Detalji uređaja

S indukcijskom pločom za kuhanje 6000 FlexiBridge® možete prilagoditi vlastiti prostor za kuhanje, kombinirajući i kontrolirajući do 4 zone za kuhanje. Idealan je za velike ili duge posude ili za istovremeno kuhanje više jela kojima je potreban dodatni prostor.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB

Svestrano kuhanje uz FlexiBridge®

Funkcija FlexiBridge® omogućuje vam prilagodbu vlastitog prostora za kuhanje, kombinirajući i kontrolirajući do 4 zone za kuhanje na različite načine. Idealan je za velike ili duge posude ili kada trebate kuhati mnogo jela istovremeno.

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB

Lakše i brže mijenjanje topline s PowerSlide opcijom

Od ključanja do laganog vrenja i održavanja topline: kad vam je potrebno višekratno mijenjanje topline za stvaranje jela, upotrijebite PowerSlide. Jednostavno gurnite tavu s jedne razine topline na drugu, bez zaustavljanja kako biste prilagodili temperaturu kuhanja.

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nema više čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni nalet topline - voda će prokuhati za manje od 90 sekundi. Savršen je za zadatke poput brzog vrenja vode u velikom loncu.

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB

Tajmer ploče za kuhanje. Napravljen za potrebe preciznosti

Ugrađeni tajmer ploče za kuhanje može se podesiti na jedan sat i automatski će isključiti ploču za kuhanje kada taj period istekne. Za precizne rezultate bez napora.

Dodaci

Drugo

AEG - Indukcijska ploča - IKE64450XB
AEG MultipleBridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge udovoljava svim vašim potrebama čak i dok kuhate s većim posudama. Funkcija Bridge povezuje dvije zone za kuhanje s dvije strane ploče za kuhanje kako bi postale prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Spojena zona dijel...

AEG - Indukcijska ploča - IKE64441FB
AEG Bridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge lako može udovoljiti vašim potrebama dok kuhate s većim posudama. Tipka Bridge povezuje dvije zone za kuhanje kako bi bile prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Bridge zona dijelit će istu postavku temperature i vremena.

AEG - Indukcijska ploča - IKE64471FB
AEG FlexiBridge ugradbena ploča širine 60 cm

S indukcijskom pločom za kuhanje 6000 FlexiBridge® možete prilagoditi vlastiti prostor za kuhanje, kombinirajući i kontrolirajući do 4 zone za kuhanje. Idealan je za velike ili duge posude ili za istovremeno kuhanje više jela kojima je potreban dodatni pros...

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
crvena tkanina u zraku na tamnoj podlozi