Otkrijte

Indukcijske ploče za kuhanje

Žlica maslaca stoji na hladnoj ploči do tave u kojoj se kuha umak od rajčice

Hladnija površina, sigurnija kuhinja

Naša inteligentna indukcijska tehnologija zagrijava lonce i hranu u njima, ali ništa više. Površina oko lonaca ostaje hladna. Na uglađenoj, ravnoj površini ništa neće zagorjeti pa zato ne postoji mjesto na kojem se prljavština može sakriti. Ploča se počinje zagrijavati kada je posuđe na površini, stoga dok nema posuđa, nema ni grijanja niti nezgoda.

Čokolada se topi u tavi na AEG indukcijskoj ploči za kuhanje

Precizno kuhanje, besprijekorni rezultati

Neka vam rezultati budu precizni, a profesionalni rezultati jednostavni. AEG indukcijske ploče za kuhanje imaju praktičan klizač koji vam omogućava da grijanje mijenjate od intenzivnog do osjetljivog u jednom trenutku. Sada možete pripremiti hrskavi, prženi losos jednako uspješno i lako kao i topljenje mekane, glatke čokolade.

Slika za usporedbu demonstrira kako se AEG indukcijska ploča zagrijava brže i pravi kokice brže od drugih ploča za kuhanje

Brža od bilo koje druge ploče za kuhanje

Indukcijske ploče za kuhanje zagrijavaju brže od drugih ploča, što vam omogućava da povećate brzinu kojom kuhate i savladate recepte. Naše indukcijske ploče za kuhanje imaju osjetljive kontrole na dodir koje vas vode od hladnog do vrućeg i natrag, odmah. Tako se možete osigurati da vaša gurmanska jela dolaze topla u trenutku kada to želite.

Ostale naše indukcijske ploče za kuhanje

Povrće se prži na grill tavi

Trenutni pregled, precizna kontrola

MaxiSense® Combi indukcijska ploča za kuhanje daje vam slobodu da kuhate s posuđem bilo koje veličine. Bilo da kuhate gulaš u velikoj posudi s ručkom ili da kuhate povrće u maloj, FreeZone se prilagođava. Velik zaslon prikazuje sve što se događa na ploči, uključujući položaje svakog lonca i razine topline ispod njega. Postavlja vas u potpunu kontrolu.

 Indukcijska ploča za kuhanje AEG MaxiSense Pure
Lako se čisti

Elegantna površina ploče MaxiSense® Pure čini temeljito čišćenje brzim i jednostavnim

Elegantna ploča za kuhanje MaxiSense® Pure

Tanki, elegantni dizajn

Dodajte glatku, jednostavnu ljepotu svojoj kuhinji. Potpuno u skladu s vašom radnom pločom, MaxiSense® Pure mirno leži dok je dodirom ne vratite u život. Moderne kontrole ploče s crvenim LED lampicama i zone za kuhanje vide se samo kad to želite. Tako u svakom trenutku imate elegantan i suptilan dodatak radnoj ploči.

Tave različitih veličina kuhaju na različitim odabranim temperaturama

Opcije za svaku prigodu

Od večera do užina nakon posla, slobodni ste kuhati na svoj način. Ova ploča za kuhanje idealna za svo vaše posuđe i pruža besprijekoran rezultat uz dosljednu, ravnomjernu toplinu. Prilagodite svoje područje za kuhanje i povežite do 4 zone za kuhanje kako biste najbolje iskoristili dostupan prostor. FlexiBridge čini složena jela s velikim tavama jednostavnima.

Više koristi od indukcije

 • Posuda s vodom koja vrije na AEG indukcijskoj ploči za kuhanje
  1
  Brže zagrijavanje

  Prokuhajte vodu brzo uz gumb PowerBoost. Idealan je za brze poslove kuhanja kao što je prženje mesa.

 • Žena koja koristi upravljačku ploču na MaxiSense Combi indukcijskoj ploči
  2
  Stavite vaše kuhanje na čekanje

  Nemojte dozvoliti da prekidi unište odličan obrok. Pritisnite ‘stop and go’ kako biste pauzirali grijanje, pritisnite ga opet za nastavak.

 • Ploča bežično komunicira s kuhinjskom napom koristeći AEG-ov hob2hood
  3
  Napa koja radi bez upotrebe ruku

  Hob2Hood automatski kontrolira vašu napu na temelju onog što se kuha na ploči za kuhanje.

Kuhajte bez ometanja

Ako se 100% koncentrirate samo na vaše kuhanje, možete stvoriti hranu bez mane.  Naše vrhunske ploče za kuhanje kontroliraju vašu kuhinjsku napu tako da imate jednu stvar manje koja vas ometa. Bežično pokreće vašu kuhinjsku napu i regulira brzinu ventilatora kako mijenjate tehnike.Povećava brzinu kada nešto ukuhavate a smanjuje kada nešto pirjate, ili održavate toplim. Osim toga možete jednostavno regulirati izvlačenje nape sa zaslona vaše ploče.

Izbor modernih lonaca i tava u različitim veličinama

Hoće li moji lonci raditi s indukcijom?

Većina modernih lonaca kompatibilna je s indukcijskim kuhanjem. Tave od čelika, lijevanog željeza i emajla su međusobno kompatibilne. Ako niste sigurni rade li vaši lonci s indukcijom, možete ih testirati pomoću magneta. Ako se zalijepi za dno lonca, tada je on prikladan za indukciju.