NAGRADE I PRIZNANJA

Trud koji stalno ulažemo kako bismo živote svojih potrošača učinili boljima prepoznali su neovisni instituti i međunarodno priznate marke. U nastavku pogledajte neke od nagrada koje smo primili.

ELECTROLUX GRUPACIJA PROGLAŠENA NAJBOLJIM EUROPSKIM POSLODAVCEM

Electrolux je dobio titulu Top Employer Europe nakon što mu je dodijeljena nagrada Top Employer za 2019. godinu na pet najvećih europskih tržišta na kojima djeluje: u Ujedinjenom Kraljevstvu, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj i Njemačkoj.  Organizacija Top Employer Institute dodijelila je priznanje tvrtki Electrolux zbog iznimnih uvjeta za zaposlenike i zbog činjenice da je Electrolux jedan od naprednih europskih poslodavaca. Electrolux se istaknuo svojim komunikacijskim alatima, razvojnim programima, umrežavanjem, upravljanjem talentima i vodstvom.

AEG NAGRAĐEN ZA INOVACIJE PROIZVODA

PERILICA POSUĐA QUICKSELECT

Perilica posuđa AEG QuickSelect osvojila je nagradu za inovativan dizajn proizvoda Red Dot.

U QuickSelect perilicama posuđa nalazi se nova, intuitivna upravljačka ploča. Korisnik bira trajanje ciklusa pranja pomoću središnjega klizača na dodir na korisničkome sučelju. Na zaslonu Ecometer prikazuju se podatci o potrošnji energije koja proizlazi iz odabranoga trajanja i mogućnosti ciklusa, čime se korisnik na obazriv način potiče na najodrživiju moguću upotrebu proizvoda.

PERILICA RUBLJA AUTODOSE

AEG perilica rublja u kojoj se upotrebljava tehnologija AutoDose osvojila je Red Dot nagradu za izvanredan dizajn.
AEG tehnologija AutoDose osigurava temeljito pranje i najbolju njegu za vašu odjeću, a više se ne morate zamarati ni nagađanjem prilikom ručnoga doziranja deterdženta – jednom kada dodate deterdžent, on može trajati čak 20 pranja.

PLOČA ZA KUHANJE SENSEPRO

AEG SensePro ploča za kuhanje osvojila je iF Design nagradu za inovativan dizajn proizvoda.

AEG SensePro ploča za kuhanje vrhunski je član nove SenseCook Family linije proizvoda. Ova je profinjena ploča za kuhanje dizajnirana tako da korisnicima pomogne u pripremi jela kao iz restorana uz pomoć pametnih senzorskih tehnologija. Profesionalni rezultati koji se ostvaruju pomoću ove ploče dijelom su mogući i zbog bežične sonde za hranu bez baterija kojom se iznimno precizno mjeri temperatura.