VODIČI ZA KUPNJU

PRONAĐITE SAVRŠENI UREĐAJ ZA SEBE

PROSTOR I MJESTO

Bez obzira na to odlučite li se za samostojeću perilicu ili model koji se ugrađuje iza ormarića kako bi se što bolje stopio s izgledom i dizajnom vaše kuhinje ili praonice, važno je odabrati perilicu koja će odgovarati vašem prostoru.

Koliko prostora imate na raspolaganju?

48 – 60 cm širine – preporučujemo perilicu s prednjim punjenjem

34 – 48 cm širine – ovom prostoru dimenzijama odgovara uska perilica s prednjim punjenjem

40 – 45 cm – razmislite o kupnji perilice s gornjim punjenjem

Koristan savjet: Ako imate malu praonicu, razmislite o kupnji 2-u-1 perilice-sušilice. Ako želite staviti sušilicu na perilicu, dobro je znati da biste trebali odabrati perilicu s prednjim punjenjem.

KAPACITET

Koliko puta tjedno koristite perilicu rublja?

Manje od četiri puta tjedno – perilica kapaciteta 5 – 6 kg trebala bi vam biti dovoljna, osim ako ne perete velike stvari, poput, primjerice, jakni ili popluna

4 – 6 puta tjedno – perilica kapaciteta od 7 kg u potpunosti će zadovoljiti vaše potrebe

6 i više puta tjedno – smanjite broj pranja odabirom perilice velikog kapaciteta (8 i više kg)

SUŠENJE

Kako sušite rublje?

Odaberite perilicu rublja s brzom centrifugom za kraće sušenje. Što se vaše rublje brže okreće tijekom pranja, to se više vlage iz njega izvlači, pa će se ono brže osušiti. 

Koristan savjet: Ne zaboravite namjestiti sporiju centrifugu za osjetljivu odjeću kako bi duže zadržala svoj oblik. Naša perilica rublja s ÖKOmix tehnologijom štiti svaku nit.

ODABERITE SVOJ UREĐAJ

Od perilica s velikim bubnjem za cijelu obitelj pa sve do naprednih uređaja povezanih s internetom, AEG ima savršenu perilicu rublja za vas.