MI SMO AEG.

 

Naša je svrha iz temelja promijeniti vaša očekivanja od kućanskih uređaja, zbog čega želimo preispitati granice svakodnevice.

 

Od samih početaka 1883. u Berlinu, nikada se nismo zadovoljili tek dovoljno dobrim, a smatramo da ne morate ni vi. Zato nikada ne radimo kompromise kada je riječ o inovacijama za vaš dom. Cilj je da možete živjeti prema vlastitim uvjetima, a istovremeno u skladu s okolišem. Brinuti se manje kako biste se usredotočili na širu sliku.

 

POMIČEMO GRANICE OČEKIVANJA

Zašto ne na vašoj razini?

Podignite svoje standarde – i donju košaru svoje perilice posuđa na prikladniju razinu uz tehnologiju ComfortLift®. Neka posuđe dolazi k vama. Zašto pristati na kuhinju koja ne ispunjava vaše potrebe?

    

    

Zašto se zamarati stupnjevima topline?

Naručite iz svoje SteamPro pećnice s kotačićem za naredbe kao što biste to učinili u restoranu. Odaberite razinu slabog, srednjeg ili jače pečenog kako biste uživali u savršenim rezultatima kod kuće bez potrebe za praćenjem stupnjeva topline. Zašto pristati na kompromise uz pećnicu koja ne ispunjava vaša očekivanja? 

Zašto ne biste izmiješali sljedove?

Suprotstavite se uobičajenom i otkrijte nove načine pripremanja povrća. Uz pomoć pravih uređaja možete pripremiti glavno jelo na drukčiji način i imati održiviji način prehrane bez žrtvovanja okusa. Na taj način možete živjeti prema vlastitim uvjetima, a istovremeno se brinuti o okolišu. Zašto se zadovoljiti trenutačnim stanjem kad možete postaviti novi standard?

Zašto prati kada možete koristiti paru?

Redefinirajte pravila i jednostavno osvježite svoju odjeću. Korištenjem pare umjesto pranja možete uštedjeti više od 40 litara vode te se brinuti o okolišu dok se brinete o svojoj garderobi. Zašto pristati na kompromis uz navike pranja koje ne odgovaraju vašem životnom stilu?

Zašto ne biste postigli potpuno savršenstvo?

Zašto pogađati kad uz ploču za kuhanje SensePro možete točno namjestiti svaki stupanj? Bežična sonda Food Sensor mjeri unutarnju temperaturu i prenosi informacije ploči za kuhanje. Za postizanje savršene preciznosti. Zašto pristati na kompromis uz uređaje koji ne odgovaraju vašem životnom stilu?

Zašto koristiti kemijsko čišćenje?

Prekršite pravila s AEG-ovom nježnom perilicom rublja i s punim pouzdanjem operite čak i svoju najosjetljiviju odjeću. Brinite se o okolišu na isti način na koji se brinete o svojoj odjeći. Zašto pristati na kompromise uz perilicu rublja koja ne ispunjava vaša očekivanja?

Zašto se zamarati deterdžentom?

Zaboravite na doziranje deterdženta. Pogodite svaki put uz AutoDose funkciju i zaštitite svoju odjeću od izbljeđivanja ili starenja dok istovremeno brinete o okolišu. Zašto tražiti kompromise u svojoj garderobi kada u životu postoji mnogo važnijih stvari?

Osušite u sušilici

Zaboravite pravila uz AbsoluteCare® funkciju i osušite u sušilici sve što operete (da, čak i taj vuneni džemper). Bez brige o skupljanju ili oštećenju. Zašto se brinuti o rublju na način koji ne odražava vaš životni stil?