Detalji uređaja

Pored standardnih funkcija štednjaka, SteamBake dodaje paru tijekom pečenja. To održava tijesto vlažnim iznutra uz stvaranje ukusne korice. Osim kruha, muffina i pita, para će dobro djelovati i na pečenu piletinu i lazanje.

Prednosti

SteamBake. Tajna boljeg pečenja

SteamBake vam omogućuje postizanje rezultata kao iz pekare u vašem domu, jednim pritiskom na tipku. Para omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući meku unutrašnjost s bogatim, hrskavim koricama. Isprobajte je za nevjerojatnu pečenu piletinu ili ribu.

Staklokeramička ploča za kuhanje. Brza alternativa plinu

Staklokeramička ploča je brza alternativa plinu, jednostavna za čišćenje. Keramičke zone zagrijavaju se brzo i precizno za nesmetano kuhanje.

Jednostavno i sigurno. Uz teleskopske vodilice

Potpuno izvlačne teleskopske vodilice pružaju bolji pristup jelima u pećnici. Vodilice omogućuju da se police izvuku do kraja i osiguraju na mjestu, tako da vaše ruke ostaju slobodne za pečenje i dodavanje začina.

Crni emajl. Idealna površina

Crni emajl je optimalan materijal koji se koristi unutar štednjaka. Robustan, izdržljiv i lak za čišćenje, olakšava postupak kuhanja.

Brzi pregled statusa jela

Zaslon omogućuje pregled statusa jela. Jasan prikaz zaslona omogućuje postavljanje alarma, izravnu provjeru vremena preostalog do kraja pripreme jela te precizno i točno podešavanje tajmera.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
crvena tkanina u zraku na tamnoj podlozi