VODIČI ZA KUPNJU

PRONAĐITE ZAMRZIVAČ KOJI NAJBOLJE ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

Prostor

Nudimo zamrzivače od visokih uspravnih modela te modela za ugradnju ispod radne ploče i zamrzivača ladičara koji štede prostor. 

Standardni uspravni zamrzivači odlikuju se lakoćom organizacije i maksimalnim kapacitetom pohrane za kupnju namirnica za čitav tjedan.

Zamrzivači koji se ugrađuju ispod radne ploče veliki su poput perilice posuđa i lako se uklapaju u manje prostore.  

Zamrzivači ladičari imaju poklopac umjesto vrata te su savršeni za zamrzavanje velikih količina namirnica.

Visina, širina i dubina mogu varirati. Pogledajte cijelu ponudu kako biste pronašli zamrzivač koji će svojom veličinom biti idealan za vaš dom.

KAPACITET

Koliki kapacitet zamrzavanja vam je potreban?   

Ovako možete izračunati kapacitet zamrzivača na temelju broja punih vrećica namirnica koje stanu u zamrzivač:

93 litre – 5 vrećica namirnica

200 litara – 11 vrećica

387 litara – 20 vrećica

Koristan savjet: Odaberite model s MaxiBox ladicom i fleksibilnim unutarnjim prostorom (FlexiSpace) u zamrzivaču za lakšu pohranu većih namirnica.

ODMRZAVANJE

Poštedite se ručnog odmrzavanja zamrzivača svakih nekoliko mjeseci.

Modeli koji se sami odmrzavaju učinkovito sprječavaju nakupljanje leda te čuvaju izvorni okus i teksturu vaših namirnica štiteći ih od kristalića leda. 

Uz AEG tehnologiju NoFrost, najbolju tehnologiju bez leda, možete se pouzdati u učinkovit zamrzivač koji nikada ne treba odmrzavati.

TEMPERATURA

Imajte kontrolu nad temperaturnim uvjetima u vašem zamrzivaču pomoću sljedećih značajki. 

Optimalna temperatura – precizni AEG sustav zamrzavanja održava jednaku temperaturu u svim ladicama kako bi vaše namirnice duže trajale i sačuvale svježinu.

Brzo zamrzavanje – zahvaljujući AEG funkciji FastFreeze moguće je vrlo brzo zamrznuti svježe namirnice te sačuvati njihov okus, boju i prehrambenu vrijednost.

Upozorenje za temperaturu – signal upozorenja za visoku temperaturu upozorit će vas kada vrata ostanu otvorena ili kad unutarnja temperatura počne rasti.

ODABERITE SVOJ UREĐAJ

Ako tražite zamrzivač koji se odlikuje profesionalnom kontrolom temperature, fleksibilnim prostorom za skladištenje i besprijekornim radnim značajkama, AEG ima savršen zamrzivač upravo za vas.