Detalji uređaja

Održavanje profesionalnog izgleda svaki dan treba biti lako. Naša ProSteam® tehnologija znači da će vaše košulje dulje izgledati poput novih izravnavajući do jedne trećine nabora. Smanjenje troškova za kemijsku čistionicu i glačanje znači i smanjenje trošenja vlakana. Održavajte svoju odjeću u savršenom stanju svaki dan.

Prednosti

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L7FEC41PS

Manje glačanja. Osvježena odjeća.

AEG perilice rublja rabe paru za brzo osvježavanje odjeće da bude spremna za nošenje. Kratki programi s parom osvježavaju i ravnaju suhe tkanine. Ciklus pranja završite parom i odjeća je gotovo izglačana.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L7FEC41PS

UniversalDose ladica – daje dodatnu snagu tijekom hladnog i brzog pranja*

UniversalDose jedinstvena je ladica dizajnirana za PODS® kapsule, opremljena prilagođenim mlaznicama vode za njihovo omekšavanje i probijanje u ladici, aktivirajući ih 60 % brže u usporedbi s postavljanjem u bubanj. To dodatno pojačava snagu uklanjanja mrlja tijekom hladnog i brzog jednosatnog pranja.*

*Interno testiranje na jednosatnom programu za pamuk na 30 °C; uspoređena je upotreba PODS® kapsula u UniversalDose ladici i bubnju.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L7FEC41PS

MyMix 69min program. Štedi Vaše vrijeme. Temeljito čisti odjeću

MyMix 69-minutni program usklađuje vrijeme, energetsku učinkovitost i brigu pri svakodnevnom pranju miješanog rublja do 5 kg. Djeluje na 30 °C i za samo 69 minuta nudi optimalnu izvedbu i temeljito opranu odjeću.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L7FEC41PS

Njega odjeće. Ušteda vode i energije.

ProSense technology® automatski važe svako punjenje za prilagođeni ciklus. Senzori precizno prilagođavaju vremena pranja osiguravajući optimalno tretiranje odjeće. Uz uštedu vode i energije rublje je svježe poput novog.

AEG - Perilica rublja s prednjim punjenjem - L7FEC41PS

Uklanja više od 99,99% bakterija i virusa* s odjeće

Naš program Anti-Allergy Vapour s certifikatom Swissatest kombinira ciklus pranja i pare za uklanjanje više od 99,99% bakterija i virusa.* Pranje iznad 60°C smanjuje alergene i osigurava da odjeća postane higijenski čista.

* Testirano na Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa i MS2 Bacteriophage u vanjskom testu koji je provela tvrtka Swissatest Testmaterialien AG 2021. (Izvješće o ispitivanju br. 202120117)

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels