VODIČI ZA KUPNJU

PRONAĐITE DODATNI PRIBOR ZA KUHANJE KOJI SAVRŠENO ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

POSUĐE GOURMET

Looking for durable cookware with superior performance for your induction hob? 

Browse our versatile Gourmet Collection with casseroles, pans and pots – all pieces crafted with a matching premium design. With a core of three-layer aluminium and an outer layer of magnetic steel, it is optimised for induction but works perfectly with all types of hob surfaces. Fully safe for both dishwasher and oven up to 250ºC. 

 

 

PRIBOR NEOPHODAN ZA PARNE PEĆNICE

Usavršite kuhanje na pari pomoću pravog pribora osmišljenog upravo za AEG-ove parne pećnice. 

Kuhajte na čistoj pari

Komplet za paru Steam uključuje pladnjeve od nehrđajućeg čelika za sve vrste sastojaka. Sitni otvori uklanjaju višak vode, što vam omogućuje kuhanje na čistoj pari uz besprijekorne rezultate. Posuđe se s lakoćom pere u perilici posuđa.

Imate pećnicu sa sous vide programom?

Odaberite naše profesionalne vakuumske vrećice neophodne za sous-vide tehniku kuhanja na temperaturama do 120°C te uživajte u ukusnim rezultatima koje vam ne može pružiti niti jedna druga tehnika.

ZA GURMANA KOJI PUTUJE DILJEM SVIJETA

Neovisno o tome jeste li odabrali talijansku, američku ili azijsku kuhinju, uživajte u autentičnim rezultatima.

Azijska kuhinja – na AEG-ovoj Teppanyaki ploči za roštiljanje pripremajte jela nadahnuta „uličnom hranom” s Dalekog istoka. Naš Fusion Wok idealan je za brzu pripremu hrane na laganoj vatri ili za brzo prženje, a u njemu također možete poslužiti gotova jela.

Talijanska kuhinja – set za pizzu vašoj pizzi i focacci daje savršenu hrskavost koju možete dobiti samo pečenjem u profesionalnim pećnicama. Skuhajte tjesteninu al dente i ocijedite ju pomoću našeg umetka za tjesteninu.

Pan-American – bez obzira na to jede li vam se meso s roštilja kao u Teksasu ili pak morski plodovi u karipskom stilu, ploča Maxi Sense Plancha Grill idealna je za uživanje u okusu roštilja u vašem domu.

KUHANJE U MIKROVALNOJ PEĆNICI

Saznajte kako kuhanje u mikrovalnoj pećnici može biti intuitivno uz AEG-ov poseban pribor.

Pribor za pripremu hrane „od mikrovalne do stola”: Pripremite i poslužite tjesteninu, povrće ili ribu izravno u AEG-ov komplet za kuhanje. Pribor je pogodan za pranje u perilici posuđa te složiv za lakšu pohranu.

Šalice za napitke... i kolače Zahvaljujući ovom setu priprema toplih napitaka i sočnih kolača u šalici postaje jednostavna. Šalice za vrijeme pripreme ostaju hladne izvana, pa ih možete primiti golim rukama, a zahvaljujući poklopcima za zaštitu od prskanja, pećnica se neće zaprljati.

Omleti u trenu: Pribor za omlet iz mikrovalne pećnice „sve u jednom” idealan je za jutarnju pripremu omleta. Samo izmiješajte zajedno sve sastojke i stavite ih u mikrovalnu. 

CLEANING 

Naša sredstva za čišćenje posebno osmišljena za korištenje na AEG-ovim uređajima snažna su, nisu toksična i nisu abrazivna. Sredstva za čišćenje prodaju se u kompletima za potpunu njegu i pojedinačno. 

Za ploče za kuhanje – sredstvo za čišćenje staklokeramičkih ploča odstranjuje zapečene ostatke hrane, a vašu keramičku ploču čini savršeno ispoliranom te ostavlja zaštitni sloj koji olakšava sljedeće čišćenje. 

Za pećnicu – krema za čišćenje pećnice poštedjet će vas ribanja te će ukloniti sve ostatke hrane. Visokoučinkovita i netoksična

Za parne pećnice – komplet za čišćenje parne pećnice pomoći će vam odstraniti kamenac i očistiti pećnicu koja će nakon toga naprosto blistati.  

Za mikrovalne pećnice – našim netoksičnim sredstvom za čišćenje mikrovalnih pećnica možete poprskati unutrašnji i vanjski dio pećnice kako biste lako otopili masti i odstranili mirise. 

ODABERITE DODATNI PRIBOR

Whenever you need professional cooking tools to complement your appliances, AEG has high-quality accessories for you.

Explore cooking accessories