Detalji uređaja

Znalci mogu odabrati iz raspona toplih napitaka s integriranim aparatom za kavu tvrtke AEG. Kućno rješenje omogućuje kavu barista razine, od intenzivnog espressa do pjenušavog cappucina, kao i široki odabir ostalih toplih napitaka. Sve je podređeno okusu, uz uporabu visoko osjetljivom upravljačkog kotača s jasnim zaslonom u boji.

Prednosti

Suptilne mješavine. Intenzivni espresso. Ili bilo koja druga kava

Od espressa do suptilne mješavine, odaberite kavu koja vam odgovara. Količina se može podesiti kako bi se dobila željena količina, a odabir arome omogućuje raspon jačine kave, od blage do intenzivne. To osigurava da se svaka šalica može prilagoditi bilo kojem ukusu.

Točna količina mlijeka za svaku kavu

Bilo da je to blagi latte macchiato ili pjenasti cappuccino, koristite funkciju količine mlijeka kako biste dobili idealnu konzistenciju u svakoj kavi. Odredite točnu količinu savršeno kuhanog mlijeka za bilo koju šalicu. Pobrinite se da tekstura bude baš kako treba, svaki put.

Savršeno pripremljeno mlijeko. Zaista izuzetna kava

Do prave teksture mlijeka uz uporabu termalnog vrča. Održava mlijeko u uvjetima idealnim za pravljenje savršene pjene, omogućujući prilagodbu konzistencije bilo kojoj kavi – bez obzira da li je to bijela kava, cappuccino ili bilo koja druga kava.

Do šest šalica kave samo jednim dodirom

Postavka MultiCup idealna je za posluživanje nekoliko gostiju odjednom. Koristite responzivni komandni kotačić za odabir do šest kava koje će biti pripremljene u jednom potezu. Pripremanje izuzetne kave bez čekanja.

Profesionalno pripremljeno pjenasto mlijeko. Svaki put

Visokotlačna mlaznica za paru zagrijava i radi pjenasto mlijeko tako da bude idealno konzistentno za dodavanje kavi. Kipuća voda koja se pripremi za čas također je izvrsna za čajeve i druge tople napitke.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate li već ovaj uređaj?

Registrirajte svoje uređaje na MyAEG i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu.

  • Brza podrška i servis
  • Lak pristup priručnicima i vodičima
  • Posebne ponude
Pridružite se u MyAEG Rezervni dijelovi i dodatna oprema Podrška
man folding towels