Detalji uređaja

Postoje uzbudljivije stvari od gledanja vrenja vode. Indukcijska ploča za kuhanje 7000 SenseBoil® detektira nadolazeće mjehuriće i automatski smanjuje na lagano vrenje. Dakle, pažnju usmjerite na fino podešavanje okusa i ovladavanje jelovnikom.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - IAE64413XB

Vrenje vode pod kontrolom senzora vrenja

Senzor vrenja detektira nadolazeće mjehuriće i automatski prilagođava postavke temperature, smanjujući ih na kontrolirano lagano vrenje. Nema više stalnog nadgledavanja. Ušteda i vremena i energije.

AEG - Indukcijska ploča - IAE64413XB

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

AEG - Indukcijska ploča - IAE64413XB

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nema više čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni nalet topline - voda će prokuhati za manje od 90 sekundi. Savršen je za zadatke poput brzog vrenja vode u velikom loncu.

AEG - Indukcijska ploča - IAE64413XB

Tajmer ploče za kuhanje. Napravljen za potrebe preciznosti

Ugrađeni tajmer ploče za kuhanje može se podesiti na jedan sat i automatski će isključiti ploču za kuhanje kada taj period istekne. Za precizne rezultate bez napora.

Dodaci

Drugo

AEG - Indukcijska ploča - IKE64450XB
AEG MultipleBridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge udovoljava svim vašim potrebama čak i dok kuhate s većim posudama. Funkcija Bridge povezuje dvije zone za kuhanje s dvije strane ploče za kuhanje kako bi postale prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Spojena zona dijel...

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB
AEG FlexiBridge ugradbena ploča širine 80 cm

S indukcijskom pločom za kuhanje 6000 FlexiBridge® možete prilagoditi vlastiti prostor za kuhanje, kombinirajući i kontrolirajući do 4 zone za kuhanje. Idealan je za velike ili duge posude ili za istovremeno kuhanje više jela kojima je potreban dodatni pros...

AEG - Indukcijska ploča - IKE64441FB
AEG Bridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge lako može udovoljiti vašim potrebama dok kuhate s većim posudama. Tipka Bridge povezuje dvije zone za kuhanje kako bi bile prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Bridge zona dijelit će istu postavku temperature i vremena.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
crvena tkanina u zraku na tamnoj podlozi