Detalji uređaja

Perilica-sušilica 7000 ProSteam® je perilica 3-u-1 koja vam pojednostavljuje proces pranja s programima pranja, sušenja i pare. Para koristi 96 % manje vode* i nježnija je od pranja, pomažući da odjeća dulje izgleda kao nova.
* Interno ispitivanje na punjenju od 1 kg uz program pare u odnosu na program za osjetljivu odjeću.

Prednosti

OSVJEŽAVANJE ODJEVNIH PREDMETA*, SMANJENJE NABORA UZ STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizira neugodne mirise* i smanjuje nabore na odjevnim predmetima, čak i na osjetljivoj odjeći za samo 25 minuta, sve bez pranja. A ako želite dodatnu svježinu, samo dodajte naš aromatični miris pare za dojam upravo oprane svježine.

* Vanjsko testiranje pokazuje neutralizaciju neugodnog mirisa dima cigareta pri ciklusu Steam Refresh.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. PRILAGOĐENA NJEGA I ZA VUNU I OSJETLJIVO RUBLJE

SpecialCare Wash-to-Dry prilagođava se svakoj vrsti tkanine za nježno, ali učinkovito čišćenje. Ovaj Woolmark Blue certificirani stroj pere i suši svakodnevne predmete, osjetljivo rublje i vunu. Također obnavlja zaštitu od vode vaše sportske odjeće.

UNIVERSALDOSE AKTIVIRA PODS® 60 % BRŽE – JAMČI SNAGU ZA BRZA I HLADNA PRANJA*

UniversalDose je jedinstvena ladica dizajnirana za PODS® kapsule koja koristi prilagođene mlaznice vode za omekšanje, probijanje i potpuno otapanje PODS®-a u ladici, aktivirajući ih 60 % brže, u odnosu na stavljanje u bubanj. To dodatno jača uklanjanje mrlja u hladnom i brzom jednosatnom pranju.*

*Interno testiranje pomoću jednosatnog programa za pamučnu odjeću na 30 °C, uspoređujući PODS® u ladici UniversalDose i PODS® u bubnju

AEGCONNECTED: INTERAKTIVNOST UREĐAJA SLJEDEĆE RAZINE

Koristite aplikaciju My AEG Care za postavljanje vlastitih postavki i dobivanje pametnih savjeta i prijedloga. Pošaljite prilagođene cikluse pranja rublja i upute svom uređaju na temelju vaših individualnih preferencija. Uživajte u pametnoj, učinkovitoj njezi pomoću svog pametnog telefona.

PRECISELOAD— PRILAGOĐAVA POTROŠNJU ENERGIJE I VODE VELIČINI PUNJENJA

PreciseLoad automatski prilagođava vrijeme ciklusa, zajedno s potrošnjom energije i vode, proporcionalno količini rublja. Dakle, jamči prilagođene cikluse pranja rublja koji štede energiju i vodu prilikom pranja i sušenja manjih količina rublja.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels