Klasa proizvodaKombinirani hladnjak sa zamrzivačem u donjem dijelu
ELNE20E
TotVolE20376
Broj termostata2
ClimE20SN-N-ST-T
YearEConsELE20247
FrCapE2010.5
STAR_RATING4
Detalji uređaja
7000 GreenZone+ hladnjak sa zamrzivačem ima namjensku zatvorenu ladicu koja održava vlažnost na idealnoj razini, što upravlja viškom kondenzacije i pomaže u zaštiti hrane od kvarenja. Time se zadržava do 95 % vitamina zaštitom hrane uz odgovarajuću količinu vlažnosti.*
*Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone+.
AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - NSC7P751ES
Do 95 % vitamina sačuvano uz tehnologiju GreenZone+.*

Ladica GreenZone+ uklanja prekomjernu vlažnost, istodobno zadržavajući odgovarajuću količinu vlage za povrće. Time se zadržava do 95 % vitamina nakon 11 dana zaštitom hrane uz odgovarajuću količinu vlažnosti.*

*Stopa očuvanja vitamina temeljena na vanjskom testu zadržavanja vitamina C u borovnicama nakon 11 dana u odjeljku GreenZone+.
AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - NSC7P751ES
Inovacija novog vijeka. Jedinstven hladnjak-zamrzivač s recikliranom plastikom*

Novi vijek u hlađenju je stigao. Predstavljamo naš hladnjak sa zamrzivačem s unutarnjim slojem izrađenim od 70 % reciklirane plastike. Plastika dobivena od odbačenih hladnjaka koristi se za izradu novih hladnjaka, čime se smanjuje stvaranje otpada kroz kružno gospodarstvo.

45 % veći kapacitet u odnosu na standardnu veličinu*

MaxiSpace pruža 45 % više kapaciteta u odnosu na standardan hladnjak sa zamrzivačem.* Viši je i širi u odnosu na uobičajene hladnjake, pa nudi dodatan prostor za pohranu više predmeta.

*U odnosu na vlastite hladnjake sa zamrzivačem standardne veličine
TwinTech® No Frost - održava hranu sočnom i hidratiziranom

Uz TwinTech® No Frost nikada ne morate odmrzavati zamrzivač. Njegov dvostruki sustav hlađenja održava hranu 60% više hidratiziranom od hladnjaka s jednim isparivačem.* Ne upotrebljavajući suhi zrak u zamrzivaču, održava idealnu vlažnost i čuva hranu od isušivanja.

AEG - Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem - NSC7P751ES
Uvijek pod kontrolom. Uz AEG aplikaciju

Upravljajte svojim hladnjakom sa svog pametnog uređaja. Primajte obavijesti ako su vrata otvorena i dobivajte savjete za održavanje kako bi vaš hladnjak radio vrhunski. Naučite gdje i kako skladištiti namirnice kako biste precizno zaštitili kvalitetu hrane.

man folding towels
Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude