ODABERITE AEG PLOČE ZA KUHANJE

Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu uz naš asortiman raznovrsnih ploča za kuhanje. Osigurajte savršeni rezultat, bilo da se radi o obroku za dvoje ili večeru za prijatelje. Preuzmite kontrolu nad okusima i preciznije pripremajte hranu.

Naše energetski najučinkovitije ploče za kuhanje

Uživajte u kuhanju još više uz ECOLINE ploče za kuhanje, naše energetski najučinkovitije modele. Naša indukcijska ploča iz  Sense asortimana koristi samo energiju potrebnu za kuhanje; sve naše ploče s napom dolaze s energetskom ocjenom A+, a naše plinske ploče s vertikalnim plamenicima štede do 20% energije.*

Otkrijte EcoLine ploče za kuhanje

Povećajte svoju vještinu kuhanja i pritome štedite energiju.

Podignite svoje iskustvo kuhanja na višu razinu i uštedite do 18% energije* pri svakom kuhanju s AEG indukcijskim pločama. Naša Sense linija uvijek pruža pravu temperaturu za vrenje, prženje ili kuhanje, omogućujući uvijek vrhunske rezultate.

 • Lonac vrije na ploči
  Uštedite do 18% energije

  Prokuhajte vodu upola brže i uštedite do 18 % energije AEG indukcijskom tehnologijom.*

 • Pečenje lososa na ploči za kuhanje
  Kuhajte s preciznošću
  Pirjajte umak ili pržite odrezak na tavi do savršenstva. Na ploči za kuhanje čak možete kuhati tehnikom sous vide. SensePro® koristi samo energiju potrebnu za preciznu kontrolu temperature kako bi se postigli bolji rezultati kuhanja.
 • Kuhanje tjestenine u loncu
  Više nema kipljenja – zahvaljujući SenseBoil funkciji
  SenseBoil spriječava kipljenje tekućine, čime se postiže ušteda energije koja odgovara jednom potpunom punjenju vašeg mobitela.**

*Rezultati se mogu dobiti na svim modelima AEG indukcijskih ploča za kuhanje iz serije 3000 do 9000 (s izuzetkom TotalFlex). Interno mjerenje u usporedbi s električnim staklokeramičkim pločama za kuhanje

** Interna ispitivanja pokazuju da kipuća voda na maksimalnoj temperaturi 20 sekundi duže nego što je potrebno bez senzora za otkrivanje kuhanja troši istu električnu energiju kao i punjenje telefona od 4.500 mAh.

Prijeđite na indukciju

Uživajte u jednostavnoj zamjeni staklokeramičke ploče AEG indukcijskom pločom bez promjene radne plohe. Budući da zrak kruži ispod ploče za kuhanje, nije potrebna ventilacija ispred i iza ploče. AEG indukcijske ploče dostupne su od serije 9000 do serije 3000.

Najbolje u ponudi

9000 SensePro®

Zašto pogađati kad uz ploču za kuhanje 9000 SensePro možete točno namjestiti svaki stupanj. Bežična sonda Food Sensor mjeri temperaturu središta namirnice i prenosi informacije ploči za kuhanje za postizanje preciznih rezultata.

Saznajte više o našim indukcijskim pločama

Tražite sigurnu i osjetljivu indukcijsku ploču ili klasičnu plinsku ploču? Naša linija ploča za kuhanje nudi izvrsne mogućnosti za male i velike kuhinje i za sve razine ambicija – od svakodnevne hrane do svečane večere. Podignite svoje kuhanje na sljedeću razinu!

Indukcijske ploče s ugrađenom napom

Uživajte u potpunoj slobodi dizajna kuhinjskog interijera uz našu liniju indukcijskih ploča s ugrađenom napom.

Razmatranja prije kupnje

Kako rade indukcijske ploče s ugrađenom napom? Kako ugraditi ploču za kuhanje s ugrađenom napom? Ugradnja za recirkulacijski ili odvodni način rada? Koju vrstu filtera ugraditi?

Saznajte sve što vam je potrebno da biste pronašli odgovarajuću indukcijsku ploču za svoju kuhinju.