Naši energetski najučinkovitiji hladnjaci - štede resurse uz manje otpada hrane*

EcoLine hladnjaci naši su energetski najučinkovitiji modeli. Također sadrže jedinstvenu unutarnjost od reciklirane plastike i ekometar, koji vas vodi do energetski učinkovitijih postavki uz smanjenje otpada od hrane.*

*U usporedbi s 5000 ColdSense hladnjacima. Na temelju vanjskih ispitivanja roka trajanja mekog sira i kuhane šunke na policama. Rezultati mogu varirati ovisno o vrsti hrane. Procijenjeno moguće smanjenje bacanja hrane samo na temelju performansi uređaja i ne uzimajući u obzir postupanje korisnika.
Saznajte više
Klasa proizvodaKombinirani hladnjak sa zamrzivačem u donjem dijelu
ELNE20C
TotVolE20249
Broj termostata2
ClimE20SN-N-ST-T
YearEConsELE20139
FrCapE207.5
STAR_RATING4
Detalji uređaja
Hladnjak sa zamrzivačem 8000 Cooling 360° ima više zračnih kanala kako bi se zajamčilo ujednačeno hlađenje. To štiti hranu na svakoj polici i može pridonijeti smanjenju bacanja hrane za 28 %*. Nehrđajući čelik unosi elegantan, vrhunski izgled u vašu kuhinju.
*U usporedbi s hladnjakom 500 ColdSense. Temeljem vanjskih ispitivanja roka mekog sira i kuhane šunke pohranjenih na policama. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o vrsti jela. Procijenjeno moguće smanjenje bacanja hrane samo na temelju performansi uređaja i ne uzimajući u obzir postupanje korisnika.
AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - TSC8M181CS
Može pridonijeti smanjenju rasipanja hrane za 28 %*

Zaštitite kvalitetu hrane stabilnom temperaturom i vlažnošću u cijelom hladnjaku. Unutrašnjost od nehrđajućeg čelika ističe dizajn. Učinkoviti ventilacijski otvori brzo vraćaju hladnoću nakon svakog otvaranja vrata, što može pomoći u smanjenju bacanja hrane za do 28 %*.

*U usporedbi s hladnjakom 500 ColdSense. Temeljem vanjskih ispitivanja roka mekog sira i kuhane šunke pohranjenih na policama. Rezultati se mogu razlikovati ovisno o vrsti jela. Procijenjeno potencijalno smanjenje bacanja hrane samo temeljem performansi uređaja, bez obzira na postupanje korisnika.
AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - TSC8M181CS
Inovacija novog vijeka. Jedinstven hladnjak-zamrzivač s recikliranom plastikom*

Novi vijek u hlađenju je stigao. Predstavljamo naš hladnjak sa zamrzivačem s unutarnjim slojem izrađenim od 70 % reciklirane plastike. Plastika dobivena od odbačenih hladnjaka koristi se za izradu novih hladnjaka, čime se smanjuje stvaranje otpada kroz kružno gospodarstvo.

AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - TSC8M181CS
Do 95 % vitamina sačuvano uz tehnologiju GreenZone+.*

Ladica GreenZone+ uklanja prekomjernu vlažnost, istodobno zadržavajući odgovarajuću količinu vlage za povrće. Time se zadržava do 95 % vitamina nakon 11 dana zaštitom hrane uz odgovarajuću količinu vlažnosti.*

*Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone+.
TwinTech® No Frost - održava hranu sočnom i hidratiziranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njegov dvostruki sustav hlađenja održava hranu 60% više hidratiziranom od hladnjaka s jednim isparivačem.* Ne upotrebljavajući suhi zrak u zamrzivaču, održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.

AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - TSC8M181CS
Ladica ExtraChill. Za delikatne hladne nareske

Ladica ExtraChill štiti kvalitetu hladnih narezaka i sireva.

man folding towels
Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude