VODIČI ZA KUPNJU

PRONAĐITE SUŠILICU RUBLJA KOJA JE SAVRŠENA ZA VAS

PROSTOR I MJESTO

Bez obzira na to odlučite li se za samostojeću sušilicu ili model koji se ugrađuje u ormarić kako bi se što bolje stopio s izgledom i dizajnom vaše kuhinje, važno je odabrati uređaj koji će odgovarati vašem prostoru.

Koliko prostora imate na raspolaganju?

60 cm širine – standardna sušilica stat će u vaš prostor

<60 cm širine – kompaktna sušilica savršeno je rješenje za manje prostore. Možete ju čak i objesiti na zid kako biste maksimalno iskoristili prostor. Također, ako imate standardnu perilicu rublja s prednjim punjenjem, na nju možete postaviti standardnu sušilicu.

Koristan savjet: Ponestaje vam prostora? Razmislite o kupnji kompaktne 2-u-1 perilice-sušilice

KAPACITET

Kapacitet sušilice za rublje

Koliko puta tjedno koristite sušilicu?

Manje od četiri puta tjedno – ako samo nekoliko puta tjedno sušite male količine odjeće, sušilica kapaciteta 4 – 6 kg bit će idealno rješenje za vas


4 – 6 puta tjedno – sušilica kapaciteta od 7 kg bila bi savršena, a u njoj također možete sušiti veće stvari poput, primjerice, popluna i jakni


6 i više puta tjedno – ako sušite često, odaberite sušilicu s kapacitetom od 8+ kg 

Koristan savjet: Pokušajte ne prenatrpati sušilicu jer ako u njoj ostavite nešto mjesta kako bi odjeća mogla disati, ona će se brže osušiti. Ako ne znate koju sušilicu izabrati, odaberite onu kapaciteta većeg od onoga koji vam je potreban.

TKANINE

Koje rublje sušite?

Osjetljivo rublje – odaberite sušilicu s funkcijom SensiDry u kojoj bez straha možete osušiti svoje najdraže rublje od osjetljivih materijala.

Vuna – odaberite sušilicu s Woolmark certifikatom

GLAČANJE

Provedite manje vremena glačajući

Izaberite sušilicu s tehnologijom ProSense za kontrolu razine vlage kako bi vaše rublje nakon sušenja ostalo donekle vlažno, što će vam olakšati glačanje. Također, možete izabrati sušilicu s parom kako biste smanjili potrebu za glačanjem. 

ODABERITE SVOJ UREĐAJ

Od sušilica s velikim bubnjem za cijelu obitelj pa sve do naprednih uređaja povezanih s internetom, AEG ima savršenu sušilicu rublja za vas.