AutoDose

AutoDose

PRECIZNO DOZIRANJE. PRECIZNA NJEGA.

Uz AEG AutoDose više se nikada ne morate pitati koliko je deterdženta za pranje rublja potrebno. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji, u svaki se ciklus pranja dodaje točna količina deterdženta i omekšivača, što održava izgled vaše odjeće tijekom vremena.

AUTODOSE FUNKCIJA ŠTITI ODJEĆU I KORISTI DO 60 % MANJE DETERDŽENTA*

Uz AutoDose funkciju nije potrebno pogađati, zahvaljujući senzorima koji omogućavaju izračunavanje točne količine deterdženta i omekšivača te automatsku primjenu potrebne količine pri svakom pranju. Upotrebljava do 60 % manje deterdženta* – za pouzdano iskustvo pranja rublja zbog kojeg pamučna odjeća dulje odolijeva oštećenjima.​

* Prema rezultatima internog ispitivanja za količinu deterdženta upotrebljavanog za pranje 2 kg rublja s funkcijom AutoDose u usporedbi s prosječnom količinom deterdženta unesenom ručnim doziranjem.

POTPUNA FLEKSIBILNOST ČETIRIJU PRETINACA

Postojana ladica za deterdžent omogućuje vam jednostavnu promjenu s automatskog na ručno doziranje deterdženta, za praškaste i tekuće deterdžente. Četiri velika pretinca čine upotrebu, nadopunu i čišćenje ladice jednostavnima.

1. Pretinac za glavni deterdžent za šareno rublje
2. Pretinac za omekšivač
3. Pretinci za ručno doziranje mogu se koristiti kao dopuna pretincima za automatsko doziranje. Na primjer, kada želite dodati poseban deterdžent za bijelu, crnu ili odjeću sa zaštitnim slojem.

Dodatne postavke ladice opisane su u aplikaciji.

Recite zbogom nagađanju uz aplikaciju MY AEG CARE

Aplikacija My AEG Care osmišljena je da bi vam pružila svu potrebnu pomoć u njezi rublja. Prilagodite postavke funkcije AutoDose tako da u potpunosti odgovaraju vašim potrebama i primajte obavijesti kada ponestane deterdženta. Jednostavna njega rublja putem vašeg pametnog telefona.

Naše perilice rublje s funkcijom AutoDose

Izvrsne performanse u manje od sat vremena s programom ÖKOPower. Optimiziran za vaše dnevne favorite, temeljito pere mješovito rublje za 59 minuta. Naša jedinstvena tehnologija prethodnog miješanja omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama.
Održavanje profesionalnog izgleda svaki dan treba biti lako. Naša ProSteam® tehnologija znači da će vaše košulje dulje izgledati poput novih izravnavajući do jedne trećine nabora. Smanjenje troškova za kemijsku čistionicu i glačanje znači i smanjenje trošenja vlakana.