Detalji uređaja

Pored standardnih funkcija štednjaka, SteamBake dodaje paru tijekom pečenja. Pečenje s parom održava površinu tijesta vlažnom kako bi se potaknulo podizanje te dobila zlatna boja i ukusna korica.

Prednosti

SteamBake. Tajna boljeg pečenja

SteamBake vam omogućuje postizanje rezultata kao iz pekare u vašem domu. Vlaga omogućuje tijestu da se potpuno digne, stvarajući meku unutrašnjost s bogatim, hrskavim koricama. Isprobajte je za nevjerojatnu pečenu piletinu ili ribu.

Hrskava, zdravija hrana uz AirFry

Uživajte u hrskavom pomfritu ili slasnom povrću s manje ulja uz posebno dizajnirane postavke AirFry i pekač. Pekač s mrežom omogućuje vrućem zraku da se neprestano kreće po pećnici i kuha vašu hranu sa svih strana. Hrskavo savršenstvo svaki put.

Kuhanje na više razina. Skuhajte više u isto vrijeme

Kod kuhanja na više razina dodatni grijaći prsten osigurava ravnomjerno pečenje jela, čak i kada se istovremeno hrana peče u dva pekača.

LED tajmer za preciznu kontrolu postupka pripreme

LED tajmer štednjaka kontrolira postupak pripreme. Tajmer će vas upozoriti kada vrijeme pripreme istekne, a možete odabrati želite li kuhati jelo malo dulje, prilagoditi toplinu ili pripremiti za posluživanje.

Klizite i učvrstite. Uz sklopive vodilice

Izvlačne vodilice pružaju bolji pristup jelima u pećnici. Vodilice omogućuju da se police izvuku do kraja i osiguraju na mjestu, tako da vaše ruke ostaju slobodne za pečenje i dodavanje začina.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels