Očistite za vašim ljubimcem

Zadnje ažurirano 24.9.2021. 10:34

Mi volimo kućne ljubimce. Ne postoji ništa poput ljubavi najboljeg čovjekovog prijatelja - jedini minus je stalno čišćenje pseće dlake. Ako imate svjetlo obojene podove i pasminu koja odbacuje problemi se samo množe. Što ako postoje neki jednostavni trikovi za čišćenje dlake kućnih ljubimaca?


Dodaci za usisavanje dlake kućnih ljubimaca

Kod čišćenja pseće dlake sve ovisi o dodacima. Korištenje obične četke usisavača neće proizvesti željene rezultate - posebno za stvari poput kauča i teško dostupnih područja.


1. Mini Turbo

Snažni rotirajući valjak sa četkom za maksimalno skupljanje dlaka kućnih ljubimaca i vlakana . Dizajniran za usisavanje površina poput stubišta i stuba, namještaja i autosjedalica.


2. Četka za osjetljive površine

Četka za osjetljive površine dizajnirana je za učinkovito uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca iz svega tekstilnog namještaja.Trik sa maramicama za sušilice

Nemate pri ruci usisivač ili pristup nastavcima za kućne ljubimce? Pa, maramice za sušilicu su vam najbolji prijatelj prilikom uklanjanja dlaka kućnih ljubimaca s bilo koje površine. Možda neće očistiti cijelu vašu kuću, ali kad ste u škripcu, fantastični su. Statički elektricitet pomaže da maramice za sušenje privuku dlaku kućnih ljubimaca. Očistite odjeću, stolicu, stol u nekoliko sekundi. Kao magija.