Detalji uređaja

Perilica-sušilica PowerCare 8000 koristi tehnologiju prethodnog miješanja za aktiviranje snage deterdženta, pružajući vrhunske rezultate pranja čak i na 30 °C i za manje od jednog sata. Predmeti su osušeni, ali ne presušeni, što pomaže zadržati njihov izgled i dojam.

Prednosti

POWERCLEAN. POTPUNO UKLANJANJE MRLJA, ČAK I NA NISKIM TEMPERATURAMA*

PowerClean koristi tehnologiju prethodnog miješanja kako bi osigurao ravnomjernu raspodjelu deterdženta na vašim predmetima, što dokazano omogućuje potpuno uklanjanje mrlja za manje od jednog sata.* Također prilagođava vrijeme sušenja prema veličini punjenja. Pruža idealne rezultate pranja rublja.

*Vanjsko testiranje PowerClean 59 min programa na 30 °C na punjenju od 5 kg pokazuje 100 % uklanjanje 59 najuobičajenijih mrlja u kućanstvu.

SPECIALCARE WASH-TO-DRY. PRILAGOĐENA NJEGA I ZA VUNU I OSJETLJIVO RUBLJE

SpecialCare Wash-to-Dry prilagođava se svakoj vrsti tkanine za nježno, ali učinkovito čišćenje. Ovaj Woolmark Blue certificirani stroj pere i suši svakodnevne predmete, osjetljivo rublje i vunu. Također obnavlja zaštitu od vode vaše sportske odjeće.

UNIVERSALDOSE AKTIVIRA PODS® 60 % BRŽE – JAMČI SNAGU ZA BRZA I HLADNA PRANJA*

UniversalDose je jedinstvena ladica dizajnirana za PODS® kapsule koja koristi prilagođene mlaznice vode za omekšanje, probijanje i potpuno otapanje PODS®-a u ladici, aktivirajući ih 60 % brže, u odnosu na stavljanje u bubanj. To dodatno jača uklanjanje mrlja u hladnom i brzom jednosatnom pranju.*

*Interno testiranje pomoću jednosatnog programa za pamučnu odjeću na 30 °C, uspoređujući PODS® u ladici UniversalDose i PODS® u bubnju

AEGCONNECTED: INTERAKTIVNOST UREĐAJA SLJEDEĆE RAZINE

Koristite aplikaciju My AEG Care za postavljanje vlastitih postavki i dobivanje pametnih savjeta i prijedloga. Pošaljite prilagođene cikluse pranja rublja i upute svom uređaju na temelju vaših individualnih preferencija. Uživajte u pametnoj, učinkovitoj njezi pomoću svog pametnog telefona.

OSVJEŽAVANJE ODJEVNIH PREDMETA*, SMANJENJE NABORA UZ STEAM REFRESH

Steam Refresh neutralizira neugodne mirise* i smanjuje nabore na odjevnim predmetima, čak i na osjetljivoj odjeći za samo 25 minuta, sve bez pranja. A ako želite dodatnu svježinu, samo dodajte naš aromatični miris pare za dojam upravo oprane svježine.

* Vanjsko testiranje pokazuje neutralizaciju neugodnog mirisa dima cigareta pri ciklusu Steam Refresh.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels