Detalji uređaja

Sustav FiberPro sa senzorom tehnologije 3DScan detektira vlagu, i na površini i na unutarnjoj strani odjeće. To znači da se odjeća suši precizno i pažljivo. S povjerenjem sušite vunu, svilu, odjeću za van, košulje, hlače, pa čak i pernate jakne. Doživite izuzetnu preciznost sušenja.

Prednosti

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - T9DEC68S

Tehnologija 3Dscan. Precizno sušenje

Sustav FiberPro s tehnologijom 3DScan očitava vlažnost u odjevnim predmetima pomoću senzora. Otkriva vlagu i prilagođava vrijeme za precizno sušenje. Čak i za debelu i slojevitu odjeću. Pernate jakne zadržavaju izgled i do 30 % veću toplinsku izolaciju u odnosu na sušenje na zraku.

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - T9DEC68S

Prilagođena zaštita odjeće

AbsoluteCare® programi upravljaju kretanjem i temperaturom bubnja. Vuna je položena u bubnju kao da ste ju položili na sušilo. Odjeća za slobodno vrijeme obnavlja funkciju vodootpornosti. Svaka tkanina dbiva odgovarajuću njegu čime se čuva kvaliteta i izgled odjeće.

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - T9DEC68S

Spremno za nošenje uz Mix XL program

Mix XL program optimizirao je protok zraka i raspodjelu topline za sušenje pamuka, sintetike i njihove mješavine. Nije potrebno sortiranje rublja između pranja i sušenja. Odjeća izgleda 30 % manje naborana i kruta nego kada se suši na zraku. Odjeća se manje gužva, ugodnija je i spremna za nošenje.

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - T9DEC68S

Sigurne, niske temperature

AEG SensiDry odvlažuje tkanine na 1/2 temperature klasičnih sušilica, bez većeg produljenja sušenja. Tkanine se ne izlažu nepotrebnoj toplini. Odjeća dulje zadržava teksture kao nova. Niske temperature štede i energiju.

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - T9DEC68S

Jedan filter za učinkovitost

Samo AEG sušilice imaju ÖKOFlow sustav i filter za lako čišćenje. Klasične sušilice imaju ih više. Ne čistite ih, potrošnja energije raste. S jednim filterom AEG uređaj suši svako punjenje i održava radnu i energetsku efikasnost.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels