Detalji uređaja

Kuhajte kao profesionalac s AEG indukcijskom + plinskom pločom za kuhanje. Posjedovanje i indukcijske zone za kuhanje i plinskih plamenika znači da možete odabrati optimalan izvor topline za hranu koju kuhate – i nastaviti koristiti sve svoje omiljene tave.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - HDB64623NB

Kombinirajte 2 zone za kuhanje s funkcijom Bridge

Funkcija Bridge kombinira dvije zone za kuhanje kako bi bile prikladne za bilo koju veliku ili dugu tavu. S istim postavkama temperature i vremena, povezane zone idealne su za kuhanje za večernju zabavu ili veće proslave.

Plamen sa StepPowerom. Za preciznu kontrolu toplinu

StepPower vam omogućuje preciznu kontrolu topline na vašoj ploči za kuhanje. I pripremu dosljedno ukusnih jela. Toplina se može postaviti na razine od 1 do 9, nudeći pouzdane rezultate u kuhinji svaki put.

UŠTEDITE DO 20 % NA PLINU UZ PLAMENIK S OKOMITIM PLAMENOM

Naša učinkovita plinska ploča za kuhanje s okomitim plamenom pruža vam do 20 % uštede energije, bilo da kuhate vodu za tjesteninu ili pravite hranu u woku. A jednako učinkovito je i čišćenje kada plamenik samo stavite u perilicu posuđa.

Stabilno kuhanje s nosačem posuđa od lijevanog željeza

Ostanite sigurni u kuhinji uz nosač posuđa od lijevanog željeza. Modularni dizajn – s nekoliko zasebnih dijelova – znači da konfiguracija i čišćenje ne mogu biti lakši.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels