Detalji uređaja

Nova Kombi perilica i sušilica s tehnologijom DualSense prilagođava temperaturu i kretanje bubnja različitim tkaninama, a programe opterećenju. Sve, od teksturiranih jakni do mekih džempera, možete pažljivo oprati, osušiti i zaštititi u jednom potezu.

Prednosti

AEG - Samostojeća perilica-sušilica rublja - L7WBGO47W

Dvostruka tehnologija za osjetljivu njegu

Naša tehnologija DualSense prilagođava temperaturu i pokrete bubnja različitim tkaninama i prilagođava programe u skladu s tim. Manja toplina i kontrola kretanja znače da možete oprati sve, od osjetljivog rublja do odjeće za slobodno vrijeme. Ciklusi pranja i sušenja nose certifikat Woolmark Blue za sigurno i jedinstveno pranje čak i vunene odjeće koja se pere na ruke. Za sportsku funkcionalnu odjeću za van postoje posebni ciklusi pranja i zaštite umjetnih tkanina radi očuvanja njihovih tekstura tijekom vremena, a posebni ciklusi sušenja djeluju kako bi vratili nepromočivost.

AEG - Samostojeća perilica-sušilica rublja - L7WBGO47W

Ciklusi prilagođeni vama

ProSense Technology® automatski prilagođava vrijeme pranja i sušenja prema veličina bubnja. Pritom omogućava prikladne i ekonomične cikluse - štedeći vrijeme, energiju i vodu, bez obzira je li punjenje malo ili veliko.

AEG - Samostojeća perilica-sušilica rublja - L7WBGO47W

Quick 20’ Wash & Dry 60' - kad vam se žuri

Pomoću Quick 20’ Wash&Dry 60’ možete oprati i osušiti 1 kg rublja u samo jedan sat, sve u jednom potezu. Također možete odabrati samo ciklus pranja i dobiti čistu odjeću za samo 20 minuta. Brza i prikladna njega kada ste u žurbi.

AEG - Samostojeća perilica-sušilica rublja - L7WBGO47W

Ravnanje parom za manje glačanja

Parni program opušta vlakna u vašoj odjeći i smanjuje nabore kako ne biste morali peglati. Odjeći osigurava bolji izgled na dulje vrijeme. Mogućnost brzog osvježavanja odjeće bez dugotrajnih ciklusa pranja znači da će odjeća trajati dulje i neće biti toliko izložena visokoj temperaturi i okretanju.

AEG - Samostojeća perilica-sušilica rublja - L7WBGO47W

Glatka tekstura Care bubnja jjoš je nježnija prema vašim tkaninama*

Care bubanj omogućuje odjevnim predmetima da glatko klize zahvaljujući izdignutoj teksturi površine nalik na jastuk i optimiziranom produžetku za podizanje. Tanki sloj vode prekriva rupe tijekom pranja. Pružite svojim tkaninama još nježnije iskustvo pranja.

*Interno testiranje tijekom kojeg su uspoređeni Care bubanj i AEG ProTex bubanj.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
crvena tkanina u zraku na tamnoj podlozi