BEŽIČNI USISAVAČ 8000 – SNAŽNO I SVESTRANO POSTOLJE ZA PUNJENJE

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 14:12


Čestitamo vam na kupnji AEG 8000 bežičnog usisavača. Ovaj bežični usisavač ne samo da pruža snažno usisavanje kako bi se podovi i druga područja temeljito očistili, već ima i snažnu bateriju koja pruža do 60 minuta rada*. Njegovo snažno usisavanje i jednostavnost upotrebe pružit će vam izvanredno iskustvo čišćenja.

AEG 8000 bežični usisavač također dolazi s jedinstvenim postoljem za punjenje Roll-in-Roll-Out za sigurno pohranjivanje i punjenje usisavača. Postolje za punjenje Roll-in-Roll-Out također vam omogućuje da počnete s usisavanjem bez prethodnog podizanja usisavača.

Znamo da jedva čekate raspakirati i početi koristiti svoj novi svestrani uređaj za čišćenje. Krenimo s nekoliko jednostavnih koraka kojima ćete jednostavno sastaviti i napuniti svoj novi AEG 8000 bežični usisavač.

* Na temelju internih ispitivanja (2021.) snage usisavanja ručne jedinice na minimalnom načinu rada prema normi IEC 62885-4.
PRVI KORAK – PROVJERITE SADRŽAJ KUTIJE

Izvadite sav sadržaj iz kutije i provjerite imate li sljedeće:

1. Podnožje
2. UltimatePower četka za usisavanje različitih površina
3. UltimatePower četka za tvrdi pod
4. BedProPower™ + četka
5. PetPro nastavak
6. Baterija
7. Ručna jedinica
8. Teleskopska cijev
9. Četka za skupljanje prašine s osjetljivih površina
10. Kratki nastavak za procijepe
11. Kutni zglob
12. Jednostruki držač za dodatke
13. Trostruki držač za dodatke
14. Cijev postolja za punjenje
15. Mala četka za prašinu


* Boje prikazane na pakiranju i u reklamama možda neće biti iste kao artikl koji ste kupili, stvarne boje variraju ovisno o modelu.

** Nastavci i dodaci prikazani na pakiranju i u oglasima mogu se razlikovati ovisno o modelu koji je specifičan za pojedinu zemlju.DRUGI KORAK

Stavite kabel adaptera za napajanje u dno podnožja.


TREĆI KORAK

Postavite cijev postolja za punjenje na podnožje postolja.


ČETVRTI KORAK

Stavite bateriju u ručnu jedinicu, a ručnu jedinicu spojite na teleskopsku cijev.


PETI KORAK

Pričvrstite UltimatePower četku za usisavanje različitih površina na kraj teleskopske cijevi.


ŠESTI KORAK

Uvezite sastavljeni bežični usisavač 8000 na postolje za punjenje i punite ga 2,5 sata prije upotrebe.KAD JE VAŠ AEG 8000 BEŽIČNI USISAVAČ POTPUNO NAPUNJEN, VAŠ DOM, URED ILI AUTO BIT ĆE SPREMNI ZA SVESTRANO I SNAŽNO DUBINSKO USISAVANJE.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.