UNIVERSALDOSE

Ladica koja se prilagođava vama

Nemojte se prilagođavati svojoj perilici rublja; dopustite da se perilica rublja prilagodi vama i vašim potrebama. Odaberite vrstu deterdženta koji želite koristiti; tekući, praškasti ili kapsule PODS®, za sve postoji namjenski pretinac u ladici UniversalDose.

AKTIVIRA PODS® KAPSULE 60 % BRŽE – ZA DODATNU SNAGU TIJEKOM BRZOG PROGRAMA I PRANJA NA NIŽIM TEMPERATURAMA*

UniversalDose jedinstvena je ladica dizajnirana za PODS® kapsule koja koristi prilagođene mlazove vode kako bi omekšala, probušila i otopila PODS® kapsule u ladici, aktivirajući ih 60 % brže u usporedbi s rezultatima kada se kapsule stavljaju izravno u bubanj perilice. Time se dobiva dodatna snaga kod uklanjanja mrlja prilikom brzih jednosatnih pranja na nižim temperaturama.*

Ostale prednosti ladice UniversalDose

• Samočisteća ladica.

• Manje buke dok voda teče kroz ladicu.

• Optimalno radi čak i pri niskom pritisku vode.

Naše UniversalDose perilice rublja

Izvrsne performanse u manje od sat vremena s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne favorite, temeljito pere mješovito rublje za 59 minuta. Naša jedinstvena tehnologija prethodnog miješanja omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama. Za izvanrednu njegu uz manju potrošnju energije.
  • UNIVERSALDOSE LADICA – DAJE DODATNU SNAGU TIJEKOM HLADNOG I BRZOG PRANJA
Održavanje profesionalnog izgleda svaki dan treba biti lako. Naša ProSteam® tehnologija znači da će vaše košulje dulje izgledati poput novih izravnavajući do jedne trećine nabora. Smanjenje troškova za kemijsku čistionicu i glačanje znači i smanjenje trošenja vlakana. Održavajte svoju odjeću u savršenom stanju svaki dan.
  • MANJE GLAČANJA. OSVJEŽENA ODJEĆA.

UniversalDose, najsvestranija ladica na tržištu

Upotrijebite omiljenu vrstu deterdženta ili ju promijenite prema svojim potrebama: u svakom slučaju snaga čišćenja bit će maksimizirana za savršene rezultate pri svakom pranju.

* Interno ispitivanje na jednosatnom programu za pranje pamuka na 30 °C, usporedba PODS® kapsula u ladici UniversalDose i PODS® kapsula u bubnju.