BEŽIČNI USISAVAČ 8000 SA ZIDNIM NOSAČEM

Zadnje ažurirano 14.4.2022. 14:09


Čestitamo vam na kupnji AEG 8000 bežičnog usisavača. Ovaj bežični usisavač ne samo da pruža snažno usisavanje kako bi se podovi i druga područja temeljito očistili, već ima i snažnu bateriju koja pruža do 60 minuta rada.*

AEG 8000 bežični usisavač također ima praktičan zidni nosač za punjenje i sigurno skladištenje.

Znamo da jedva čekate raspakirati i početi koristiti svoj novi svestrani uređaj za čišćenje. Dakle, krenimo s nekoliko jednostavnih koraka kojima ćete jednostavno sastaviti i napuniti svoj novi AEG 8000 bežični usisavač.

* Na temelju internih ispitivanja (2021.) snage usisavanja ručne jedinice na minimalnom načinu rada prema normi IEC 62885-4.
PRVI KORAK – PROVJERITE SADRŽAJ KUTIJE

Izvadite sav sadržaj iz kutije i provjerite imate li sljedeće:1. UltimatePower četka za usisavanje različitih površina
2. UltimatePower četka za tvrdi pod
3. BedProPower™ + četka
4. PetPro četka
5. Baterija
6. Ručna jedinica
7. Teleskopska cijev
8. Zidna jedinica za punjenje
9. Mala četka za prašinu
10. Četka za skupljanje prašine s osjetljivih površina
11. Kratki nastavak za procijepe
12. Kutni zglob 


* Boje prikazane na pakiranju i u reklamama možda neće biti iste kao artikl koji ste kupili, stvarne boje variraju ovisno o modelu.

** Nastavci i dodaci prikazani na pakiranju i u oglasima mogu se razlikovati ovisno o modelu koji je specifičan za pojedinu zemlju.


DRUGI KORAK

Jedinicu za punjenje pričvrstite na zid pomoću dva vijka i uključite adapter za napajanje na dno zidne jedinice za punjenje.


TREĆI KORAK

Stavite bateriju u ručnu jedinicu, a ručnu jedinicu spojite na teleskopsku cijev.


ČETVRTI KORAK

Pričvrstite UltimatePower četku za usisavanje različitih površina na kraj teleskopske cijevi.


PETI KORAK

Stavite potpuno sastavljeni usisavač u zidni punjač i punite ga 2,5 sata prije upotrebe.KAD JE VAŠ AEG 8000 BEŽIČNI USISAVAČ POTPUNO NAPUNJEN, VAŠ DOM, URED ILI AUTO BIT ĆE SPREMNI ZA SVESTRANO I SNAŽNO DUBINSKO USISAVANJE.

Zatražite popravak
Zatražite popravak

Povjerite svoj uređaj našim iskusnim ovlaštenim tehničarima i osigurajte najbolju profesionalnu uslugu za svoj Electrolux i AEG proizvod. Ugovorite uslugu „Fiksna cijena popravka“ kojom vam za uređaje van garancijskog perioda osiguravamo jedinstven plan pomoći: ekskluzivnu tehničku intervenciju po fiksnoj cijeni popravka.