Prednosti

Pladanj Easy2Clean. Pripremajte hranu na svoj način

Pladanj Easy2Clean ima inovativni keramički premaz te hranu slobodno možete staviti izravno na površinu pladnja i pripremati bez papira za pečenje ili dodatnih masnoća. Također, prljavština se neće zalijepiti, pa zaboravite na tvrdokorne zapečene ostatke hrane.

Inovativni pladanj Easy2Clean. Jednostavan za pripremu hrane Jednostavno se pere

Preskočite namakanje, ribanje i agresivne kemikalije jer je pranje pladnja Easy2Clean nakon pečenja jednostavno, zahvaljujući premazu XERADUR 2 koji je izradila tvrtka ILAG®. Sve što vam je potrebno jest mokra krpa, topla voda i malo deterdženta i vaš će pladanj ponovno biti čist.

Pladanj Easy2Clean siguran je za vas i za okoliš

Postojani pladanj Easy2Clean ima keramički premaz koji je nanesen bez upotrebe sintetičkih spojeva PTFE i PFOA, tako da ne morate brinuti hoće li na visokim temperaturama ispuštati otrovne plinove. Pripremajte hranu samouvjereno i sigurno.

Podrška

Znate li da manje probleme možete riješiti i sami, bez poziva servisera? Ispod potražite opis vašeg problema.

Imate problem?

Pročitajte upute za korištenje na našoj stranici za podršku kako biste čim prije riješili problem.

Jamstvo

Čestitamo na kupnji AEG uređaja.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas kako bi dogovorili termin za servis uređaja ili kako bi nam postavili pitanja vezana za vaš uređaj. Dostupni smo preko telefona i preko e-mail pošte.

Bolje i jednostavnije korisničko iskustvo

Registrirajte svoj AEG uređaj i dopustite nam da zadržimo vaše podatke kako bismo vam omogućili jednostavan pristup priručnicima,  podatcima o kupnji, jamstvima i uslugama servisa – budete li ih ikad trebali. Saznajte kako možete najbolje iskoristiti svoj Electrolux uređaj i prijavite se za naše korisne savjete koje ćemo vam redovno slati putem newslettera.

Registrirajte svoj uređaj