Perilice rublja

UNIVERSALDOSE

Ladica koja se prilagođava vama

Nemojte se prilagođavati svojoj perilici rublja; dopustite da se perilica rublja prilagodi vama i vašim potrebama. Odaberite vrstu deterdženta koji želite koristiti; tekući, praškasti ili kapsule PODS®, za sve postoji namjenski pretinac u ladici UniversalDose.

Jedinstveni dizajn i Vortex tehnologija

Patentirani dizajn u kombinaciji s prilagođenim mlaznicama stvara vodeni vrtlog u ladici koji omogućuje da se sve vrste deterdženta, uključujući PODS® kapsule, potpuno otapaju do 60% brže nego kada se ubace u bubanj. Učinkovitost PODS® kapsula zajamčena je čak i pri niskim temperaturama i u kratkim ciklusima*.

*Interni test je proveden usporedbom upotrebe PODS® kapsula u ladici UniversalDose s upotrebom PODS® kapsula koje se ubacuju u bubanj pri programu za pamuk od 1 sat na 30°C.

Ostale prednosti ladice UniversalDose

• Samočisteća ladica

• Manje buke dok voda teče kroz ladicu

• Optimalno radi čak i u uvjetima niskog tlaka vode"

UniversalDose, najsvestranija ladica na tržištu

Koristite željenu vrstu deterdženta ili ga promijenite kako bi odgovarao vašim potrebama: u svakom slučaju, snaga čišćenja bit će maksimizirana za savršene rezultate svaki put.

Naše UniversalDose perilice rublja

Izvrsne performanse u manje od sat vremena s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne favorite, temeljito pere mješovito rublje za 59 minuta. Naša jedinstvena tehnologija prethodnog miješanja omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama. Za izvanrednu njegu uz manju potrošnju energije.

  • UNIVERSALDOSE LADICA – DAJE DODATNU SNAGU TIJEKOM HLADNOG I BRZOG PRANJA

Održavanje profesionalnog izgleda svaki dan treba biti lako. Naša ProSteam® tehnologija znači da će vaše košulje dulje izgledati poput novih izravnavajući do jedne trećine nabora. Smanjenje troškova za kemijsku čistionicu i glačanje znači i smanjenje trošenja vlakana. Održavajte svoju odjeću u savršenom stanju svaki dan.

  • MANJE GLAČANJA. OSVJEŽENA ODJEĆA.