzivačem

Vaša glavna namirnica i dalje je bogata okusima zbog čuvanja u odvojenim pretincima koji stvaraju posebne uvjete čak i za najosjetljivije namirnice.​

 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Zatvorena ladica s upravljanim okruženjem
 • Stabilna temperatura​

Jedite kvalitetnije namirnice tako da sačuvate do 95 % vitamina i zdravih sastojaka u voću i povrću u ladici s brtvilom Green Zone.

 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Zatvorena ladica s upravljanim okruženjem
 • Stabilna temperatura​

Namirnice ostaju 60 % sočnije, vlažnije i zaštićene od isušivanja zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji bez stvaranja leda sa sustavom dvostrukog hlađenja.

 • Odgovarajuća razina vlažnosti​
 • Stabilna temperatura​

Namirnice čuvaju svoju kvalitetu tijekom vremena zbog reaktivnih hladnih senzora koji održavaju točnu temperaturu. Kvarenje namirnica i smanjenje otpada smanjuje se do 20 %.

 • Stabilna temperatura​

Saznajte više o našim hladnjacima sa zamrzivačima

Pronađite hladnjak sa zamrzivačem koji pristaje vašim navikama kuhanja i kupovanja. Odaberite između većeg prostora za zamrzavanje i prostranijeg hladnjaka.