Detalji uređaja

Indukcijska ploča 6000 Bridge lako može udovoljiti vašim potrebama dok kuhate s većim posudama. Funkcija Bridge povezuje dvije zone za kuhanje s tri strane ploče za kuhanje kako bi postale prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Bridge zona dijelit će istu temperaturu i vrijeme.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Kombinirajte da skuhate više. Uz TripleBridge

Funkcija TripleBridge omogućuje vam kombiniranje dviju zona za kuhanje na tri različita područja vaše ploče za kuhanje. Tako će zone biti prilagođene za različite veličine posuđa. Sve će imati iste postavke temperature i vremena.

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

Zone za kuhanje automatski se osvjetljavaju. Uz ActiveTouch

Uz ActiveTouch odgovarajuća kontrola klizača automatski svijetli kad se tava odloži na ploču za kuhanje. Sve što trebate učiniti je postaviti željenu temperaturu. To je intuitivan način kuhanja.

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nalet brzine. Nema više dugog čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni prodor topline. PowerBoost je savršen za zadatke koji zahtijevaju da brzo prokuhate veliki lonac vode.

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Tajmer ploče za kuhanje. Napravljen za potrebe preciznosti

Ugrađeni tajmer ploče za kuhanje može se podesiti na jedan sat i automatski će isključiti ploču za kuhanje kada taj period istekne. Za precizne rezultate bez napora.

Dodaci

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels