Detalji uređaja

Iskusite slobodu i fleksibilnost pri planiranju pripreme jela uz 6000 Bridge ploču za kuhanje s napom. Ova indukcijska ploča za kuhanje ima ugrađenu funkciju ekstrakcije i povezivanja koja omogućuje kombiniranje dviju zona kuhanja u jednu veliku zonu, jamčeći veću svestranost.

Prednosti

Kombinirajte 2 zone za kuhanje uz funkciju povezivanja

Funkcija povezivanja spaja dvije zone za kuhanje kako bi odgovarale bilo kojoj velikoj ili dugačkoj posudi. Dijeleći istu postavku temperature i vremena, povezane zone idealne su kada kuhate za večernje zabave ili veće proslave.

Iskoristite sve mogućnosti pripreme jela uz 4 kontrole pojedinačnih zona

4 kontrole pojedinačnih zona omogućuju upravljanje 4 različitim zonama kuhanja i postavljanje zasebnih tajmera za svaku. Druge funkcije uključuju 9 razina snage, brzo zagrijavanje, osjetljivost na dodir, roditeljsku zaštitu i Hob2Hood kontrolu.

Lako se čisti. Lako se uklanja. Filter 2-u-1

Filter 2-u-1 kombinira ugljeni filter i filter za masnoću koji uklanja mirise i masnoću. Ako je uređaj instaliran u načinu kružne cirkulacije zraka, tada je potreban filter 2-u-1. Filter se lako skida i može se prati u perilici posuđa.

Automatska ekstrakcija.

Automatski način ekstrakcije za vrijeme kuhanja. Ako povisite ili snizite temperaturu ploče za kuhanje, ventilator nape tome se adekvatno prilagođava. Tako svu pažnju možete usmjeriti na hranu.

Funkcija brze ekstrakcije. Brzo čisti kuhinjski zrak

Kad se nakupi suviše dima ili pare, pritisnite funkciju brze ekstrakcije na napi za instantno snažnu ekstrakciju. Brza ekstracija je aktivna 10 minuta za učinkovito čišćenje kuhinjskog zraka.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels