Indukcijska ploča s integriranom napom
full-width-block

Ploča s ugrađenom napom

Dizajnirajte svoju kuhinju baš onako kako vi to želite, bez ograničenja. Postavite svoju ComboHob ploču bilo gdje u kuhinji - nije joj potrebna klasična napa iznad nje jer u sebi već ima ugrađenu napu. 

3 rezultati
3 rezultati
Poredaj prema
Iskusite slobodu i fleksibilnost pri planiranju pripreme jela uz 6000 Bridge ploču za kuhanje s napom. Ova indukcijska ploča za kuhanje ima ugrađenu funkciju ekstrakcije i povezivanja koja omogućuje kombiniranje dviju zona kuhanja u jednu veliku zonu, jamčeći veću svestranost.
Man in kitchen

AEG ECOLINE NAPE

Iznimne performanse čišćenja zraka, manja potrošnja energije

  • Naše najučinkovitije nape s A ili višim energetskim razredom.

  • Smanjenje energije pomoću funkcije AutoSense.

Pogledajte AEG EcoLine nape
6000 Bridge ekstrakcijska ploča za kuhanje kombinira indukcijsku ploču za kuhanje koja pristaje ormariću od 60 cm sa snažnim ugrađenim ekstraktorom za optimalni protok zraka. Ima i funkciju povezivanja, što vam omogućava da povežete svije zone kuhanja u jednu za veće posuđe.
Postignite slobodu dizajna kuhinje koja vam je potrebna. Ovaj duo kombinira indukcijsku ploču za kuhanje sa snažnim integriranim ekstraktorom, tako da ne morate brinuti o ploči za kuhanje i zasebnoj napi. Sada možete planirati raspored svoje kuhinje sa slobodom koja je potrebna vašoj kreativnosti.
Usporedi
/ 3