Detalji uređaja

Kreirajte obroke najviše kvalitete kod kuće uz pećnicu 9000 SteamPro s opcijom Steamify®. Tri razine kuhanja omogućuju zagrijavanje, kuhanje na pari ili kombinaciju obje mogućnosti. Moguće je čak i kuhanje sous-vide tehnikom. Sočni rezultati na koje se možete osloniti, automatski postavljeni uz Steamify®.

Prednosti

Na korak bliže postizanju zlatnosmeđe boje

Bacite pogled i znat ćete da je gotovo. Naravno da hoćete. S CookView® kamerom iz AEG-a sada možete sa svojeg mobilnog uređaja na daljinu provjeravati boju svega što pečete.

Automatski namjestite paru s funkcijom Steamify®

S funkcijom Steamify® postavite temperaturu, a pećnica će automatski podesiti razinu pare. Za zdraviju, ukusniju hranu. Pečenje s parom donosi bogatije okuse i čuva hranjivu vrijednost namirnica. A s funkcijom Steamify® to je lako.

Rezultati kvalitete restorana kod kuće

Profesionalni chefovi već dugo koriste kuhanje "u vrećici" za postizanje savršenih rezultata. SousVide donosi kvalitetu restorana u vaš dom, omogućujući vam da pripremate jela koja premašuju vaša očekivanja.

Funkcionalno. Integrirano. Prilagođeno. Smart Kitchen

Daljinski upravljajte pećnicom, pronađite naše partnere, a možete koristiti i opciju Pomoć pri kuhanju. Sve vam to omogućuje aplikacija My AEG Kitchen. Obogatite svoje Smart Kitchen iskustvo na praktičan i jednostavan način.

EXCite+ TFT zaslon s upravljačkim kotačićem. Precizno kuhanje

Pomoću EXCite+ TFT zaslona s upravljačkim kotačićem možete precizno i jednostavno kontrolirati toplinu pećnice, pregledavati programe, birati funkcije, pa čak i preuzimati ažuriranja softvera pećnice pomoću Wi-Fi-ja. Sve to jednostavnim okretanjem brojčanika s prikazom na digitalnom zaslonu.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels