Detalji uređaja

Indukcijska ploča 6000 Bridge lako može udovoljiti vašim potrebama dok kuhate s većim posudama. Funkcija Bridge povezuje dvije zone za kuhanje s tri strane ploče za kuhanje kako bi postale prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Bridge zona dijelit će istu temperaturu i vrijeme.

Prednosti

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Kombinirajte da skuhate više. Uz TripleBridge

Funkcija TripleBridge omogućuje vam kombiniranje dviju zona za kuhanje na tri različita područja vaše ploče za kuhanje. Tako će zone biti prilagođene za različite veličine posuđa. Sve će imati iste postavke temperature i vremena.

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Hob2Hood®: Automatizirana napa

Funkcija Hob2Hood® povezuje ploču za kuhanje i napu. Kuhinjska napa automatski prilagođava brzinu ventilatora ovisno o toplini ploče, bez ikakvog napora. Za snažnu ekstrakciju prilikom kuhanja. I tišu ekstrakciju tijekom laganog vrenja.

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Zone za kuhanje automatski se osvjetljavaju. Uz ActiveTouch

Uz ActiveTouch odgovarajuća kontrola klizača automatski svijetli kad se tava odloži na ploču za kuhanje. Sve što trebate učiniti je postaviti željenu temperaturu. To je intuitivan način kuhanja.

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Brže zagrijavanje za dodatnu brzinu uz PowerBoost

Nema više čekanja da sadržaj u loncima prokuha. Funkcija PowerBoost daje vam trenutni nalet topline - voda će prokuhati za manje od 90 sekundi. Savršen je za zadatke poput brzog vrenja vode u velikom loncu.

AEG - Indukcijska ploča - IKE96654FB

Tajmer ploče za kuhanje. Napravljen za potrebe preciznosti

Ugrađeni tajmer ploče za kuhanje može se podesiti na jedan sat i automatski će isključiti ploču za kuhanje kada taj period istekne. Za precizne rezultate bez napora.

Dodaci

Drugo

AEG - Indukcijska ploča - IKE64450XB
AEG MultipleBridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge udovoljava svim vašim potrebama čak i dok kuhate s većim posudama. Funkcija Bridge povezuje dvije zone za kuhanje s dvije strane ploče za kuhanje kako bi postale prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Spojena zona dijel...

AEG - Indukcijska ploča - IKE84471XB
AEG FlexiBridge ugradbena ploča širine 80 cm

S indukcijskom pločom za kuhanje 6000 FlexiBridge® možete prilagoditi vlastiti prostor za kuhanje, kombinirajući i kontrolirajući do 4 zone za kuhanje. Idealan je za velike ili duge posude ili za istovremeno kuhanje više jela kojima je potreban dodatni pros...

AEG - Indukcijska ploča - IKE64441FB
AEG Bridge ugradbena ploča širine 60 cm

Indukcijska ploča 6000 Bridge lako može udovoljiti vašim potrebama dok kuhate s većim posudama. Tipka Bridge povezuje dvije zone za kuhanje kako bi bile prikladne za bilo koju veliku ili dugu posudu. Bridge zona dijelit će istu postavku temperature i vremena.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Već imate ovaj proizvod?

Registrirajte proizvod ili jednostavno pronađite potrebnu podršku, odgovarajuće rezervne dijelove i dodatnu opremu putem donjih poveznica.

Registrirajte proizvod Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
crvena tkanina u zraku na tamnoj podlozi