Detalji uređaja

7000 Hob2Hood je visoko učinkovita značajka koja automatski kontrolira vašu kuhinjsku napu i osvjetljenje. Bez obzira na temperaturu ploče za kuhanje, ventilator se sam podešava dok radite, omogućujući vam da se potpuno koncentrirate na ono što kuhate.

Prednosti

Hob2Hood. Automatizirana napa

Hob2Hood automatski kontrolira razinu snage i svjetla vaše kuhinjske nape dok se koncentrirate na ključne trenutke da vaše jelo bude baš kako treba.

Čist zrak. Brže.

Ova napredna kuhinjska napa brzo čisti kuhinju od para i mirisa kuhanja. To može zahvaliti svom učinkovitom i snažnom motoru.

LEDlights za profinjenije kuhanje

Naša LEDlights svjetla troše daleko manje energije od ostalih, s mnogo dužim vijekom trajanja. Ona pružaju odlično osvjetljenje za više detalja tijekom kuhanja.

Maksimalna filtracija, uvijek iznova

Vrlo funkcionalan filter koji hvata i uklanja masnoće i mirise tijekom kuhanja. Uklonjivi filter može se prati u perilici posuđa, osiguravajući da je vaša kuhinjska napa neprekidno učinkovita.

AEG - Otočna napa - DCE5960HM

Jedan dodir. Potpuna kontrola

Cijeli raspon funkcija nape objedinjen je u jednu elektroničku kontrolu. Postavke možete kontrolirati i prilagoditi samo jednim dodirom. Precizno i intuitivno.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels