Vaš vodič za dodatake za usisavanje

Zadnje ažurirano 24.9.2021. 10:51

Jeste li se ikad zapitali što su sve te četke za vaš usisavač? Pozdravite svoje nove najbolje prijatelje jer su osmišljeni kako bi vam olakšali posao u mnogim uobičajenim zadacima čišćenja kućanstva.AEG 3-u-1 nastavak

Neki od naših usisavača dolaze s jednim nastavkom. Ali ne budite uznemireni - to je švicarski vojni nož dodataka za usisavanje. Sadrži tri nastavka u jednom - nastavak za prašinu, nastavak za uske procjepe i čak se rastvara u nastavak za tkaninu. Daje vam sve privitke koje su vam potrebne da vaš dom ostane besprijekoran. Ali čemu služe?


Nastavak za prašinu

Krenimo od nastavka za prašinu. Ovo je savršeni dodatak za dosezanje nekih neugodnijih područja. Svojim mekim čekinjama idealan je za uklanjanje prašine sa prozora, svjetiljki, zidnih lajsni itd. Također ga možete koristiti za uklanjanje prašine sa namještaja i drugih predmeta ili predmeta koji se lako ogrebu.


Nastavak za uske procjepe

Kao što ste mogli nagađati po imenu, nastavak za uske procjepe dizajniran je da uđe u uske praznine do kojih drugi dodaci jednostavno ne mogu doći. Idealan je za čišćenje u kutovima, oko radijatora, pa čak i između kauča na jastucima.


Nastavak za tkanine

Nastavak za tkanine pomoći će vašoj presvlaci da izgleda kao nova. S ugrađenom plišanom trakom podići će prašinu, prljavštinu i dlake sa svih tekstilnih površina.