Detalji uređaja

Pametni senzori za kuhanje Sense Boil & Fry automatski prilagođavaju toplinu kako bi spriječili prekuhavanje i osigurali idealnu razinu topline za pripremu vašeg obroka. Izvanredni rezultati i ušteda energije, bilo da se radi o kuhanju tjestenine ili prženju odreska.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - NIG85M30AB

Pomoć pri kuhanju uz Sense Boil & Fry

Pametni senzori za kuhanje Sense Boil & Fry savršena su pomoć u kuhinji. Štednjak će se automatski podesiti na pravu temperaturu i spriječiti prekuhavanje, bilo da je u pitanju prženje jaja ili lagano vrenje gulaša.

AEG - Indukcijska ploča - NIG85M30AB

Dodirni zaslon CookSmart. Pomoć pri kuhanju, na dohvat ruke

Dodirni zaslon TFT u boji omogućuje postizanje fantastičnih rezultata bez napora, jednostavnim pritiskom gumba. Kuhajte ručno ili iskoristite naše opcije pomoći pri kuhanju kako biste svoje kuhanje podigli na višu razinu.

AEG - Indukcijska ploča - NIG85M30AB

Funkcije pomoći pri kuhanju i jednostavne upute

Funkcije pomoći pri kuhanju biraju najbolje postavke za izvanredne rezultate, prilagođene onome što pripremate. Za jela su pružene upute za kuhanje korak po korak kako biste uspješno i jednostavno proširili svoj repertoar.

AEG - Indukcijska ploča - NIG85M30AB

Fleksibilno kuhanje uz funkciju povezivanja

Funkcija povezivanja omogućuje povezivanje dvije odvojene zone za kuhanje kako biste stvorili veliku, jedinstvenu površinu za kuhanje. To znači da se toplina ravnomjerno raspoređuje po cijeloj površini, što je idealno za veće lonce ili roštilj na metalnoj ploči.

AEG - Indukcijska ploča - NIG85M30AB

Ekološki savjeti na zaslonu za održivo kuhanje

Funkcija ekoloških savjeta automatski prikazuje praktične savjete koji vam pomažu uštedjeti energiju bez ugrožavanja rezultata. Kuhajte bez napora na održiviji način i istovremeno poslužite izvanredna jela.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels