Otkrijte

Kuhinjske nape

Pripremanje hrane na indukcijskoj ploči za kuhanje AEG, dok napa AEG izvlači suvišnu paru

Suptilno ili odvažno Vaš izbor.

Sve naše nape uklanjaju paru i mirise iz kuhinje, i to brzo. No tu sličnost prestaje. Odaberite napu koja savršeno odgovara vašem ukusu.

Stvorite savršeni ambijent u vašoj kuhinji

Stvorite savršenu atmosferu

Sezona. Okus. Finese. Uživanje. Kod kuhanja se radi samo o uživanju. Stvorite savršenu atmosferu za pripremu jela uz SilentTech - tiši način kuhanja. LED svjetla vašem radnom prostoru daju topli sjaj, dok funkcija Breeze diskretno čisti zrak nakon što ste dovršili, za atmosferu u kojoj možete više uživati.

Svježija, automatizirana kuhinja.

Kad ste zauzeti stvaranjem svog remek djela, naše automatske nape rade intuitivno kako bi vaša kuhinja bila čista i svježa. Funkcija Hob2Hood odgovara na krčkanje svakog variva, automatski pokrećući ventilator za izvlačenje i prilagođavajući ga u skladu s vašim kuhanjem. Snažni motor eliminira pare i mirise čim se pojave.

Kuhanje lososa na indukcijskoj ploči za kuhanje dok suvišnu paru izvlači napa
Najširi izbor

Uz veliki izbor, pronalazak vaše Hob2Hood kombinacije je jednostavan.

Moderna AEG kuhinjska napa

Vaša kuhinja, vaš stil.

Uživajte u odvođenju zraka s napom Hob2Hood s lakoćom, i sa stilom koji vi volite. AEG ima široki izbor na tržištu za sličnu tehnologiju. Uz najširi izbor kombinacije ploča za kuhanje i odgovarajuće nape, možete odabrati savršenu kombinaciju stila i funkcije za svoju kuhinju, Uz to nećete ugroziti učinkovitost rada uređaja. 

AEG CombiHob izvlači paru iz dvije tave na ploči

Sloboda u dizajnu kuhinje

S novom CombiHob pločom možete dizajnirati vašu kuhinju kako god želite. Ova indukcijska ploča za kuhanje ne treba konvencionalnu napu koja visi iznad nje. Napa je već integrirana u ploču. Konačno možete stvarno dizajnirati kuhinju kako vi želite.

Filtri AEG kuhinjske nape

FILTERI ZA KUHINJSKE NAPE

Za svježinu tokom cijele godine, održavajte filtere svoje kuhinjske nape. Filteri za masnoću skupljaju čestice hrane, čime zrak i površine ostaju čistima. Ugljeni filteri hvataju i uklanjaju mirise. Neke nape imaju trajne filtere koji se mogu čistiti i ponovno upotrebljavati, drugi imaju filtere za jednokratnu upotrebu.