Detalji uređaja

Indukcija vam pomaže da brže savladate bilo koju tehniku kuhanja, a može i prokuhati vodu za manje od 90 sekundi. Podešavanje topline toliko je suptilno da vam pomaže pri stvaranju najboljih okusa i tekstura pri svakom kuhanju.

Prednosti

Vaš savršeni partner u kuhanju

Indukcija vam pomaže da brže savladate bilo koju tehniku kuhanja. Zagrijava se brže od ostalih vrsta ploča za kuhanje pa možete odmah početi s kuhanjem. Brzo podešavanje topline znači da možete tijekom kuhanja postići najfinije okuse i teksture.

Besprijekoran dizajn: Vaš dodir ga oživljava

Besprijekoran dizajn savršeno se uklapa u vašu radnu ploču. Kada je isključena, ploča za kuhanje je potpuno crna - ne vide se zone, linije ili natpis. Onog trenutka kada se uključi zone za kuhanje i kontrole na dodir oživljavaju. Za dizajn kuhinje na višoj razini.

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

Komande klizača s LED svjetlima: za besprijekoran kuhinjski dizajn

Kad je ploča za kuhanje isključena, ne vidite ništa osim prekrasnog crnog stakla. Dodirnite komande klizača s LED svjetlima i ploča će oživjeti. Za intuitivnu i preciznu kontrolu bez kompromisa u kuhinjskom dizajnu.

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nalet brzine. Nema više dugog čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni prodor topline. PowerBoost je savršen za zadatke koji zahtijevaju da brzo prokuhate veliki lonac vode.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels