Detalji uređaja

Ploča za kuhanje 8000 TotalFlex automatski prepoznaje lonce i tave različitih oblika i veličina i za njih stvara posebnu zonu kuhanja. Nudi vam slobodu premještanja lonaca i tava gotovo bilo gdje na svojoj osjetljivoj staklenoj površini.

Prednosti

Koristite lonce i tave svih oblika i veličina s TotalFlexom

TotalFlex vam omogućuje kuhanje u loncima i tavama različitih oblika i veličina. Također možete postaviti, premjestiti i rasporediti lonce i tave gotovo bilo gdje po velikoj staklenoj površini ploče za kuhanje.

Zone za kuhanje automatski se osvjetljavaju. Uz ActiveTouch

Uz ActiveTouch odgovarajuća kontrola klizača automatski svijetli kad se tava odloži na ploču za kuhanje. Sve što trebate učiniti je postaviti željenu temperaturu. To je intuitivan način kuhanja.

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nalet brzine. Nema više dugog čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni prodor topline. PowerBoost je savršen za zadatke koji zahtijevaju da brzo prokuhate veliki lonac vode.

Svaka zona za kuhanje. S individualnom postavkom vremena

Kada se zona za kuhanje koristi, njezinom tajmeru može se pristupiti brzo i jednostavno putem zaslona osjetljivog na dodir. Nema prebacivanja kroz izbornike ili druge zone. Budući da se za svako jelo može točno odrediti vrijeme, zajamčena je apsolutna kontrola nad procesom kuhanja.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels