TR958M6CE

AEG 9000 Series sušilica s toplinskom pumpom kapaciteta 8 kg

Detalji uređaja

Najbolji modeli klase energetskog razreda A+++ – štede resurse i čuvaju trajnost odjeće

AEG EcoLine sušilice za rublje naši su modeli s najvećom energetskom učinkovitošću s najboljom ocjenom A+++ i štede do 68 % više energije nego tradicionalne sušilice*. Čak i najosjetljivije tkanine poput svile** ili vune** bit će zaštićene od smanjivanja sušenjem na niskim temperaturama.

*68 %: Izračunato uspoređivanjem godišnje potrošnje energije naše TD Heat Pump 8 kg (energetski razred A+++) i TD Condense 8 kg (energetski razred B). ***Usporedivo sa sušenjem na ravnom. **Jednako dobro kao i prirodno sušenje
Saznajte više
Tehnologija sušenjatoplinska pumpa
Kapacitet sušenja, kg8.0
Energetska učinkovitost (2010/30/EC)A+++
Sustav motoraInverter
Volumen bubnja, l118
Razina snage zvuka, db(A) re 1 pW 63
Dimenzije VxŠxD (mm)850x596x638
Condensation efficiency SecgenA
Detalji uređaja
Pouzdano sušenje. Sušilica rublja 9000 AbsoluteCare® Plus nudi vrhunsku preciznost sušenja i njegu zahvaljujući tehnologijama 3DScan i Absolute Care®. Prepoznaje razine vlažnosti u odjeći, jamčeći ujednačeno sušenje slojevitih odjevnih komada. Odjeća i pernate jakne ostaju mekane i tople.
AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - TR958M6CE
3DSCAN TEHNOLOGIJA. POPLUNI I PERNATE JAKNE KAO NOVI. 100 % OBNOVA PERFORMANSI*

3DScan tehnologija garantira maksimalnu preciznost sušenja i njege. Dubinski skenira kako bi očitao razinu vlažnosti unutar predmeta. Budite potpuno sigurni da su vaši predmeti, pa čak i pernate jakne i popluni, ujednačeno osušeni te da će ostati mekani i topli.

*Na temelju vanjskog ispitivanja toplinske otpornosti za predmete sušene uz 3DScan tehnologiju, koje je provedeno u skladu sa standardom ISO 11092.
AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - TR958M6CE
ABSOLUTECARE®. ZAJAMČENA ODJEĆA BEZ SKUPLJANJA*

AbsoluteCare® koristi tehnologiju toplinske pumpe, uz precizne okretaje i temperature bubnja, jamčeći sigurno sušenje odjeće, čak i osjetljivih predmeta. Jamči da se vunena odjeća ne skupi, a svilena ne izgubi oblik. Obnavlja vodootporni premaz sportske odjeće i nosi certifikat Woolmark Blue.

*Usporedivo sa sušenjem na ravnoj površini.
AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - TR958M6CE
SLJEDEĆA RAZINA INTERAKCIJE UREĐAJA UZ AEGCONNECTED

Koristite aplikaciju My AEG Care za prilagodbu postavki i dobivanje pametnih savjeta i prijedloga. Prilagodite cikluse pranja i pošaljite upute svojem uređaju radi prilagodbe vašim potrebama i navikama. Pametno i jednostavno pranje putem pametnog telefona.

AEG - Sušilica s toplinskom pumpom - TR958M6CE
MIXDRY. BEZ SORTIRANJA. BEZ NAPORA. SUŠI PAMUČNU I SINTETIČKU ODJEĆU

MixDry lako i temeljito ujednačeno suši sintetičke i pamučne odjevne predmete bez prekomjernog ili nedovoljnog sušenja. Nije potrebno sortiranje. Tehnologija toplinske pumpe osigurava da predmeti dobiju odgovarajuću količinu topline, smanjujući potrošnju energije.

*Ispitano na miješanom punjenju pamučne i sintetičke odjeće do 5 kg.
man folding towels
Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude