Rođeni u Berlinu

Naš inovativni duh vuče korijene još iz našega rodnoga grada, dinamičnog i prepunog raznolikih kultura, snova i ideja. Da ne spominjemo arhitekturu, kreativnost te profinjenu eleganciju i nekonvencionalnost njegovih stanovnika. Odavde potječe duh AEG-a koji nas vodi u svemu što radimo. Pogledom u budućnost slavimo i prošlost.

Odlično nije dovoljno dobro

Prvi smo jer preispitujemo ustaljene prakse i stvaramo inovacije koje nude više od toga što se očekuje od kućanskih uređaja. Zahvaljujući inovacijama, kao što je tehnologija ProSteam® koja čini odjeću svježom uz 96 % manje vode, želimo pomaknuti granice mogućega, osmisliti pametna rješenja kao odgovor na vaš stil života. Uvijek povezujemo održivost s ljepotom i nenadmašnom učinkovitošću kako ne biste bili prisiljeni na kompromis.

Definiramo bolje sutra

Neumorno radimo na razvoju boljih i održivijih rješenja kako ne biste bili prisiljeni na kompromis. Tražimo promjene uz inovacije koje smanjuju utjecaj na okoliš i omogućuju drukčije i održivije ponašanje. Stvaranjem odgovornih i trajnih rješenja omogućavamo svima koji odaberu AEG pametniji odabir kojim pomažu u zaštiti okoliša.

Okus sutrašnjice

Naša rješenja pomažu vam razviti vještine u kuhinji i unaprijediti okuse. Zahvaljujući inovacijama, poput ploče za kuhanje SensePro, ne samo da preciznom pripremom hrane čuvate hranjive tvari, teksturu i okus, već i štedite energiju. Kad završite s jelom, ne morate se brinuti kako ćete se sagnuti do perilice za posuđe. ComfortLift podiže pranje posuđa na novu razinu, dok se košara podiže za brže i ugodnije punjenje.

Odjenite se za budućnost

Znamo da je važno izgledati elegantno. Upravo zato naše inovativne perilice i sušilice rublja pomažu očuvati nov izgled vaše odjeće uz istovremenu brigu o okolišu. Naš sustav AbsoluteCare pomaže zadržati i obnoviti vodootpornost materijala, osigurati besprijekoran izgled vaše odjeće za slobodno vrijeme i odagnati kišu, dok tehnologija 3D Scan precizno analizira tkaninu i osigurava da se odjeća koja se sastoji od više slojeva suši točno onoliko koliko je potrebno.