Preuzimanje

Aplikacija My AEG

Odabir recepta u aplikaciji My AEG

Dolazi s ukusnim značajkama

Pretražite stotine ukusnih recepata koje koriste tehnike parenja i sous vide. Pretražujte recepte prema tipu kuhinje, alergenima, načinu prehrane, odabranim sastojcima. Kuhate omiljena jela svoje bake? Pomoću kalkulatora za kuhanje pronađite odgovarajuće moderne postavke pećnice. Možete dodavati i vlastite bilješke receptima, spremiti svoje omiljene i podijeliti ih putem društvenih medija. Zašto ne izraditi i ne podijeliti i svoj popis za kupnju?

Odjeljak za pranje rublja u aplikaciji My AEG na pametnom telefonu

Aplikacija kojoj je stalo

Pronađite savjete o najboljem načinu za tretiranje mrlja i njegu vaše osjetljive odjeće. Pobrinite se da koristite deterdžent koji štiti boju vaše odjeće, pranje za pranjem. Konačno shvatite što etikete za njegu znače. Osim toga, zašto ne naučiti koji je najbolji način za održavanje čistoće i učinkovitosti vaših uređaja za nevjerojatno pranje i sušenje, zauvijek?

Odjeljak za proizvode u aplikaciji My AEG na tabletu

Dobijte više od AEG-a

Pomoću aplikacije registrirajte svoje uređaje i pristupite specifičnim informacijama i uslugama. Korisnički su priručnici dostupni za preuzimanje, a putem interneta možete pristupiti otklanjanju problema ili uslugama servisa iz AEG-a. Možete čak istražiti informacije o nadolazećim tečajevima kuhanja iz AEG-a (dostupno u nekim zemljama).